CardWriter B.V. Satelliet Winkel Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Satelliet ontvanger zondag besteld, werd dag na bestelling gebeld door de webshop om te checken of ik wel de juiste had besteld. Was eigenlijk verbaasd maar is wel klasse van ze. Na ontvangst en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gemakkelijk te vinden, snel besteld en vlot geleverd. Wat mij wel opvalt is dat er zoveel uitvoeringen in omloop zijn van muurbeugels (divers fabrikaat?), de maten zijn overigens perfect qua gatafstan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor een Salora TV een nieuwe afstandsbediening besteld. Een 10 minuten later word ik gebeld door medewerkster, ter verificatie of ik de juiste heb besteld. Het zou toch jammer zijn als ie niet goed i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De Amiko XFinder3 bleek een software fout te bevatten. Na contact met de servicedienst werden er oplossingen aangeboden. Deze hadden niet het gewenste resultaat. De servicedienst nam contact op met de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de televisões

Sobre CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Cardwriter B.V. satelliet specialisten bij advies, verkoop, installatie, reparatie en onderhoud aan o.a. satelliet- en overige digitale televisiesystemen voor consumenten B2C en bedrijven B2B.

méér dan 20 jaar specialist met leveringen en werkzaamheden op locatie in binnen- en buitenland voor satelliet- en digitale televisie ontvangst bij thuisgebruik, mobiel/onderweg, op een camping, in een camper of caravan, in de scheepvaart etc.

Satelliet TV en digitale kabel TV, maar ook voor DigiTenne apparatuur en hospitality toepassingen op campings, hotels, recreatieparken en in de maritieme sector.

Uitsluitend officieel SatellietPlatform gecertificeerde en SES Astra gediplomeerde installateurs.

Officiele dealerschappen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

644 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

66 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting. Werd nog door het bedrijf gebeld of ik zeker wist dat dit de goede stekker was. Op tijd geleverd, goed verpakt en functioneert uitstekend.

31 de janeiro de 2026

Goed om te horen!

Dank voor de complimenten en deze fijne 5* review, daar worden we extra vrolijk van!

Wensen u weer veel kijkplezier.

Afstands bediening

Fijn bedrijf heel flexibel met ophalen en vriendelijk

29 de janeiro de 2026

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Wát leuk en aardig! dank voor deze warme 5* review!

Wensen u weer veel kijkplezier!

Aankoop Televisie 24 inch

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf! Eerst telefonisch contact gehad over een televisie 22 inch waarvan voor mij niet duidelijk was of er een electriciteitssnoer zou worden meegeleverd de dame heeft het voor mij uitgezocht en het snoer zou er gewoon bij zitten.zelf twijfelden wij of het mogelijk was misschien een 24 inch konden nemen en na meting van de kast waar deze in zou komen kon dat. Wij besloten dat toestel te bestellen! Na korte tijd werden wij teruggebeld of wij niet het verkeerde toestel hadden besteld! Aangezien er overleg vas geweest over het 22 inch toestel! Het is fijn als zo n medewerkster meedenkt met de klant dat hebben wij erg op prijs gesteld! De verrassing was helemaal compleet dat het nieuwe toestel al de volgende ochtend werd bezorgd! Wat ons betreft verdiend dit bedrijf een dikke 10!heel erg bedankt voor de voortreffelijke service! Familie Constant

2 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Dank voor deze fijne en uitgebreide 5* review!

Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en wensen u veel kijkplezier.

Wij doen dit nog steeds met veel plezier en het is dan ook een kleine moeite voor ons (en niet meer dan natuurlijk) om even mee te denken :-) graag gedaan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Producten werken top en denk graag mee…

Producten werken top en denk graag mee met oplossingen

4 de janeiro de 2026

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Graag gedaan! en fijn dat we je naar tevredenheid konden helpen.

Dank voor deze warme 5* review en het in ons gestelde vertrouwen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en geweldige service en goed…

Snelle en geweldige service en goed telefonisch advies

2 de janeiro de 2026

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Wát leuk en aardig om te vernemen, dank voor de complimenten en deze fijne 5* review.

Wensen u weer veel kijkplezier!

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, men belde nog om te vragen of het bestelde echt wel de juiste was om retour en dus inspanning en kosten te verminderen, nog nooit meegemaakt? Netjes. Product goed afgeleverd

9 de dezembro de 2025

Fijn! goed om te horen!

Correct, er zijn verschillende types/modellen verkrijgbaar voor verschillende configuraties. Een vergissing zou dan sneller gemaakt kunnen worden, kleine moeite voor ons om het even te bespreken: graag gedaan!

Dank voor de complimenten en deze warme 5* waardering!

Veel plezier met uw aankoop!

Nadat ik besteld had

Nadat ik besteld had belde ze de volgende dag op of t klopte wat ik had besteld. Aardig persoon aan de telefoon gehad.

Leuk! fijn om te horen!

Graag gedaan en dank voor deze 5* review, daar worden we nóg vrolijker van.

Super service!!

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Fijn! goed om te horen en dank voor deze 5* waardering.

Daar zijn we blij mee :)

erg aardig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling goed en snel verwerkt nog…

Bestelling goed en snel verwerkt nog netjes opgebeld prima gedaan, zeer tevreden

Fijn, leuk om te horen!

Dank voor de complimenten en deze 5* review.

Veel plezier met uw aankoop!

Top firma

Top firma
Na bestelling namen ze de tijd om contact op te nemen of ik bekend was met mijn besteld artikel. Na mijn bevestiging zouden ze het opsturen en volgende dag binnen.

1 de novembro de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Goed om te horen! graag gedaan en dank voor de bestelling!

Dank voor deze fijne 5* review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij aankomst was er wat verwarring…

Bij aankomst was er wat verwarring vanwegen de plek en het aangezicht van het pand, maar na aanbellen en de vriendelijke ontvangst was dit snel weg. Het is niet echt een winkel waar je even lekker rond kan snuffelen maar meer een afhaalbalie met persoonlijke duidelijke uitleg over het produkt! Tot nu toe zeer tevreden over het gekochte produkt een buitenantenne voor onze digitenne, voorheen veel last van storing waar wij met deze nieuwe antenne geen last meer van hebben tot nu toe!👍

28 de outubro de 2025

Dank voor het bezoek!

Leuk om te horen en wensen u weer veel kijkplezier!

Classificada 1 em 5 estrelas

3 maglites besteld en drie batterijen…

3 maglites besteld en drie batterijen waarvan ik dacht dat deze geschikt waren voor het oude model van maglite. Dit bleek niet het geval. Nadat cardwriter dit ook had bevestigd per mail dacht ik ik rijd langs om de verkeerd bestelde batterijen te ruilen en ik moest nog wat extra onderdelen ook hebben . Dit bleek absoluut niet mogelijk en er was totaal geen meedenken naar een oplossing. Zeer zeer slechte service!!!

14 de outubro de 2025
Opinião espontânea