Goede service, fijne communicatie. Bovenal zijn we zijn heel erg tevreden met het prachtige robuste, houten bed met lades voor onze dochter - en zij ook : ).
Leia as opiniões dos outros
Voor de tweede keer een bed op maat laten maken door Blankhouten Meubel. Twee keer weken we in onze wensen af van de standaard mogelijkheden, vanwege kleine slaapkamers en het optimaal willen benutten... Ver mais
In eerste instantie ben ik flink geschrokken; men kwam een stapel planken bezorgen, inclusief een zakje schroeven. De tekst in de handleiding was niet bepaald handig geschreven, en de voorgeboorde gat... Ver mais
Blankhoutenmeubel levert uitstekende houten meubelen. Prima kwaliteit met name doordat van massief hout gebruik wordt gemaakt. Hier dus geen spaanplaat of hardboard. Na even doorvragen krijg je prim... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Topservice en goed contact
Ik houd niet van reviews schrijven, maar hier wordt zulke uitzonderlijke service geboden dat ik dat toch wil doen. Bedden besteld, mij verrekend in de maten en vervolgens snel en goed alsnog op de afwijkende maat gezaagd
Stevig, flexibele uitvoering,goede communicatie
Heel stevig bed. Goede communicatie. Flexibele uitvoering. Aan te raden!!
Stapelbed in een nis.
We hadden een stapelbed nodig om in een nis te zetten. Het stapelbed was precies op maat gemaakt en kon van binnenuit gemonteerd worden. Het bed ziet er mooi uit en is hel stevig. Simpel te monteren.
Prima stapelbedden
Stevig bed, na even zoeken eenvoudig in elkaar te steken. Ideaal om in kleinere ruimtes meerdere mensen te laten slapen. Vriendelijke service.
Prima bedden tegen een erg goede prijs
Prima bedden tegen een erg goede prijs. Montage even een klus, handleiding niet helemaal duidelijk. Vriendelijke eigenaar. Aanrader!
Goede en persoonlijke service en houten meubels naar wens
Een bed gekocht wat ik graag wilde. Wilde graag weer een houten bed ook om beter geaard te kunnen slapen. Het bed werd netjes geleverd een belletje de dag ervoor en ook net voor aankomst. Super dat persoonlijke en normale in plaats van al het zakelijke.
Very good service and quality
Very good service and quality. Highly recommended!
Uitstekende service
Uitstekende service, prachtige meubels en precies aangepast aan onze wensen. Fijne communicatie, heel persoonlijk.
2 x 2 stapelbed en méér
2 x 2 stapelbed, 2 nachtkastjes, 1 kleerkast op maat :
Prima service, geen getalm, no nonsense, perfecte communicatie en alvast totnogtoe : kwaliteit OK.
Stapelbed
Ik heb een stapelbed bij Blankhoutenmeubel besteld in november 2018.
Het was een op maat gemaakt bed met een onderbed van 140 cm
Het in elkaar zetten was een fluitje van een cent zo goed en makkelijk had Hans het voor ons afgelevert.
Het bed is van goede kwaliteit en het was een prettige ervaring om met zo'n klantgericht en betrouwbaar bedrijf te werken.
Ik ben blij dat we Blankhoutenmeubel hebben gevonden en raad het iedereen aan die op maat gemaakte meubels zoekt.
Keurig afgewerkt en stevig van kwaliteit!
Wij hebben al flink wat produkten bij Blankhoutenmeubel.nl gekocht, vooral kasten en (stapel)bedden. Allemaal keurig afgewerkt en stevig van kwaliteit! En de service en klantvriendelijkheid van Hans is ook top!
Mooie degelijke blank houten meubels met super service
Wij hebben een aantal blankhouten bedden besteld voor ons vakantiehuis in Limburg.
De meubels zien er heel mooi uit en zijn erg degelijk! Ze worden in ons vakantiehuis heel intensief gebruikt en na 1jaar gebruik nog steeds even degelijk en (nagenoeg) kraakvrij. Eigenaar Hans de Wacht geeft prima advies, is zeer service gericht en erg flexibel met afleveren ook in de uithoeken van Nederland.
Wij zijn erg tevreden over de producten en de service en kunnen blankhoutenmeubel van harte aanraden!
Wij zijn zeer tevreden over…
Wij zijn zeer tevreden over Blankhoutenmeubel. Het assortiment is veelzijdig en je kunt je wensen zeker kwijt. De levering was perfect geregeld en ook snel genoeg. Kortom: een aanrader voor iedereen die een goede kwaliteit bedden wil hebben.
mooie stevig ladekast met voldoende…
mooie stevig ladekast met voldoende ruimte.
voldeed aan onze wensen, en kon volgens onze keuze gebeitst worden.
correcte levering volgens afspraak.
goede kwaliteit/prijs verhouding een aanrader
Top stapelbed
hele vriendelijke persoon
super geholpen bij al mijn vragen
top stapelbed gekocht waar 4 volwassenen ruim in kunnen slapen
snelle service ,heeft zich aan al onze afspraken gehouden
Iedere keer weer super tevreden
Ondertussen hebben wij vier bedden door Hans laten maken. Ze zijn stuk voor stuk precies wat we ervan verwacht hadden, namelijk: mooie, stevige bedden met een natuurlijke uitstraling.
Aanrader, erg tevreden
Ik heb het bed BORIS gekocht. Samen met een bedbodem.
Supersnelle levering en het bed is stevig, stabiel en mooi.
Aanrader!
Hartstikke mooie bedden van echt hout
Hartstikke mooie bedden van echt hout! Niet duur en wel heel duurzaam! Echt een topzaak!
Een derde hoogslaper met bureaublad
Deze week een derde hoogslaper opgehaald. Perfect op maat en degelijk met bureaublad er onder. Fijn dat ophalen op afspraak zelfs 's-avonds kan.
Deze keer zelf de kleur greywash gebruikt. Mooi op dit blankhoutenmeubel ;-)