CardWriter B.V. Satelliet Winkel Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Satelliet ontvanger zondag besteld, werd dag na bestelling gebeld door de webshop om te checken of ik wel de juiste had besteld. Was eigenlijk verbaasd maar is wel klasse van ze. Na ontvangst en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gemakkelijk te vinden, snel besteld en vlot geleverd. Wat mij wel opvalt is dat er zoveel uitvoeringen in omloop zijn van muurbeugels (divers fabrikaat?), de maten zijn overigens perfect qua gatafstan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor een Salora TV een nieuwe afstandsbediening besteld. Een 10 minuten later word ik gebeld door medewerkster, ter verificatie of ik de juiste heb besteld. Het zou toch jammer zijn als ie niet goed i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De Amiko XFinder3 bleek een software fout te bevatten. Na contact met de servicedienst werden er oplossingen aangeboden. Deze hadden niet het gewenste resultaat. De servicedienst nam contact op met de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de televisões

Sobre CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Cardwriter B.V. satelliet specialisten bij advies, verkoop, installatie, reparatie en onderhoud aan o.a. satelliet- en overige digitale televisiesystemen voor consumenten B2C en bedrijven B2B.

méér dan 20 jaar specialist met leveringen en werkzaamheden op locatie in binnen- en buitenland voor satelliet- en digitale televisie ontvangst bij thuisgebruik, mobiel/onderweg, op een camping, in een camper of caravan, in de scheepvaart etc.

Satelliet TV en digitale kabel TV, maar ook voor DigiTenne apparatuur en hospitality toepassingen op campings, hotels, recreatieparken en in de maritieme sector.

Uitsluitend officieel SatellietPlatform gecertificeerde en SES Astra gediplomeerde installateurs.

Officiele dealerschappen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

644 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

66 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke website en snelle levering tegen scherpe prijs

Duidelijke website, snelle levering en scherpe prijs. Verder werd er ook nagebeld over de bestelling, omdat er wat onduidelijk was bij de bestelling.

1 de abril de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Fijn! goed om te horen! dank voor deze mooie 5* review.

Wensen u veel kijkplezier :-)

Lekker vlot geleverd

Lekker vlot geleverd

27 de março de 2025

Leuk! fijn om te horen!

Dank voor deze fijne 5* review, wensen u veel kijkplezier.

Keurig en snel geleverd.

Keurig en snel geleverd.
Door de fabrikant was een sluitringetje niet aangebracht en dit werd snel en kundig voor ons verholpen

14 de março de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Dank voor het begrip, het geduld en deze 5* waardering!

Wensen u veel kijkplezier en mooie reizen :)

Wat een fijne ervaring.

Duidelijke website en zeer snelle levering.

Klantenservice zeer behulpzaam en vriendelijk.

(bij mijn naam staat Zwitserland, dat is onjuist en moet Nederland zijn)

14 de março de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Leuk! fijn om terug te lezen!

Dank voor de gedane aankoop en deze mooie 5* review.

Tevreden klant

Eenvoudig bestellen. Snelle levering

5 de março de 2025

Fijn! goed om te horen!

Wensen u veel kijkplezier en dank voor deze 5* review.

Classificada 1 em 5 estrelas

Had bij die club een order geplaatst en…

Had bij die club een order geplaatst en met de vraag of er misschien voor dat bedrag een kabel meegeleverd kon worden,krijg je een bericht dat zij het bedrag terugstorten.....omdat zij zich beledigt voelen....dus zou daar echt geen bestelling meer plaatsen bij de ballentent...

28 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Bijna helemaal correct Henk,

Omdat we je niet als klant wensen hebben we de order geannuleerd en het aankoopbedrag netjes gecrediteerd.

Je moet namelijk geen aankopen willen doen bij "die club" en "ballentent" (en zoals je ons via de mail liet weten) een "waardeloze zaak" met een "stelletje eikels".

Er is hier geen behoefte aan gedoe; of je nu dreigt met een slechte review of niet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima oplossing voor een menselijk…

Prima oplossing voor een menselijk foutje.

3 de fevereiro de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Leuk om te lezen! dank voor het in ons gestelde vertrouwen en deze 5* waardering.

Alvast veel plezier met de aankoop.

Vlot volgens afspraak geleverd

3 de fevereiro de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Fijn en goed om te horen dat ook de levering naar Belgie vlot en naar wens is verlopen.

Dank voor de bestelling en deze fijne 5* review, wensen u veel kijkplezier!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi kwaliteit van het artikel wat ik…

Mooi kwaliteit van het artikel wat ik heb ontvangen en heel goed ingepakt en snel geleverd. Dus heel tevreden.
Ga zo door . 👍

Goed om te horen!

Dank voor de bestelling en deze fijne 5* review, daar zijn we blij mee :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goede en vriendelijke communitie!

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Dank voor uw bestelling, de complimenten én deze mooie 5* review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede en snelle service.

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Fijn! goed om te horen en leuk dat u wederom voor een bestelling bij CardWriter heeft gekozen!

Dank voor deze 5* review, veel kijkplezier!

Echt super

Echt super
En ben er zo blij mee niet meer met me telefoon inloggen 🥳🥳🥳

30 de janeiro de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Wát fijn om te horen, daar worden we zélf ook helemaal vrolijk van!

Dank voor deze positieve 5* review en wensen je heel veel kijkplezier.

Classificada 5 em 5 estrelas

Denkt heel goed met de klant mee...

Denkt heel goed met de klant mee...

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Fijn ! leuk om terug te lezen, daar worden we extra vrolijk van!

Dank voor het compliment én deze 5* review.

Perfecte service

Perfecte service
Kreeg telefoontje om mijn bestelling te bespreken en toen bleek dat ik een fout gemaakt had
Dus niet zomaar opgestuurd maar ff overleg dit vond ik klasse
Nogmaals dank

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Dat kán gebeuren, geen probleem; we denken graag even mee.

Fijn dat het zo is opgelost en danken u voor deze 5* review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goedkoper en goede service.

Goedkoper.
Goede service.

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Leuk om te horen! dank voor de genomen moeite om ons te bezoeken en deze 5* review.

Veel kijkplezier!

Classificada 5 em 5 estrelas

Overzichtelijke webshop en snelle…

Overzichtelijke webshop en snelle levering. Ook nog telefonisch contact gehad en de medewerkster was zeer vriendelijk en behulpzaam.

7 de janeiro de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Leuk om te lezen! dank voor de waardering en deze 5* review.

Veel kijkplezier!