Leia as opiniões dos outros
Advarsel: Hold jer væk fra dette sted! Jeg købte en Golf 7,5 fra Carepoint som en engrosbil. Ved prøvekørslen virkede alt fint, og sælger (Kasper) forsikrede, at bilen var i god stand. Men alle... Ver mais
Vi har kun posivt at sige om Carepoint Viby. Altid venlig betjening, posive og venlige medarbejdere - lige fra værkfører til mekanikere. Fair priser. Alt OK - også rep. / udskiftninger. Har man prob... Ver mais
Alle tidlige anmeldelse er flere år gamle og jeg kikkede først på trustpilot efter min bil havde været på værkstedet. Kan kun sige at jeg har haft en fantastisk god oplevelse -Rigtig god servic... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Vi har købt en brugt Skoda Fabia
Vi har købt en brugt Skoda Fabia. Vi handlede med Ulrich Bache. Vi har fået en ualmindelig god behandling. Der var et par småproblemer med bilen, som efterfølgende blev udbedret uden problemer. Venlig, kompetent og meget imødekommende service. Kæmpe anbefaling herfra.
Skide god service og fantastisk…
Skide god service og fantastisk betjening. Selv bilen var tilfreds😉
Køre hjem i min bil
Har lige haft min bil på værksted hos Carepoint i Viby. Aftalen lød at de skulle have den mandag morgen kl 8. Kunne se på gpsen at bilen stod stille hele dagen indtil kl 17.50. Hvor en medarbejder tager en prøvetur i den og køre 57 km hjem til privaten syd for Randers.Næste morgen køre han 51 km på arbejde i min bil igen. Det er bare ikke i orden at bruge kundens bil til privat kørsel. Og hvorfor skulle jeg komme med den kl 8 om morgenen når de ikke ville gøre noget ved bilen i løbet af dagen.
I forbindelse med en ferie
I forbindelse med en ferie, stod vi med nedslidte bremseklodser i leasingbilen. Vi kom hurtigt til og fik løst problemet hurtigt, tak for hurtig respons og hjælp.
Har netop købt en VW hos Carepoint…
Har netop købt en VW hos Carepoint Aahus.
Hele processen her været i mit tempo, ingen pres fra sælger for at afslutte. Sælger var Kasper, som er helt nede på jorden, besidde en stor teknisk viden. Alle aftaler overholdt.
Kan klart anbefale Carepoint og Kasper.
Erik Pedersen
Positiv bilkøb
Efter en fin salgsproces med prøvekørsel, en god snak med sælgeren og flere dages overvejelse, om det virkelig skal blive denne bil købte vi en E-Up hos Carepoint,.
Vi underskrev slutsedlen og to dage senere kunne vi hente bilen. Da vi havde bilen hjemme hos os opdagede vi, at den mangler noget udstyr, som den egentlig skulle have iflg. salgsbeskrivelsen.
Det påpege vi overfor sælgeren. Det endte med, at sælgeren indrømmede der var sket en fejl i salgsbeskrivelsen og vi blev enig om en løsning.
Det er i sådan en situation, hvor man finder ud af, om man synes godt om et firma og jeg er meget tilfreds med, hvordan situationen blev løst.
Derfor kan jeg kun anbefale at handle her og vil bestemt gøre det igen, hvis vi har brug for det.
Virkelig god service og personalet er…
Virkelig god service og personalet er forstående samt meget hjælpsomme
Min bil skulle have et anhænger træk på og en udemærket låne bil havde de med det sammen.
Har en del biler til service hos dem og alt er altid i den skønneste orden
Advarsel
Advarsel: Hold jer væk fra dette sted!
Jeg købte en Golf 7,5 fra Carepoint som en engrosbil. Ved prøvekørslen virkede alt fint, og sælger (Kasper) forsikrede, at bilen var i god stand. Men allerede på vej hjem begyndte jeg at mærke kraftige vibrationer i 4. og 5. gear, især når jeg gav gas. Min mekaniker konstaterede senere, at svinghjulet formentlig er slidt og skal udskiftes – en dyr reparation.
Det mest frustrerende er, at sælger påstod, bilen var fejlfri, hvilket tydeligvis ikke var sandt. Jeg føler mig snydt, og oplevelsen vidner om manglende ærlighed og professionalisme.
