CardWriter B.V. Satelliet Winkel Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Satelliet ontvanger zondag besteld, werd dag na bestelling gebeld door de webshop om te checken of ik wel de juiste had besteld. Was eigenlijk verbaasd maar is wel klasse van ze. Na ontvangst en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gemakkelijk te vinden, snel besteld en vlot geleverd. Wat mij wel opvalt is dat er zoveel uitvoeringen in omloop zijn van muurbeugels (divers fabrikaat?), de maten zijn overigens perfect qua gatafstan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor een Salora TV een nieuwe afstandsbediening besteld. Een 10 minuten later word ik gebeld door medewerkster, ter verificatie of ik de juiste heb besteld. Het zou toch jammer zijn als ie niet goed i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De Amiko XFinder3 bleek een software fout te bevatten. Na contact met de servicedienst werden er oplossingen aangeboden. Deze hadden niet het gewenste resultaat. De servicedienst nam contact op met de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de televisões

Sobre CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Cardwriter B.V. satelliet specialisten bij advies, verkoop, installatie, reparatie en onderhoud aan o.a. satelliet- en overige digitale televisiesystemen voor consumenten B2C en bedrijven B2B.

méér dan 20 jaar specialist met leveringen en werkzaamheden op locatie in binnen- en buitenland voor satelliet- en digitale televisie ontvangst bij thuisgebruik, mobiel/onderweg, op een camping, in een camper of caravan, in de scheepvaart etc.

Satelliet TV en digitale kabel TV, maar ook voor DigiTenne apparatuur en hospitality toepassingen op campings, hotels, recreatieparken en in de maritieme sector.

Uitsluitend officieel SatellietPlatform gecertificeerde en SES Astra gediplomeerde installateurs.

Officiele dealerschappen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

644 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

correcte levering

correcte levering. Ook heel snel

27 de junho de 2025

Graag gedaan!

Bedankt voor uw bestelling, de complimenten en de 5* waardering.

Leuk!

Top geregeld

Top geregeld

26 de junho de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Leuk! dank voor deze fijne 5* review!

Wensen u veel kijkplezier,

Denken mee met klant.

Uitstekende dvb-t antenne gekocht en ze belde op om te vragen waarop die moest worden aangesloten . Er zijn verschillende modellen met voeding extern of uit de ontvanger . Erg goed om dit even te checken ipv het risico op een teleurgestelde klant. Goed dat men meedenkt!

3 de junho de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Geen probleem! graag gedaan!

Dank voor de complimenten en de genomen moeite voor deze warme 5* review! daar worden we éxtra vrolijk van.

Wensen je veel kijkplezier.

Geweldige service

Geweldige service, ik werd 5 min na mijn bestelling gebeld of ik het goede artikel had besteld.
Direct aangegeven wat er was gebeurd en met alle begrip ben ik toen geweldig geholpen.

31 de maio de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Dát is leuk om te horen!

dank voor het bezoek aan onze vestiging en deze fijne 5* review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het lukte me niet de Astra 3 satelliet…

Het lukte me niet de Astra 3 satelliet te vangen met mijn nieuwe lnb na telefonisch contact met een vriendelijke dame die mij deskundig uitleg gaf alles ok
Daar kan je mee vooruit

29 de maio de 2025

Leuk! graag gedaan!

Goed om te horen en dank voor deze fijne 5* review!

Wensen u weer veel kijkplezier!

Bestelling prima ervaring

Bestelling geplaatst
Daarna werd ik gebeld om alles door te spreken
Goede communicatie per email

27 de maio de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Graag gedaan, dank voor de complimenten en deze fijne 5* review!

Wat aardig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Pro-actief en met de klant meedenkend

Het bedrijf is zeer betrokken bij haar klanten en belt uit zichzelf op om na te vragen waar het bestelde voor gebruikt gaat worden en advies te geven. Als ik ooit nog antennemateriaal nodig heb, dan koop ik het beslist weer via CardWriter!

