Belvilla Belgium Opiniões 9843

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie streek, enorm mooi uitzicht vanop de berg, zowel overdag als savonds. Zeer mooi huisje, eenvoudige iets oudere badkamer en keuken, maar proper. Goede bedden. Goede ligging, veel bezocht in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Groot familie huis met tal van binnen activiteiten....voldoende slaapkamer ´s plus veilige ligging...niet ver van Malmedy ! Prachtige wandelingen , mooi verblijf. Alleen voor honden is de grote tu... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Avis Belvilla – 1 étoile Expérience très négative. Un montant de 260 € a été encaissé lors de la réservation. Après le séjour, impossible d’obtenir le remboursement, avec ensuite un changement... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jammer van de smalle tweepersoonsbedden en dunne matrassen (zeker boven), want dit huisje heeft heel veel goeds te bieden: fantastische speelkelder en welnessruimte, grote tuin, ruim uitgeruste keu... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

10 mil opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn al jaren tevreden met Belvilla.

Wij zijn al jaren tevreden met Belvilla.

Hallo,

Bedankt voor uw blijvende vertrouwen in Belvilla door de jaren heen. We zijn verheugd te horen dat u consequent tevreden ervaringen met ons heeft gehad. We waarderen uw loyaliteit enorm en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

toffe woning die van alles voorzien is

nette, ruime woning waar alles voorzien is.

Hoi,

Bedankt voor je vriendelijke feedback. We zijn blij te horen dat je de woning netjes, ruim en goed uitgerust vond – met alles wat je nodig had voor een comfortabel verblijf. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Classificada 4 em 5 estrelas

ik had even problemen bij het boekje…

ik had even problemen bij het boekje maar via de chatbox werd ik direct geholpen. De informatie was duidelijk en betrouwbaar.

Hoi,

Wat fijn om te horen dat onze chatbox je snel en duidelijk heeft kunnen helpen bij het boeken. We streven er altijd naar om betrouwbare informatie te bieden en het is geweldig om te weten dat dit voor jou zo goed werkte. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

~Sam

Classificada 2 em 5 estrelas

Ten eerste uw boekingen waren niet niks…

Ten eerste uw boekingen waren niet niks 3 maal opnieuw moeten boeken omdat jullie een Zwitserse bank hebben en de overschrijving niet dezelfde dag bij jullie is en boek nooit meer bij jullie daarom raad ik het ook aan mijn vrienden niet aan sorry grtjes Paula

6 de abril de 2026

Hallo,

Het spijt ons te horen over de problemen die u heeft ervaren tijdens het boekings- en betalingsproces, en we begrijpen hoe teleurstellend herhaaldelijke omboekingen kunnen zijn. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden.

Uw feedback is genoteerd en doorgestuurd naar het betreffende team voor evaluatie; wij werken immers voortdurend aan het verbeteren van onze processen en communicatie. We betreuren het dat deze ervaring uw vertrouwen heeft geschaad en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw zorgen met ons te delen.

~Camilla

Classificada 5 em 5 estrelas

Groot familie huis met sauna...

Alleen voor honden is de grote tuin niet afgemaakt , als enig minpuntje.

Hallo,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zijn verheugd te horen dat u heeft genoten van het ruime huis, de binnenactiviteiten en de gunstige, rustige ligging nabij Malmedy, evenals van de prachtige omgeving om te wandelen.

We waarderen het dat u de aandacht vestigt op het punt dat de tuin niet omheind is voor honden. Uw feedback is waardevol en we zullen deze delen met het betreffende team om in overweging te nemen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor nog zo'n fijn verblijf.

~Camilla

Classificada 4 em 5 estrelas

we waren veel buiten, dit was ook ons doel en niet in het verblijf zelf

we waren veel buiten, dit was ons doel en niet in het verblijf zelf

Hoi,

Wat fijn om te horen dat jullie zoveel buiten hebben kunnen genieten en dat het verblijf daarbij goed heeft aangevuld aan jullie doel! Het is geweldig dat jullie de tijd buiten hebben kunnen doorbrengen zoals gepland. We hopen dat jullie mooie herinneringen hebben gemaakt en dat we jullie in de toekomst weer mogen verwelkomen voor een nieuwe ervaring.

~Carl

Heel kindvriendelijk

Een heel mooi huis heel kindvriendelijk met speelgoed voor de kindjes en gezelschapsspellen en een mooie tuin je ligt maar 20 min van een mooi dierenpark en 15 min van het centrum

Hoi,

Wat fijn om te horen dat het huis zo kindvriendelijk was en dat jullie hebben kunnen genieten van het speelgoed, de gezelschapsspellen en de mooie tuin. Het klinkt alsof de ligging ook perfect was met het dierenpark en het centrum zo dichtbij. We zijn blij dat jullie zo'n prettige tijd hebben gehad en hopen dat jullie nog veel mooie herinneringen zullen maken tijdens jullie verblijf.

~Sam

Good service

14 de abril de 2026

Hi,

Thank you very much for your positive feedback! We are delighted to hear that you are satisfied with our service. We always strive to provide our guests with the best possible stay, and your feedback motivates us to keep doing our best. We hope to welcome you again soon and wish you many more wonderful trips.

~Adam

Classificada 4 em 5 estrelas

Rustig gelegen, goed uitgerust huisje

Het huisje is goed gelegen, en in het huisje is alles aanwezig wat je nodig hebt.

