Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin oplevelse - mega god service. Smykke faldt dog ikke helt i fruens smag - men det er jo ikke firmaets skyld 😁👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde hos Aagaard fundet den fineste guldhalskæde til min datter i dåbsgave. Da jeg åbnede pakken opdagede jeg at der blot var et vedhæng og ikke en kæde, og blev kortvarigt i tvivl, om jeg mo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg må sige, at jeg tror ikke jeg nogensinde har fået så hurtig service fra nogen før på nettet. Bestiller om eftermiddagen og har pakken næste dag, fantastisk!! Det samme med refundering af penge. De... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle købe et par øreringe i gave. Aagaards hjemmeside er let at navigere rundt på, og det var derfor nemt at få et overblik over smykkeudvalget og tage et valg, der stemte overens med gaveønsket. Ef... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Escrito pela empresa

Med AAGAARD – A WORLD OF JEWELLERY – er et bredt udvalg af eksklusive og unikke kreationer skabt. Vi ser vores smykker som noget, der hjælper dig til at understrege din personlighed og forevige livsglæden, nuet og de store øjeblikke i dit liv. Godkendt af e-handelsfonden - Sikker og nem betaling - Gratis og flot indpakning - 30 dages fortrydelsesret - Sikker forsendelse - Hurtig og fleksibel levering - Gratis fragt for medlemmer - Gratis fragt for køb over kr.500

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Sådan!

Det må jeg sige - varer bestilt søndag aften, er allerede på vej til mig mandag morgen. Super service!! 😊

4 de dezembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Har ikke prøvet at handle ved jer før

Har ikke prøvet at handle ved jer før, men kommer helt sikkert til det igen.
Super tilbud. Hurtig og sikker levering. Forsvarligt pakket og der var smykkeæsker til alle de købte smykker. Min mor bliver SÅ forkælet juleaften. 1000 tak

1 de dezembro de 2017

SUPER service, SUPER hurtig levering og GRATIS æsker/poser

Bestilte 2 par øreringe Black Friday og fik ikke vinget af, at jeg ønskede gratis æsker hertil. Sendte en mail og fik hurtigt svar tilbage, at de havde tilføjet dem til min ordre.
Tirsdag kunne jeg hente min ordre, hvor der var 1 stor smykkeæske, 2 små smykkeæsker, 2 gaveposer og selvfølgelig øreringene.
Så superservice, superhurtig levering og så dejligt med alle de flotte æsker/poser.

29 de novembro de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Nægter at lave certifikat

Var på guldsmedmesse i år, hvor vi blev præsenteret for et speciel edition armbånd, som naturligvis ville blive stemplet med nummer og medfølgende certifikat.

Vi har nu fået armbåndet, dog uden certifikat, til trods for vi var flere, inkl. producenten af armbåndet, der havde hørt sælgerne reklamere for armbåndet inkl. certifikat på messen.

De nægter dog stadig at lave et til os - det koster jo ikke alverden for dem.

27 de novembro de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais