Byvaja Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

29 juli een bestelling gedaan voor de verjaardag van mn kleinkind. Na een week niks gehoord. Geappt om te vragen waar mn bestelling blijft. Kreeg te horen dat het pre order waren ( stond nergens verme... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Eind juni kleding voor mijn dochters besteld en eind juli pas ontvangen. Zelf achteraan gemaild, geappt en gebeld ivm geen track&trace mail of andere communicatie over de bestelling, behalve een mai... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kleding besteld. Nooit ontvangen. Meerdere keren contact gehad (erg moeizaam) maar is helaas nooit opgelost. Volgens hun opgestuurd, maar nooit een track en trace code ontvangen. Nu het geld kwijt en... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke, betaalbare kleding. Voor mijn smalle lange dochter zijn de flared broeken altijd goed passend! Ze hebben leuke combinaties qua setjes, en voor een leuke prijs. Word altijd netjes binnen een a... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

362 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

132 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Reageren niet

Reageren niet op de mail.. reageren niet op de chat van fb. Eerder kleding hier besteld en een trui gekregen die echt 2 maten te groot was.. andere was niet meer op voorraad.

Via klarna betaald en kreeg te horen dat er 1 shirtje niet leverbaar was. Deze wel betaald.. probeer nu al een week contact te zoeken hierover, maar krijg geen gehoor. Geld is ook nog niet retour. Kleding valt zeker niet op maat.

9 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas al 3 x gereclameerd en iedere…

Helaas al 3 x gereclameerd en iedere keer wordt gezegd dat ik mijn geld wel terug krijg euro 65,00. Maar helaas nog niets gezien. Wel bewijs dat ik alles geretourneerd heb en daar ook voor betaald heb. Dat ze het pakket niet hebben ontvangen daar kan ik ook niets aan doen. Ik wil niet aan het lijntje gehouden worden.

5 de junho de 2024

Beste Anja,

Wij hebben de kosten van het retourpakket wel netjes teruggestort :)

Groet,
Vaja

Classificada 3 em 5 estrelas

Prima producten lange levertijd

De spullen zijn super. Alleen de levertijd is echt traag 1.5 2 weken wachten dus ik denk dat ze daar nog wel wat aan kunnen doen. Nu 25-5 besteld helaas nog niet binnen op 2-6.

25 de maio de 2024

Resposta da Byvaja

HI Esther, waarschijnlijk heb je dan een pre order. Pre orders dyren 10-14 werkdagen. Dit staat vaak ook bij het artikel beschreven maar kan me voorstellen dat misschien wat te lang duurt. Wij proberen ook de pre orders sneller te leveren maar soms duur de productie wat langer helaas, voordeel is wel dat we alle klanten kunnen voorzien van de gewenste items die snel uitverkocht zijn :) Groet, Vaja

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed geholpen

Goed geholpen. Leuke kleding, zelfs de mogelijkheid om te komen passen.
Behulpzaam en vriendelijk, nemen de tijd & denken met je mee!

8 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vreselijke webshop met een vreselijke klantenservice

Wat een verschrikkelijke klantenservice en slechte kwaliteit kleding. 2x wat besteld en beide keren mankementen aan de kledingstukken. 1e keer snel opgelost en de rekening aangepast. 2e keer DRAMA. Moest tot 4x toe contact opnemen via instagram. Letterlijk stalken om mn retour (wat overigens weer door een mankement) te verwerken en mn geld terug te storten. Letterlijk een maand bezig geweest sinds ik t pakketje retour heb gedaan. Om moe van te worden!! Echt nooit meer!

6 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Tot 2x toe achter elkaar langer moeten…

Tot 2x toe achter elkaar langer moeten wachten op m’n bestelling dan aangegeven op de site, jammer. Ik word niet op de hoogte gehouden en moet er zelf om vragen.
De eerste bestelling 9-2 besteld en 22-2 na vragen hoelang het nog zou gaan duren word ie verzonden.