Hoi,

Wat fijn om te horen dat het huisje goed gelegen is en dat je alles hebt kunnen vinden wat je nodig had. We zijn blij dat het verblijf aan je verwachtingen voldeed en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

~Agnes

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisch en enorm ruim verblijf voor…

Fantastisch en enorm ruim verblijf voor grootouders met kinderen en kleinkinderen ! Ruime slaapkamers met eigen badkamer! Mooie omgeving

Hoi,

Wat geweldig om te horen dat het verblijf zo goed bevallen is en dat er voldoende ruimte was voor grootouders, kinderen en kleinkinderen! Het klinkt alsof de ruime slaapkamers met eigen badkamer en de mooie omgeving perfect hebben bijgedragen aan een fijne tijd samen. We waarderen het dat je deze positieve ervaring deelt!

~Mark

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuk voor de kinderen et pony’s

Leuk voor de kinderen et pony’s , een goede uitvalsbasis om mooie wandelingen te maken .

Hoi,

Bedankt voor jullie feedback! We zijn blij te horen dat de kinderen van de pony's hebben genoten en dat de locatie een goede uitvalsbasis was voor mooie wandelingen. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!

~Emma

Super leuke vakantie gehad

Super leuke vakantie gehad. Villa was heel proper en er waren genoeg activiteiten. Zwembad was top! Zeker aanrader

Hoi,

Bedankt voor jullie geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie een superleuke vakantie hebben gehad en hebben genoten van de schone villa, de activiteiten en het zwembad. We waarderen jullie aanbeveling en hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goede en vriendelijk callcenter

Heel goede en vriendelijk callcenter. Bedankt !

Hallo,

Bedankt voor uw vriendelijke feedback! We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met ons callcenterteam. We waarderen uw steun en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Zeer ontspannende vakantie gehad

Mooie streek, enorm mooi uitzicht vanop de berg, zowel overdag als savonds.
Zeer mooi huisje, eenvoudige iets oudere badkamer en keuken, maar proper.
Goede bedden.
Goede ligging, veel bezocht in de nabije omgeving (perugia, cortona, orvieto,eilandjes in het meer,...)
We waren de eerste van het zomerseizoen (week na pasen) en hadden een paar kleine opstart probleempjes (niet werkende koffiezet en tv afstandbediening) dit werd onmiddellijk vervangen. Zeer aardige eigenaars.

8 de abril de 2026

Hallo,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback! We zijn erg blij dat u heeft genoten van de prachtige regio, de uitzichten en het vakantiehuisje, en dat u de bedden comfortabel vond en de locatie ideaal om de nabijgelegen stadjes en bezienswaardigheden te verkennen.

We waarderen ook uw begrip voor de kleine ongemakken bij aankomst en zijn blij dat deze snel door de eigenaren zijn opgelost. We zullen uw vriendelijke woorden zeker aan hen doorgeven.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor nog zo'n fijn verblijf!

~Kristine

Classificada 1 em 5 estrelas

Avis Belvilla

Avis Belvilla – 1 étoile

Expérience très négative. Un montant de 260 € a été encaissé lors de la réservation. Après le séjour, impossible d’obtenir le remboursement, avec ensuite un changement de version : d’abord présenté comme un paiement lié à la réservation, puis requalifié après coup en 150 € de ménage et 110 € de linge.

Ces frais n’étaient pas clairement annoncés au moment de la réservation, ni détaillés de façon transparente. Aucun justificatif sérieux fourni.

Manque de clarté, manque de transparence et service client insatisfaisant. Je déconseille fortement.

20 de março de 2026
Opinião espontânea

Bonjour,

Merci pour votre commentaire. Nous sommes désolés d'apprendre votre mésaventure.

Afin d'examiner ce problème et de mieux vous aider, pourriez-vous nous communiquer votre numéro de réservation ?

Nous étudierons les détails et vous recontacterons dans les plus brefs délais.

~Lene

Koppel

Mooie locatie. Alles aanwezig en zeer netjes. Verzorgd tuintje. Ideaal gelegen voor uitstapjes langs de Moezel.

9 de abril de 2026

Hallo,

Bedankt voor uw vriendelijke feedback.

We zijn verheugd te horen dat u heeft genoten van de prachtige locatie en dat u alles goed verzorgd en netjes onderhouden vond, inclusief de tuin. Het is fijn om te weten dat de accommodatie diende als een ideale uitvalsbasis voor uw uitstapjes langs de Moezel.

We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

~Clara

Mooi gezellig huisje

Goede ontvangst. Heel leuk huisje en mooi ingericht. Je mag ook gebruik maken van de mooie tuin.

11 de abril de 2026

Hallo,

Bedankt voor uw vriendelijke feedback.

We zijn erg blij om te horen dat u zich warm welkom voelde en heeft genoten van het huisje, de inrichting en de prachtige tuin. Het is fijn om te weten dat deze aspecten een positieve bijdrage hebben geleverd aan uw verblijf.

~Emma

Mooi en proper huisje

Mooi en proper huisje, afgemaakte tuin voor de hondjes, mooie streek,

12 de abril de 2026

Hallo,

Bedankt voor uw vriendelijke feedback! We zijn erg blij om te horen dat u heeft genoten van het mooie en schone vakantiehuisje, evenals van de omheinde tuin – perfect voor uw honden.

Het is ook fijn om te weten dat u de omgeving heeft gewaardeerd. We stellen uw opmerkingen zeer op prijs en hopen u en uw trouwe viervoeters in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

~Clara

Zeer goede site.

Zeer goede site. Voordeliger dan andere. Goede communicatie. Een aanrader.

11 de abril de 2026

Hoi,

Bedankt voor je vriendelijke feedback! We zijn erg blij om te horen dat je de site veel waar voor je geld vond bieden en dat de communicatie gedurende je hele ervaring soepel verliep. We waarderen je aanbeveling en kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen!

~Laura

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.