Mit råd: Find en anden forhandler. Det her sted bør man holde sig langt væk
Kundeoplevelsen i fokus
En fantastisk kundeoplevelse hos Carepoint i Viby Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Carepoint i Viby efter min seneste oplevelse.
Værkstedet har virkelig kunden i fokus og skaber en atmosfære, hvor man føler sig set og hørt. Deres evne til at kommunikere i øjenhøjde gjorde hele processen behagelig og tryg.
En særlig tak til Anja, Ulrich og Chris for deres professionelle og imødekommende service. Det er tydeligt, at de brænder for deres arbejde og prioriterer kundens behov højt. Jeg vil uden tvivl vende tilbage!
Altid god service og flinke medarbejdere. Kan absolut anbefales
Super god service og kompetent…
Super god service og kompetent værksted, der gør sit bedste for at finde en løsning på problemet.
Fantastisk service
Fantastisk service, fair priser og hurtig hjælp. Kan bestemt anbefale dette værksted!!!!
Troede f.eks. i dag, at jeg havde bestilt tid til at få skiftet til vinterdæk, men det havde jeg åbenbart glemt. Men alligevel fik jeg det gjort.
Har altid været yderst tilfreds med værkstedet og personalets hjælpsomhed!!
Vi har kun posivt at sige om Carepoint…
Vi har kun posivt at sige om Carepoint Viby.
Har man problemer med diverse opsætninger af bilens systemer, bliver disse afhjulpet med det samme eller ved et direkte opkald. Kan kun anbefale dette værksted. - Super tilfreds bruger. MNI-8340
Ros til værkstedet
-Rigtig god service, hvor jeg gerne benytter Carepoint Århus - først i forhold til en skade på min bil - herefter service på bilen. Kører gerne efter en god behandling og betjening er i top👍
Kan kun anbefale dem
Yderst useriøst værksted - hold jer væk !
Det hele startede godt men endte rigtig skidt.... Vi var på ferie sydpå i vores Sharan da den viser, at der mangles ad-blue. Vi fylder den op, men fejlen bliver ikke nulstillet. Vi ender med at køre den tør men når hjem med bilen. På vej hjem ringer vi til forskellige værksteder, men mange holder sommerferie lukket. Jeg får fat i Anja fra Carepoint. Meget servicemindede og hun får tid til bilen. Hun tager på ferie og chefen Ulrik overtager. Vi får en låne bil og det hele forløber fint. Jeg siger til ham, at jeg nok har fundet mit nye faste værksted, da service virkede god. Der går en uge uden jeg hører noget, efter små 10 dage kontakter jeg dem og de siger, at fejlen lå ikke der hvor de troede den gjorde. De regnede med at det var et stik. Der gik et par dage mere og Ulrik ringede retur - bilen var færdig ! Men fejlen var så simpelt, som en sikring der skulle isættes. Han sagde, at det var jo lidt uheldigt, da de havde brugt meget tid på fejlsøgningen.. Men det kunne jeg selvfølgelig ikke betale for. Vi måtte finde en løsning.
Jeg var glad for at bilen blev lavet og vi igen fik den hjem.
Da min kone skal hente bilen, forlanger de små 5.000 kr. for skift af 4 sikringer ! Jeg ligger syg og kan ikke gøre ret meget. Ugen efter, kontakter jeg Ulrik og siger at det kan da ikke være rigtigt... Det første man tjekker er da sikringer, inden man skiller bilen ad. Ligeledes havde han selv sagt, at jeg selvfølgelig ikke skulle betale en så høj regning for 4 sikringer. Men det har han så svært ved at huske... Han vil lige undersøge, hvor mange timer de havde brugt og vil vende retur..... Ugerne går og jeg hører intet... Jeg kontakter dem så igen og får fat i Anja. Hun ville undersøge sagen og det skulle vi nok finde en løsning på ..... Det hele gentager sig - jeg hører intet.
Jeg skriver nu denne anmeldelse, så andre kan holde sig væk. Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste som er utilfreds...
Min kollega får også lavet hans bil hos carepoint i Viby, men efter jeg fortalte ham historien, vil han finde et nyt sted..
