Jeg har igennem årene fået ordnet negle mange forskellige steder. Men sjældent et sted der viser så meget professionalisme. Lyttende overfor hvad man har af tanker i forhold til dekoration af neglene... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg elsker at komme hos Box of Beauty. Susanne er virkelig dygtig og man får altid en mega god service! Der er en masse fantastiske behandlinger at vælge imellem og det til overskuelige priser. Vippeb... Ver mais
Hos Box of Beauty møder man den dygtigste negleteknikker Suzanna, hun er utrolig dygtig, kreativ og idérig. Hun er en kunstner ud i nail art. Hun lytter og kommer med forslag. Jeg går altid derfra... Ver mais
Meget kompetent, forstående, smilende og sød. Udstråler stor interesse og flair for sit fag-samt der tages hensyn til hver enkels ønske!! Jeg er aldrig gået forgæves eller skuffet fra boxofbeaty. Kan... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vores mission er at give den bedste behandling og kvalitet, samt et prisvenligt niveau, så du som kunde er i højsædet. det er vigtigt for os at du får en god service. og kvalitetsprodukter.
Informações de contacto
Bredgade 50, 7400, Herning, Dinamarca
- Boxofbeauty7400@gmail.com
- www.boxofbeauty.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Meget hurtig levering.
Hurtig betjening og leverance
Gode produkter til gode priser
Hun er meget dygtig ❤️ sød og modtager…
Hun er meget dygtig ❤️ sød og modtager kunderne venlig.
Gode produkter til billige priser.
Gode produkter til billige priser.
Fin og hurtig betjening.
Jeg kan varmt anbefale Suzanne og Box…
Jeg kan varmt anbefale Suzanne og Box of beauty! Hun er meget professionel og salon er meget cozy. Jeg har vippe lifting of øjenbryn farvning. Fantastisk job! Og overkommelig pris
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig…
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering 😊
Suzanna var mega sød og sympatisk
Suzanna var mega sød og sympatisk. Talte til mig under hele behandlingen. Kan kun anbefales
Hurtig og præcis levering
Bestilte et startkit af nogen…
Bestilte et startkit af nogen hudprodukter hvor der er listede 11 produkter modtaget kun 7. Da jeg så skriver ang. problemet får jeg at vide de ikke sælger den med 11 produkter mere.. jeg syntes man burde opdatere ens hjemmeside inden står højtider.

Resposta da www.boxofbeauty.dk
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service.
Havde min bestilling efter 2 dage.
Handler helt sikkert her igen.
5 stjerner både i service og levering
Fantastisk service👏🏻
Havde den bedste oplevelse idag med fodbehandling hos Suzanna. Overskuelig og en flot salon og med en fanstisk behandler som er meget udadvendt, dygtig til sit arbejde, lyttende. Kommer helt klart igen og vil anbefale hver og en og komme i salonen🥰

Blev kontaktet telefonisk
Blev kontaktet telefonisk, da min vare var udsolgt og blev tilbudt anden vare.
Fine produkter
Fine produkter, overkommelig pris, hurtig levering, ingen problemer 👍

Resposta da www.boxofbeauty.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.