Goede service, fijne communicatie. Bovenal zijn we zijn heel erg tevreden met het prachtige robuste, houten bed met lades voor onze dochter - en zij ook : ).
Leia as opiniões dos outros
Voor de tweede keer een bed op maat laten maken door Blankhouten Meubel. Twee keer weken we in onze wensen af van de standaard mogelijkheden, vanwege kleine slaapkamers en het optimaal willen benutten... Ver mais
In eerste instantie ben ik flink geschrokken; men kwam een stapel planken bezorgen, inclusief een zakje schroeven. De tekst in de handleiding was niet bepaald handig geschreven, en de voorgeboorde gat... Ver mais
Blankhoutenmeubel levert uitstekende houten meubelen. Prima kwaliteit met name doordat van massief hout gebruik wordt gemaakt. Hier dus geen spaanplaat of hardboard. Na even doorvragen krijg je prim... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Betrouwbare service en prima product!
Alles naar tevredenheid afgeleverd en afgehandeld. Mooi bed, een aanrader!
super geregeld bij Blankhoudenmeubel eindhoven
na telefonische contact, en dat Hans een foto had gemaild , kon ik mijn bestelling ( kinderstoeltjes )in Tilburg op halen.
daarna nog 2x via mail en ik hoefde wederom niet naar Eindhoven, en kon het mijn bestelling ( kindertafeltjes ) in Tilburg ophalen.
gewoon super geregeld .
gebruiksaanwijzing moeilijk te lezen
De communicatie was bijzonder vriendelijk, in de winkel, en bij het bezorgen ,maar het in elkaar zetten met een onleesbare gebruiksaanwijzing voor drie kasten was moeilijk . De nummers van de planken waren of niet aanwezig of klopte niet op twee na . Sommige planken waren aan de verkeerde kant geschaafd . Het ophang systeem van de deuren, zijn niet in verhouding , waardoor de deuren niet meer pasten , en er moest daardoor wat van afgeschaafd worden .; terwijl er veel noesten in zaten, en dus werden dat gaten, en zijn we maar gestopt . Terwijl je tegenwoordig hele goede scharnieren hebt die je bij elke doe het zelf kast aantreft . Wij hebben er een bevriend timmerman bij gehaald om te helpen. Conclusie ; voor de ong. 1000 euro die wij er voor gegeven hebben hadden wij bij diversen doe het zelf zaken incl. IKEA voor het zelfde geld of minder beter hout en beter in elkaar zet systemen gehad , weten wij nu ; Wij hebben het aan diversen vrienden en kennissen laten zien, en iedereen was van de zelfde mening . Ik heb ze nu met krijtverf geschilderd, en porseleinen knoppen op gezet, en het geheel ziet er nu heel aardig uit, maar het blijven een beetje gammele kasten . Wij zullen dus niet meer over gaan tot een zelfde aankoop . Sorry voor de negatieve beoordeling, maar dit is onze conclusie .
Heleen dekkers, en Piet kerkhof
Prima kwaliteit
Erg tevreden over de kwaliteit van de hoogslaper. Het kost even tijd om zelf in elkaar te zetten, maar het resultaat is een uitermate stevig bed dat zich hierin zeker kan meten met de dure merk hoogslapers. Goed advies gekregen over de wijze van behandelen van het hout (indien gewenst). Ook een groot voordeel is het op maat laten maken van het bed.
Samenvattend: perfecte prijs/kwaliteitsverhouding en goede service.
Vriendelijke Man ,Prima Service,
Gewoon een prima winkel,met goede hulp en service !!
Bijna helemaal OK
De kasten waren netjes afgewerkt voor zover afgesproken was en bijna helemaal compleet.
2 Puntjes van kritiek:
De kastdeuren lieten in het midden een spleet open. Om de kast toch stofvrij te maken hebben we een afdek lat aan de binnenkant van de linkerdeuren gemonteerd.
De (houten) hangbalk voor de kleding is te licht en buigt door onder het gewicht van de kleding. We zullen ze door metalen buizen gaan vervangen als het nog erger wordt.
Helemaal goed
Nu drie keer iets online bij Blankhoutenmeubel gekocht. Gaat zoals je mag hopen. Goede service en uitleg, afspraken werden goed nagekomen, en de levertijd was acceptabel.