Vores første besøg på Pingvin,- p.g.a et gavekort. Vi oplevede en god velkomst og et hyggeligt miljø. En rar og venlig tjener viste os til bordet, og efter at have bestemt os for hvad vi ville spi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi havde glædet os til en skøn aften med lækker tapas. I stedet bliver det halv fabrikeret mad, ingen betjening og til slut efter at ingen tjener har henvendt sig bliver der langt om læng... Ver mais
Super dejligt mad og skøn betjening. Vi fik et overdådigt frokosttilbud som hedder Frokost Deluxe Menu og vi blev virkelig mætte begge to. Eneste minus var citronfromagen, som ikke smagte af citron... Ver mais
Som altid en dejlig oplevelse at besøge rest. Pingvin. Denne gang til brunch. Lækker sammensætning af retter. Og fint med valgmulighed ml. rejesalat og hønsesalat. Og man er mætte, når tallerknen er... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Restaurante indiano
- Restaurante italiano
- Restaurante norte-americano
Escrito pela empresa
Pingvin laver VerdensTapas. Små retter inspireret fra hele verden på én tallerken. 4-8 tapas efterfulgt af 3 dessert tapas eller en lækker ostetallerken. Der er noget for enhver smag og bliver man ikke mæt, er man selv skyld i det ;-) Restauranten ligger lige i centrum og har også en rigtig hyggelig gårdhave. Vi har et rigtig stort vinkort som kan tilfredstille selv den mest kræsne og ligeså har vi et lækkert drinkskort, samt et GT kort.
Informações de contacto
Stjernepladsen 3C, 9000, Aalborg, Dinamarca
- mail@pingvintapas.dk
- www.cafepingvin.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastisk mad og sødt og meget…
Fantastisk mad og sødt og meget serviminded personale. En rigtig god oplevelse som varmt kan anbefales.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, med mange varianter og god smag. Virkelig hyggelige omgivelser.
Stor anbefaling herfra.
Virkelig lækker julemenu
Virkelig lækker julemenu - og udsøgt betjening.
Godt som altid
Vi ville holde julefrokost og bookede…
Vi ville holde julefrokost og bookede bord, vi bestilte julemenuen nr 3 incl ad libetum, dog var det ikke noteret.
Dernæst begyndte de at servere bobler og snacks før alle var ankommet mere end 10 min før tid.
Maden var ubeskrivelig dårlig og vi gik alle derfra sultne og meget skuffet over maden, medister og frikadellerne lignede og smagte som noget var taget fra en buffet der havde stået for længe og rødkålen smagte som noget fra glas.
Desserten var smagsløs og mindede om noget fra bøtter og Frost bageri. Kvaliteten og prisen hænger ikke sammen, det er dyrt med næsten 1000 kr pr mand. Kan bestemt ikke anbefales for julemenuen.
Niveauet er faldet drastisk, det er synd
Tørt intetsigende brød. Niveau på smag/detalje i tapasretter er forsvundet. Der er ingen tvivl om, at der nu er fokus på at please flere typer af gæster, fremfor at satse, som førhen, på dansk inspireret tapas.
Maden var okay
Maden var okay. Ikke noget særligt.
Akustikken er forfærdelig. Utrolig meget støj
Dejligt og hyggelig oplevelse med…
Dejligt og hyggelig oplevelse med rigtig god mad og behandling. Vi har spist mange gange på Pingvin, og det er vores absolutte yndlingsrestaurant i Nordjylland.
Vi havde en rigtig dejlig frokost på…
Vi havde en rigtig dejlig frokost på Pingvin. Vi blev mødt af et meget opmærksomt personale, og fik lækkert mad og drikke. Vi kom tre generationer, og alle fik mad som de kunne lide 🤩
Kan varmt anbefales 🤩
Plads til forbedringer
Maden vor god og velsmagende. Brødkvaliteten kan hæves og gøres bedre - gerne hjemmebagt. Støjnivauet i restauranten var alt for højt og gjorde hygge umuligt. Bordene er placeret for tæt.
Dejligt Quick fix til en virkelig god…
Dejligt Quick fix til en virkelig god pris. En noget mørk oplevelse med varen og service var virkelig god.
Så god en oplevelse 👏 dejlig mad og god…
Så god en oplevelse 👏 dejlig mad og god betjening og hyggeligt 🌟🌟🌟🌟🌟
Fine meget velsmagende retter i…
Fine meget velsmagende retter i passende størrelse til absolut fair pris. Fint sted 😊
Det hele var rigtig godt
Betjening var god. Fik et rigtig godt glas rødvin som tjeneren syntes passede til de tapas jeg havde valgt. Maden var rigtig god.
Kan klart anbefale Pingvin
Lækker mad og rigtig god betjening
Der er et godt udvalg af forskellige tapas og dem, vi valgte, smagte alle sammen virkelig godt. Stemningen var hyggelig og betjeningen rigtig god. Det eneste negative, jeg har at sige, var, at vi ikke havde plads til dessert, de så ellers lækre ud!
Vi har kun store roser til jer
Det var en meget god oplevelse, at besøge jeres restaurant . Det var super lækkert med og en meget god og venlig betjening. Vi vil gerne besøge jer igen, når vi kommer til Aalborg igen.
En virkelig god oplevelse.
En virkelig god oplevelse.
Vi fejrede en fødselsdag og fik frokost tapas. 4 tapas + 3 desserter + vin/øl/vand + kaffe.
Alle retter var super lækre og der var godt brød til. Der kom løbende vand på bordet.
Det var en rigtig fin oplevelse og vi kommer gerne igen.
En kæmpe oplevelse
En kæmpe oplevelse. Den lækreste tapas jeg længe har smagt. Venligt personale som havde styr på deres ting. Kæmpe anbefaling herfra.
God mad, men presset på tid
Maden var super lækker og der er potentiale for flere stjerne, MEN... Vi ventede en time på maden og når bordet kun er reserveret i to timer, ja så bliver det hele meget presset. Et kvarter før vi skal forlade bordet bliver vi spurgt, om vi vil have dessert og kaffe på trods af den korte tid, men med en deadline takker vi selvfølgelig nej tak!!! Vores nabobord fik deres drikkevarer refunderet, da de også ventede en time - de klagede på forhånd! Det skulle vi nok også have gjort, for vi fik ikke noget.
Tjeneren forklarer at kokken er syg og det hele er presset. Det forklarer selvfølgelig, men det undskylder egentlig ikke, da vores regning blev lige stor af den grund og vores oplevelse ret dårlig. Ærgeligt. For det er lækkert mad.
God og høflig betjening
God og høflig betjening, dejlig mad, god atmosfære.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.