By Kie Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Toppers iedere keer opnieuw. Ik ben vaste klant bij Kyra en dit keer had ik voor t eerst wat problemen Niet door het bedrijf zelf maar door dhl. Maar ze (bykie) hebben de gehele periode bestelling g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nog steeds mijn favoriete webshop! 😍 Leuke meiden, fantastische kleding en hebben ook nog hun eigen label! Bestel bijna wekelijks hier en ook de klantenservice is echt top, snelle reactie en als er i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Echtt zoo leukee collectie! Je wilt altijd alless hebben en kiee geeft onss zoveeel goeie advies enn geeft nog meer opties. Op vragen reageren snell!! Enn de klantenservice all helemaal perfect meesta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al vele bestellingen geplaatst bij By-kie. Altijd tevreden zodra het pakketje binnenkomt. Kyra is altijd enthousiast in de live, vriendelijk en eerlijk tegenover klanten, laat kleding zien en gee... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

609 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fijne webshop!

Kyra is een lieve meid, ze geeft je goed advies en heeft altijd weer leuke kleding op de site. En pluspunt, snelle levering! :)

10 de março de 2025

Mooie spullen!

Bij de eerste bestelling gingen wat dingetjes mis.
Dit is echter top opgelost.

Ik heb hier wel weer meteen besteld, wat een mooie kleding, top kwaliteit & goed geholpen.

Enige minpunt: slecht voor mijn portemonnee.

12 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Echt een dikke aanrader :))

Wat een top webshop!

Ik heb al een aantal x besteld bij dit leuke bedrijf! Alle items zijn geweldig en ik vind de eigenaresse ook super lief! De hulp die je krijgt als je advies wilt is altijd geweldig en super eerlijk en de reactie is super snel, wat ik echt heel fijn vind!

Ook zijn de livestream’s op TikTok echt super handig voor advies voor de goede maat ect. en ook voor sneak peeks van de nieuwe collectie, zo ben jij er als eerst bij :)))

Al met al, zeker een aanrader om te bestellen! 🤎

28 de fevereiro de 2025

Hi Sophie,

Bedankt voor je lieve review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met onze items.
Hopelijk zien we je snel weer terug op de shop.

Team by kie

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, retourneren met Klarna was super netjes afgehandeld dus ik begrijp de negatieve review niet. Al mijn broeken komen hier vandaan en zitten super bestel nergens anders me broeken meer!😄.

16 de janeiro de 2025

By Kie

Ik ben zo blij met jullie webshop het is iedere keer weer een geluk als ik mijn pakketjes ontvang 🤍

21 de dezembro de 2024

Hi Esmee,

Bedankt voor je fijne review & wat leuk om te horen! Heel veel plezier met je bestelde items 💕

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne en betrouwbare webshop!

Super fijne webshop, de kwaliteit en diversiteit van de kleding stellen mij nooit teleur! Ook de snelheid van het verzenden is super fijn, en wanneer het niet binnen een dag lukt wordt die goed gecommuniceerd! Ook krijg je passende advies waarbij er eerlijk gekeken wordt naar wat wel en niet bij je past!

19 de dezembro de 2024

Hi Sharon,

Bedankt voor je lieve woorden, dit waarderen wij enorm! Hopelijk zien we je snel weer terug op de shop.

Liefs team by kie

Top service

Heel goed advies en geholpen! Hele mooie spullen en kwaliteit

16 de dezembro de 2024

Resposta da By Kie

Bedankt voor je fijne review Anita!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke items en goede service

Goed geholpen met maatadvies en de kleding is helemaal naar wens! 🩷

Resposta da By Kie

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door ons, veel plezier van je bestelde item(s)

Hele fijne betrouwbare webshop

Al meerdere keren besteld. De enige webshop waar de broeken mij passen. En ook altijd echt hele snelle verzending en mooi ingepakt. Echt heel tevreden over bykie

Resposta da By Kie

Yay! Zo leuk om te horen dat je al meerdere keren hebt besteld bij ons en dat de broeken goed zitten. Veel plezier met je bestelde item(s)

By-Kie Webshop

By-Kie is een super leuke webshop, geschrikt voor meerdere leeftijdscategorieën.
De collecties zijn ook altijd zeer gewild en vallen goed in de smaak bij haar klanten!

Eigenaresse is een hele lieve en vriendelijke dame. Geeft het juiste advies, maar ook altijd eerlijk.

Kort samengevat, super leuke webshop om je kleding bij te scoren! Dus waar wacht je nog op? ;)

tevreden klant

Kyra haar kleding is echt van goede kwaliteit en ze heeft altijd leuke items voor iedereen wat leuks , ze geeft altijd goede maat advies en is altijd eerlijk als iets niet pas

Heb al meerdere keren bij dr besteld en is zeker een aanrader!

Groetjes Lynn

Classificada 5 em 5 estrelas

By kie heeft alles wat je nodig hebt

By kie heeft alles wat je nodig hebt. Echt super mooie kleding van goede kwaliteit!! Als je vragen hebt, helpen ze je met alle liefde. Ik bestel al jaren hier me kleding en blijf dit zeker nog jaren doen!