Badshop.se Opiniões 4828

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte dusch kabin Noro Ocean Rak 80cm, och en Grohe Blandare. Bra produkt överallt, ser ut nytt design. Enkelt att rengöra. Bra kundservice. --Dörrhandtag saknade i hela packetet. --fel genomföring... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en bra hemsida så att vi lätt kunde hitta. Det var lätt att köpa och bra möjligheter för olika betalningsval. Det var lite otydligt med info från att varan packades tills vi fick info att... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bra leverans av alla grejer, wc-stolen var enkel att montera. Kommoden också. Däremot så fattades det skruvar så jag fick åka och komplettera. Blev lovad av kundservice att de skulle ringa upp på mån... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Renovação de casas de banho

Badshop.se erbjuder bland annat badrumsmöbler och badrumsinredningar från välkända tillverkare från hela Europa till Sveriges bästa priser.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

5 mil opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Kraftligt försenad leverans och dålig hantering av Badshop

Beställde en vara från Badshop 11/12-2025. Det jag beställde var en julklapp som jag förväntade mig skulle ha kunna hämtats ut före 24/12 (dvs kunna överlämnas till personen som skulle få den på julafton). Jag tyckte jag var ute i acceptabel god tid. Ska tillägga att jag i år handlade i princip alla julklappar på nätet och samtliga kom fram i tid även sådana jag beställde från andra företag flera dagar efter datumen 11/12. Alla utom den från Badshop.

Efter ca 2 dagar fick jag meddelande om att julklappen var försenad och skulle skickas 22/12. Hörde då av mig och uttryckte oro om jag då verkligen skulle hinna få den före julafton. Fick svaret troligtvis inte. Skrev tillbaka att Badshop borde ha plan för att skicka ut snabbt. Det är sannolikt att mycket av det som beställs i december är julklappar och då är det snabb leverans som gäller (andra tider på året kanske inte lika viktigt). Fick ett svar där företaget bad om ursäkt igen och sa att det var högt tryck före jul (vilket jag förstår att det är men många andra företag utom Badshop verkar ha tagit höjd för detta och kunnat hantera det på ett bra sätt). Bad shop erbjöd även kompensation.

Varan dök sedan inte upp efter jul heller. Hörde till slut av mig 6/1 om att varan skulle ha skickats 22/12 men att jag fortfarande inte fått den och om den kanske kommit bort på Posten. Fick då svaret att den inte skickats ännu. Hade jag inte hört av mig hade Badshop troligtvis inte meddelat mig detta alls.

Då gav jag upp lite grann. Fick till slut ett meddelande om att varan kunde hämtas ut 12/1, dvs mer än en månad efter beställning. Någon kompensation har jag inte hört något mer om heller. Inte särskilt bra hantering av Badshop tycker jag.

11 de dezembro de 2025

Långsam kundservice

Anulerade en lagd beställning efter 5 min, fick svar från kundservice efter leveransen att det är för sent.
Väldigt segt

6 de janeiro de 2026

Mycket bra kundtjänst

--Dörrhandtag saknade i hela packetet.
--fel genomföring skickats.
Men kundsupport var helt enkelt bra och hade snabbt lössning, skickade omedelbart. Fick vänta en vecka mer men bra upplevelse.

24 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lång väntan på meningslöst svar.

Över en timmes telefonkö och då började jag som nummer tre! Växterna anlände halvdöda efter att DHL tappade bort dem i sex dagar. Fick skicka in bilder på växterna som knappt har några blad kvar och får till svar att jag ska följa skötselråden så skulle de nog hämta sig. Fick till slut löfte om 300kr i rabatt.

4 de agosto de 2025

OBS!

OBS! Fuskföretag !!

Det har gått 34 dagar sedan beställning och tyvärr fortfarande ingen leverans. Kontaktar företaget men får konstiga svar.

1 de julho de 2025

Undvik att handla på Badshop

Jag skulle renovera ett badrum och beställde alla kranar och inredning från Badshop i april. Det delades upp i flera olika leveranser. En handdukstork fanns inte i lager utan skickades först efter två månader. När vi packade upp paketet upptäckte vi att det var fel färg och ville reklamera (färgen skiljde sig från övriga produkter vi beställde som kommit i tidigare leveranser). Jag har försökt komma i kontakt med Badshop angående detta. De svarar inte.
Det står väldigt tydligt på deras hemsida hur man ska gå till väga vid reklamation, man ska använda ett formulär på webben och att svarstiden är 4 dagar. Men ingen hör av sig. Jag har förstås påmint.
Nu står jag här med ett halvfärdigt badrum och behöver köpa en annan handdukstork för att vi ska bli färdiga. Vi har betalat över 7000 kr för något vi inte kan använda.

20 de junho de 2025

Varning om du bor i lgh

Varning! Handla INTE här om du bor i lägenhet för de har endast hemleverans och DHL saknar förmågan att styra om till utlämningsställe eller lämna utanför dörren om lgh och ger 6 timmars intervall för när de kommer, så det slutar med att man får köra till DHL:s kontor i ett industriområde utanför stan. Och jag hatar när företag lägger upp exakt samma utbud i flera olika webshoppar, de här heter egentligen leijma.se men säljer exakt samma saker med exakt samma villkor och webinterface på bygghemma.se, byggshop.se, byggshop.se och glovshop.se. Jag rekommenderar t ex istället Badhuset.se.

28 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Varning - luras inte av ett lägre pris

Trist att ni inte lever upp till ert kundlöfte att leverera i tid och med en samlad leverans. Varning till eventuella framtida kunder att lita på denna verksamhet. Visst, priset kanske är bra men totalkostnaden blir påverkad av sena och ofullständiga leveranser som istället leder till ökade kostnader för hantverkare.

25 de abril de 2025

Varning för oskälig transportkostnad

Vid beställning av staket och tillbehör uppdelades beställningen på två och det tillkom mer än 1000 kr i frakt för några skruvar och tre jordstolpar. Viktigt att vara vaksam när man beställer.
Vid samtal berättar Badshop helt sakligt att de inte påverkar frakten. Det är upp till oss kunder att kunna avgöra och titta noga. De bryr sig inte om att någon tillverkar tar nästan 1100 kronor för att leverera tre jordstolpar och några skruvar (totalt 5.7 kilo).

16 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nu när vi haft hyllan uppsatt i en…

Nu när vi haft hyllan uppsatt i en vecka ramlade den ner p.g.av att den ena plattan som var med för montaget släpte direkt från vår nyuppsatta kakelvägg.
När en limplatta släpte så ramlade alltihopa ned .
Jag har ännu inte hunnit reklamera det hela men det skall göras i morgon

28 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundservice och smidig hantering!

Jag köpte en duschvägg som tyvärr hade skadats under leveransen, och glaset var trasigt vid ankomst. När jag ringde kundtjänst fick jag hjälp av en otroligt trevlig och professionell kvinna vid namn Emelie. Hon hanterade ärendet snabbt och smidigt, erbjöd en bra lösning med kompensation och såg till att en ny duschvägg skickades ut omgående.

Jag är verkligen imponerad av den fina servicen och det smidiga bemötandet. Stort tack för hjälpen, jag rekommenderar er varmt! 🙏

7 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Service support är toppen!!

Strula lite med den första beställningen som kom bort av transportör samt priset på den ersättande varan. Trots de så har servicen och hur jag blivit bemött på kundservice varit över förväntan- Vilket underbart team jag pratat med! Oerhört hjälpsamma och trevliga:)

22 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.