Bra priser, snabba leveranser, bra hantering av ev fel Jag har beställt ett antal produkter, senast ett element. Bra pris och snabb leverarns. Vid något tillfälle har det varit fel på produkten och d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Lätt att beställa handtag av er och hjälpsam kundservice som ordnade att grannen Maria Jons kunde hämta åt oss så snickarna kunde få det i tid . Tyvärr fick jag fakturan först med påminnelse men det... Ver mais
Beställde all inredning till mitt badrum. Mycket nöjd med kvalite och service. Leveransen blev försenad några dagar vilket är det ända minus. Fick en blandare som läckte vatten. Inga större kons... Ver mais
Synd att ni delar upp leveransen Jag fick wc stol med hemleverans men fixturen och spolknapp skulle jag hämta på utlämningsställe Fixturen är nästan lika tung som wc men betydligt mer otymplig- sk... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de hardware
- Renovação de casas de banho
- Loja de portas
- Empreiteiro para instalação/reparação de pisos
- Centro de jardinagem
- Designer de interiores
På Bygghemma.se hittar du närmare en halv miljon produkter för hem och trädgård. Utöver det smidiga att handla direkt från vår webbshop dygnet runt kan du även ringa in din beställning vardagar mellan 09.00 – 19.00 och helger mellan 08.00 – 17.00. För att underlätta ytterligare inför ett köp finns dessutom våra visningsbutiker där du kan du se och känna på ett urval av vårt sortiment. Där kan du också få hjälp av en personlig rådgivare att göra din beställning. Efter beställning levereras dina varor direkt hem till dig eller till ditt närmaste utlämningsställe.
Inget vanligt byggvaruhus

Informações de contacto
Neptunigatan 82, 211 18, Malmö, Suécia
- 010-140 01 00
- support@bygghemma.se
- www.bygghemma.se
Mycket dålig reklamationsupplevelse
Beställt grejer till en elfa garderob med hyllsystem, belysning skenor och skjutdörrar. Skadad takskena och defekt golvskena samt ingen belysning levererad. Haft kontakt med kundtjänst tre ggr, först mycket vaga besked om vad som skulle ske. Senaste personen sa sig bestämt ha lagt en ny order åt oss men sedan på nytt händer ingenting. Inga besked om när varorna ska skickas eller vad vi väntar på. Har nu gått tre veckor.
snabb leverans
Jag har beställt en lekplats från detta…
Jag har beställt en lekplats från detta företag och har fortfarande inte fått något svar. Jag har ringt flera gånger och varje gång får jag höra samma sak – “systemfel” och att de måste prata med sin chef. Det är helt oacceptabelt.
Under tiden står jag med en trasig lekplats och skadade delar som jag inte kan göra någonting med. Ingen tar ansvar, ingen återkopplar och jag får inga riktiga besked.
Detta är extremt oseriöst och visar på total brist på respekt för kunder. Jag kommer aldrig handla här igen och rekommenderar starkt att andra undviker detta företag.
NIE POLECAM!!!!!PRZY ZAKUPIE O MALO NIE…
NIE POLECAM!!!!!PRZY ZAKUPIE O MALO NIE WESZLI W DUPE ALE JAK SIE ZEPSULA POMPA CIEPLA TOBZACZELY SIE SCHODY.OD 4 MIESIECY WALCZE Z FIRMA KTORA ZA WSZYSTKO OBWINIA MNIE,ZE MAM ZA ZIMNO W DOMU ZE TO ZE TAMTO
ZADZWONILEM DO DAIKIN (BO TAKA MAM POMPE)OPOWIEDZIALEM CO JEST A ONI NA TO ZE NIE,ALEZNIE ILE STOPNI BEDZIE W DOMU TO PKMPA MUSI DZIALAC BO MA TAKIE PRZEZNACZENIE
Jag rekommenderar inte Bygghemma
Jag rekommenderar inte Bygghemma. Jag köpte ett bubbelbadkar som sprack efter bara två och ett halvt år vilket är helt konstigt för en så pass dyr produkt. När jag kontaktade dem fick jag ingen ersättning och inget ansvar togs för problemet. Väldigt dålig kvalitet och en kundservice som inte hjälper alls. Jag vill varna andra kunder för att köpa produkter därifrån.
Mycket besviken på hanteringen av vår…
Mycket besviken på hanteringen av vår beställning.
Vi beställde klinker från Bygghemma den 18/2 men leveransen kom aldrig. Först två veckor senare fick vi besked om att produkten var slut i lager och att den skulle ersättas med en annan beställning som enligt kundservice fanns i lager och skulle skickas omgående.
Nu har det gått ytterligare en vecka utan någon leverans eller tydlig information om när varorna skickas. Trots flera mejl har vi inte fått något konkret svar.
Det är väldigt frustrerande när en pågående renovering står still på grund av utebliven leverans och bristande kommunikation. Om vi inte får ett tydligt besked inom kort kommer vi att behöva ta ärendet vidare till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).
Riktigt dåligt hanterat
Köpte handfat 2 st. Bokade in rörmokare för att byta dessa. När rörmokaren var på plats visade det sig att bottenventilerna inte slöt tätt och att det läckte ut vatten. Rörmokaren fick därmed åka och köpa extra material och komma tillbaka en extra gång för att kunna lösa problemen med handfaten. Jag pratade med bygghemma som sa att de skulle titta på extrakostnaden som uppkommit men då jag skickade över fakturan från rörmokaren så vägrar de ersätta något alls för att jag bara fått EN faktura för jobbet och inte en specifik för extratiden och delarna. Självklart har rörmokaren gjort EN faktura då arbetet utfördes under 2 sammanhängande dagar (besök dag 1 och återbesök dag 2). Nu har de tjafsat om att jag måste ha en egen faktura för extrajobbet fast jag redan betalat hela den samlade fakturan, så nu ger jag upp. Jag har specat själv att jag anser att 1 h extra arbete samt en resa är rimligt att ersätta, det är verkligen inte i överkant men de bara vägrar.
After making an order no confirmation…
After making an order no confirmation or what else.
No receipe for what I bought.
After I send a mail about this it take over een week to get an answer and they wrote me that they try to send the confirmation and receip but I never receive that.
Strange because I receive the weekly news at that email address.
This is not how you treath customers so I remove my self from the mailing list.
In the mean while I receive what I ordered.
Sände in en retur för tre veckor sedan
Sände in en retur för tre veckor sedan. Ännu ingen återkoppling.
Det kom det som vi beställt
Mycket bra kundtjänst
Mycket bra kundtjänst, snabb leverans och bra priser.
Rimlig prisökning?
Besökte Bygghemmas hemsida för 2 dagar se’n, och tittade efter bra fiber-/tuschpennor till mina barnbarn. Hittade Berol Colour Broad 12 färger för kr 103,- Idag tänkte jag göra en beställning på dessa pennor - men då priset plötsligt har gått upp till kr 164,-, blev det ingen beställning. Är en prisökning på 59% rimlig?
Säljer utgångna produkter
Beställde en vara och efter 5 dagar fick jag ett mail om att "artikeln utgått" och att ordern skulle makuleras. Pengarna har jag fått tillbaka men produkten "säljs" fortfarande som vanligt på hemsidan en vecka efter mitt köp? Konstigt.
Nu minns jag inte mer om det här
Nu minns jag inte mer om det här. Om ni levererade det hem så vad det guld värd.
Jättebra hemsida och pålitlig leverans!
Jättebra hemsida och pålitlig leverans!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.