21 de maio de 2025
Opinião espontânea

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Wát aardig! dank voor de complimenten en deze fijne 5* waardering, daar worden we éxtra vrolijk van!

Wensen u weer veel kijkplezier en graag tot een volgende keer!

met vriendelijke groet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een Digitenne antenne met toebehoren gekocht. Ik werd speciaal nog gebeld, om te checken of mijn ontvange wel actieve stroom aansluiting heeft op de kabel. Snel geleverd ook. Kortom: goede service!

5 de maio de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Prima! leuk om te horen en fijn dat het allemaal naar wens verlopen is.

Dank voor de bestelling, de complimenten en deze mooie 5* review.

Prima service

Prima service. Na het plaatsen van de bestelling ben ik gebeld i.v.m. gebruik en in bedrijf name van de tv (12 volt voor camper).
Snelle levering, binnen 2 dagen.

5 de maio de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Wensen u veel kijkplezier!

Dank voor de complimenten en deze fijne 5* review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Werd geweldig gebeld door n charmante…

Werd geweldig gebeld door n charmante dame die alles perfect regelde voor me.

3 de maio de 2025

Fijn! goed om te horen!

Dank voor de complimenten en deze mooie 5* review, daar zijn we blij mee :)

Wensen u heel veel kijk- en luisterplezier met een prachtig scherm en mooie bijpassende soundbar!

Heeft u verder vragen? bel of mail ons dan gerust even.

Uitstekende service

Uitstekende service. Ik heb de Avtex 24 inch. WebOS besteld met voetje en met 220v adapter voor mijn caravan. Ik werd nagebeld met advies en vervolgens werd het de volgende dag geleverd. Heel erg tevreden.

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Leuk toch? fijn om te horen!

Dank voor de complimenten en deze 5* review, wensen u veel kijkplezier met dit mooie scherm!

Top bedrijf!

even nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd ik nagebeld. Ik had iets besteld waarvan de dame in kwestie niet zeker wist of ik dat wel nodig had. En ze had gelijk! Ze heeft mijn bestelling aangepast.
En mijn bestelling was er de volgende dag! Top bedrijf!

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Yohoo! dat horen we graag! wát aardig!

Dank voor de complimenten en deze fijne 5* review, daar worden we nóg vrolijker van.

Wensen u veel kijkplezier!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering , 👍, volgende week ga ik naar de camping en kan ik hem testen.

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Leuk om te lezen, wensen je alvast mooi weer en veel kijkplezier!

Mochten er vragen zijn, bel of mail ons gerust even.

Dank voor deze mooie 5* review.

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.

29 de abril de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Fijn! dank voor deze 5* review!

Wensen u veel kijkplezier.

Het bestellen ging gemakkelijk

Het bestellen ging gemakkelijk, snelle levering, goed product.

28 de abril de 2025

Goed om te horen!

Dank voor de complimenten en deze 5* review!

Veel plezier met uw aankoop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zelfs nog contact zoeken met de klant…

Zelfs nog contact zoeken met de klant als die niet alles heeft ingevuld. Top gedaan en bovendien snelle levering

28 de abril de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Geen probleem, graag gedaan!

Danken u voor deze mooie 5* review en wensen u veel kijkplezier!

Zeer behulpzaam.

Zeer behulpzaam na het stellen van vragen.
Snel antwoord.
Zeer snellle verzending.

27 de abril de 2025

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Mooi! goed om te horen, daar worden we extra vrolijk van.

Fijn dat alles naar wens is verlopen en wensen u veel kijkplezier!

Dank voor deze fijne 5* review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima geholpen door de eigenaar en nog…

Prima geholpen door de eigenaar en nog een leuk gesprek gehad. Goede prijs en kwaliteitverhouding kom er zeker terug.
Groetjes Erik en Janneke

14 de abril de 2025
Opinião espontânea

Geheel wederzijds!

Dank voor de aankoop en deze leuke 5* review.

Wensen jullie veel kijkplezier!