Blankhoutenmeubel Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, fijne communicatie. Bovenal zijn we zijn heel erg tevreden met het prachtige robuste, houten bed met lades voor onze dochter - en zij ook : ).

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de tweede keer een bed op maat laten maken door Blankhouten Meubel. Twee keer weken we in onze wensen af van de standaard mogelijkheden, vanwege kleine slaapkamers en het optimaal willen benutten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Blankhoutenmeubel levert uitstekende houten meubelen. Prima kwaliteit met name doordat van massief hout gebruik wordt gemaakt. Hier dus geen spaanplaat of hardboard. Na even doorvragen krijg je prim... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

148 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hoge kwaliteit en lage prijs!

Voor blankhouten meubels is dit het juiste adres, betaalbaar maar toch zeer hoge kwaliteit, prachtig behandeld hout en het in elkaar zetten is eenvoudig.

25 de janeiro de 2021

Bed Bertus

Bed was geleverd maar kraakte helaas. Na een aantal malen contact en advies zijn er nieuwe zijkanten geleverd. Super tevreden nu met het bed, erg mooi ook. Service was prima.

4 de novembro de 2020

4-persoons stapelbed

In eerste instantie ben ik flink geschrokken; men kwam een stapel planken bezorgen, inclusief een zakje schroeven. De tekst in de handleiding was niet bepaald handig geschreven, en de voorgeboorde gaten niet altijd even netjes geplaatst, dus ik hield mijn hart vast! Na een aantal uren is het onze zoon gelukt het 4-persoons stapelbed in elkaar te zetten, en eerlijk is eerlijk: het bed staat als een huis! Uiteindelijk toch zeer tevreden. Aardige bezorgers ook.

1 de outubro de 2020

Mooi stapelbed

We zijn heel blij met het mooie stapelbed voor de kinderkamer. De kinderen zijn er ook blij mee. Aangepast naar onze wensen en redelijk eenvoudig in elkaar gezet.

12 de fevereiro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede service en zeer goede kwaliteit bed

Wij hebben het bed binnen, en wat een geweldig bed, en wat is hij mooi!
De service is erg goed. Het bed moest aangepast worden i.v.m. mijn gezondheid.
Alle moeite hebben ze genomen om er uit te komen, en het is gelukt.
Er is ruim de tijd genomen om er uit te komen, maar ik werd heel vriendelijk behandeld.

Als ik weer een bed zou moeten kopen, maar dat is tijden niet meer nodig omdat het van zo een goede kwaliteit is.
Maar ik zou het bed beslist weer bij jullie kopen.

Heel erg bedankt, Daan

5 de janeiro de 2020

Prachtige houten bedbodem

Prachtige houten bedbodem. Goede kwaliteit en vriendelijk en heldere afspraken met de maker, Hans.
Bed is eenvoudig in elkaar te zetten met een accuboor.
Let wel: de bedden naast elkaar hebben een kleine ruimte ertussen zodat je niet makkelijk over kunt rollen.

5 de janeiro de 2020

- Alle bevestigingsmiddelen bijgeleverd
- Vriendelijke service

14 de dezembro de 2019

topbed

goede service, goede instructie om bed in elkaar te zetten, stevig bed en belangrijkste: superleuk stapelbed waar onze drie meiden heerlijk in slapen!

10 de dezembro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Bed voor op een kleine slaapkamer

Een bed op maat besteld voor op een kleine slaapkamer. Levertijd was snel, eenvoudig in elkaar te zetten en strak kunnen afwerken met verf. En zeker niet te duur.
Volledig van hout dus ook duurzaam.
Ben er blij.

8 de dezembro de 2019

Prachtige houten bedden

Wij zijn zeer tevreden met de 5 nieuwe bedden voor ons vakantiehuis op Ameland. Puur, simpel ontwerp en passen daardoor prachtig in de natuurlijke omgeving van het eiland. De bedden zijn nu een paar maanden permanent in gebruik en voldoen heel goed. En.....een geweldige service! Top!

22 de novembro de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

stapelbed op maat laten maken

stapelbed op maat laten maken. uiterst professioneel contact via telefoon en mail. snel en to the point. communicatie en levering zelf ook top in orde. het bed is eenvoudig en stevig. in elkaar zetten was niet heel makkelijk zoals bij Ikea, af en toe even zoeken. via telefoon toen nog geholpen, Hans is heel goed bereikbaar.
aan te bevelen!

3 de setembro de 2019