23 de fevereiro de 2024

Bestelling geretourneerd

Bestelling geretourneerd, de bezorger kon het pakket niet bezorgen ( heel vreemd als je als bedrijf retourneren aanbied ) pakket is weer terug bij mij thuis gekomen na ongeveer een week. Contact opgenomen over dit alles en enige antwoord wat je krijgt: versturen via PostNL. Het komt er dus op neer dat ik uiteindelijk 3x bezorgkosten moet betalen omdat pakketten bij hun niet fatsoenlijk afgeleverd kunnen worden.

23 de fevereiro de 2024

Resposta da Byvaja

Beste Joyce, Wij zijn er van maandag t/m vrijdag. Zaterdag is jouw retour bij ons aangeboden en dan zijn wij er niet. Dat is geen probleem want dan bieden ze het maandag nog een keer aan. Dit heeft DHL niet gedaan en zij hebben het zonder 2e keer proberen retour gestuurd naar jou. Hier kunnen wij niks aan doen. Wij willen jou tegemoet komen in de retourkosten en daarmee adviseren wij jou het retour e sturenmet postnl daar wij daar goed contact mee hebben. Je bericht ons alleen op instgram, op zaterdag/zondag, in de avond laat. Wij reageren op een werkdag. Ik snap dat dit dan te lang duurt voor jou maar dit is wel hoe het werkt. Net (op zaterdag) jou weer bericht dat we het rot vinden en dat we je tegemoet willen komen. Maar je bent via llerlei kanalen je ongenoegen aan het uiten terwijl de postbezorger het pakket (Zonder ons toedoen) retour naar jou gestuurd heeft. Groet, Vaja

Super service

Mijn pakket was helaas zoek geraakt
Na telefonisch contact te hebben gehad werd mij gelijk kosteloos een nieuw pakket toegestuurd
Er was alleen 1 legging niet meer maar die vulde ze aan met een nog mooiere
Ook hebben ze me geholpen met de maten ik had dus ook nog is de verkeerde maten besteld
Mijn dochtertje is heel lang en heel smal dus het is voor ons onwijs moeilijk om iets leuks te vinden
Ze hebben het hele pakket aangepast en alles wat ik binnen kreeg was super en de juiste maat

25 de janeiro de 2024

Ik ben niet tevreden

Ik ben niet zo tevreden. Jurk geleverd zonder riem, andere rok geleverd dan op de foto met gat in voering, ene item maat 12/14 valt heel klein, andere hele groot. Klantenservice doet alles af als sale: ja, dan mist er wel eens eens onderdeel en soms zijn er 2 verschillende batches van een item. Heel apart... retourkosten zijn desondanks wel voor eigen rekening.

25 de janeiro de 2024

Super goed

Super goed geholpen door de mensen bij Vaya. Niks is ze te gek, ze hebben vaak voor andere maten gezocht en meegedacht. Kindjes mogen er ook gewoon hun zelf zijn.

Leuke collectie met kleren voor de dames.
Bedankt voor de goede hulp.

27 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige jurk en snel geleverd

Prachtige jurk en snel geleverd.

Voor kerst waren we last minute nog op zoek naar een glitterjurkje voor mijn dochter en we vonden het perfecte jurkje bij By Vaja. Het was op tijd binnen en het jurkje is in het echt nog mooier dan op de foto.

21 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Leuke kleding maar waardeloze service

Super leuke kleding.
Alleen zou hier nooit meer bestellen..(wat ik jammer vind want zie vaak zoveel leuks)
Zooo zonde heb je zulke leuke kleding prima fb pagina op orde..en mensen die influencen voor je..maar zn ruk service..je moet er zelf 30x achteraan met alles..en zo te lezen meerdere..

Waarom niet je klanten netjes te woord staam en alles afhandelen..meer winst tevreden klanten die blijven terug komen..zonde toch voor zn bedrijfje?

Ik snap het echt niet te jammer.. doe er wat mee..winwin

6 de julho de 2023