Leia as opiniões dos outros
Meget kompetent, forstående, smilende og sød. Udstråler stor interesse og flair for sit fag-samt der tages hensyn til hver enkels ønske!! Jeg er aldrig gået forgæves eller skuffet fra boxofbeaty. Kan... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vores mission er at give den bedste behandling og kvalitet, samt et prisvenligt niveau, så du som kunde er i højsædet. det er vigtigt for os at du får en god service. og kvalitetsprodukter.
Informações de contacto
Bredgade 50, 7400, Herning, Dinamarca
- Boxofbeauty7400@gmail.com
- www.boxofbeauty.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Super skøn betjening
Super skøn betjening, MEGA pæne negle og bestemt et sted jeg har lyst til at komme igen!🌸
Super fin og dejlig nem hjemmeside at…
Super fin og dejlig nem hjemmeside at finde rundt på 😊
Fantastisk hurtig service og levering 😊
Super service👌God kvalitet og er altid…
Super service👌God kvalitet og er altid glad ved deres værk 🥰🥰

Resposta da www.boxofbeauty.dk
Sygt god og hyggelig
Hun er mega god til at lave negle og rigtig hyggelig at snakke med!
En oase af luksus og velvære
En oase af luksus og velvære!
Suzanna er super dygtig og det vigtigste er man føler hun har god tid! Der bliver ikke sparet på produkterne hvilket jeg synes er supervigtigt! Hun kommer gerne med gode råd til hudpleje.
Alt i alt en fremragende oplevelse og jeg glæder mig til at komme igen!
Suzanna får mine bedste anbefalinger!
Meget tilfreds kunde.
Har kun godt at sige om stedet. Laver de smukkeste holdbare negle. Der er en fremragende service. Susanne skaber en dejlig atmosfæren med sit dejlige smittede gode humør.
Hvis du vil forkæles
Jeg elsker at komme hos Box of Beauty. Susanne er virkelig dygtig og man får altid en mega god service! Der er en masse fantastiske behandlinger at vælge imellem og det til overskuelige priser. Vippebuk, brazilian voks og gelpolish neglebehandling er klart nogle af mine favoritter. Jeg kan helt klart anbefale Box of Beauty, her føler du dig altid velkommen og forkælet 👍🏼😃
Skal man have lavet negle
Skal man have lavet negle, have ansigtsbehandling eller andet lækkert for sig selv, så er det her stedet. Det bliver altid helt perfekt! Der er en god stemning, og Susanne har altid et smil på læben.
Kan kun anbefale stedet, så sig det endelig videre til dine venner 😊💅
Den bedste negle salon i Herning
Hos Box of Beauty møder man den dygtigste negleteknikker Suzanna, hun er utrolig dygtig, kreativ og idérig. Hun er en kunstner ud i nail art. Hun lytter og kommer med forslag. Jeg går altid derfra med den der wauw fornemmelse, og jeg kan kun varmt anbefale andre at få lavet akryl eller gelé negle her 🤗❤️
De varmeste anbefalinger
Annette Hansen
Det bedste negle salon i Herning.
Det bedste negle salon i Herning.
Sødeste Susanne laver negle efter ønske, farve og længde 👍🏻😉
FANTASTISK webshop
Jeg har netop handlet på den nyåbenede webshop, og jeg er super tilfreds! For det første, ser hjemmesiden super fin ud og er nem at finde rundt i. For det andet, var der super hurtigt svar, da jeg skrev. For det tredje, så modtog jeg allerede pakken om morgenen dagen efter, pakken var bestilt. Alt i alt en meget positiv oplevelse. Jeg kunne sagtens finde på at handle her igen. :-)
Den dygtigste og sødeste…
Den dygtigste og sødeste negleteknikker. Altid sød og smilende - det er altid hyggeligt og afslappende at være inde hos Susanne.
Fedt at mærke hvor meget du elsker dit arbejde. Alt det bedste fra mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super dygtig negletekniker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super dygtig negletekniker som elsker sit arbejde, samt at gøre kunden tilfreds 🤩👍💐 meget imødekommende og professionel.
Derudover er Susanne en ualmindelig sød pige 😍
Vil give Boxofbeauty min varmeste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De BEDSTE sted
Jeg har igennem årene fået ordnet negle mange forskellige steder. Men sjældent et sted der viser så meget professionalisme. Lyttende overfor hvad man har af tanker i forhold til dekoration af neglene - jeg har fået de fedeste negle! Mange gode råd fik jeg også med. Sød, smilende og imødekommende, så man føler sig rigtig godt tilpas! TAK 😍!
Forkælelse på højeste plan
Jeg, og min datter, kan stadig ikke få armene ned over de smukke negle og super gode service vi fik hos Box of Beauty i går..
Vi kan kun anbefale stedet, og kommer naturligvis selv tilbage næste gang vi skal forkæles...
En klinik hvor kunden er i centrum
Jeg har været kunde i flere år og kommer jævnligt i klinikken. Om det er for, at få lavet negle, voksbehandlinger, ansigtsbehandling, vipper, make up eller blot for, at købe et gavekort, så er servicen i top 🏆
Booking systemet er nemt, at bruge 👏🏻 Ligeledes tager hun sig tid til, at svare på opkald ☎️
Der er en god atmosfære i klinikken og man føler sig velkommen ❤️
Susanne er meget dygtig og kompetent. Både som negletekniker og kosmetolog. Uanset hvad man vælger, at skulle have lavet, får man en professionel vejledning og viden om de gode produkter og behandlinger der tilbydes 👍🏻 Hvis du vil være sikker på et godt resultat, kan jeg varmt anbefale et besøg (som bliver til flere) hos Box Of Beauty 💅🏻💆🏼♀️Behandlingerne indeholder ALT hvad man har behov for og mere til. Dine ønsker bliver opfyldt og man går ALTID derfra med et flot resultat 😍
Dejlig klinik i hyggelige omgivelser
Dejlig klinik i hyggelige omgivelser. Super betjening.
Susanne er bare så dygtig fik lavet …
Susanne er bare så dygtig fik lavet negle den 23/12 og her den 25/1 er de stadig fine.
Det kan kun give 5 stjerner.
Kan klart anbefales.
Mona
Man finder ikke et beder sted
Man finder ikke et beder sted
Servicen er i højsædet
Hun er så dygtig og man føler sig virkelig velkommen
Skal du har lavet noget specialt er det her
Hun er yders hjælpsom og forståne og har altid en god ide hvis man er barbund
Hun ordner mine negle og hud altid til UG
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.