Jeg vil nu kontakte VW direkte og forklare dem situationen. Forhåbentligt kan de gøre et eller andet...
e-Golf forløb
Vi har netop været igennem et længere reperationsforløb med vores (nu tidligere) e-Golf. Den er leveret tilbage til sælger.
I løbet af et forløb der er strukket sig fra slutningen af februar og til slut juli afladede bilen 12v batteriet. Til en start ville forhandler gerne bruge hans normale samarbejds værksted på Fyn. Det endte dog med, at vi blev enige om, at bruge et lokalt værksted. Valget faldt på Carepoint Aarhus, da vi før har været fint tilfredse med behandlingen ifm. reperationer på vores Touran. Det skal dog siges, at dette har været mindre ting.
Vores e-Golf endte med at være forbi Carepoint Aarhus 5 gange, hvor det IKKE lykkedes at løse fejlen. Bilen blev software opdateret, fik skiftet 12v batteri (igen – det var allerede gjort en gang på Fyn, men bilen havde formegentlig også ødelagt det nye batteri ved for mange afladninger), fik skiftet et VAG batteri overvågningsmodul og fået foretaget en masse fejlfinding.
En ting er, at man ikke kan finde fejlen. Det er noget advanceret elektronik, så jeg er godt med på, at det kan være svært at fejlfinde på engang imellem.
Men at teste bilen helt anderledes end os som kunde, ved at oplade bilen til 100% og køre 100 km frem og tilbage til Randers to dage i streg. Det er ikke ok og IKKE som vi brugte bilen. Det prøvede jeg også flere gange at fortælle Carepoint.
Vi har kørt 26 km sammenlagt frem og tilbage på arbejde og måske haft behov for opladning hver 3. dag her i sommer. Derudover er bilen brugt til en masse ture rundt i Aarhus. Normalt er fejlen kommet i løbet af 2-4 dage, efter vi har fået den retur fra værksted.
Jeg har selv konstateret, at bilen lader på 12v batteri ved opladning af højvoltsbatteriet.
Plus den lader fint, når bilen kører. Så det er da naturligt, at man ser et andet mønster, når man tester bilen på 2 x lange ture med opladning inden hver dag.
Sjovt nok oplevede vi heller ikke disse afladninger i januar, hvor vi måtte oplade bilen hver nat pga. det kolde vejr.
Efter sidste værkstedsbesøg og test får vi så af vide, at bilen ikke fejler noget! Vi modtager bilen retur fra Carepoint d. 26/7. Halvanden døgn efter, at vi får bilen, der har den igen afladet batteriet og den vil ikke starte. På de 36 timer har vi kørt hjem fra Carepoint (5km), til bageren (16km) og en tur i Mindeparken (20km). Hvis man ikke kan bruge bilen til det, så ved jeg snart ikke, hvad jeg skal sige. Ikke andet end at jeg så bestemt ikke skal have en VAG elbil længere.
Carepoint melder tilmed, da jeg henter den, at det kunne være vores ladestander, da det er eneste forskel med deres test og vores brug. Det passer simpelthen ikke, når man ikke tester bilen som kunden gør.
Det skal siges, at vores ladestander er en Zaptac installeret af Aura’s egen elektrikere. Den har fint opladet andre biler som en bekendts Skoda Enyaq, og han bil virker stadigvæk helt som den skal.
Jeg kan ikke anbefale Carepoint Aarhus. Slet ikke hvis du gerne vil lyttes på som kunde.
Toget fra Sjælland og retur
Toget fra Sjælland og retur, så gik der en dag med det. Jeg så at Carepoint havde en Skoda til salg, som matchede det jeg var ude efter. Jeg lavede en aftale ubeset, og som Ulrich udtrykte det "En aftale er en aftale" så vi laver papirer når du kommer for at hente den. Bilen bliver kørt til syn, og på dagen for afhentningen bliver den kørt ind i varmen.
Ulrich syntes jeg skal prøve bilen inden vi laver papirarbejdet, men da jeg skal køre bilen ud er der fejl på elektronikken, som gør at bilen ikke kan køre.
Det er en ærgerlig situation for begge parter, men det endte efter en lang dag godt for mig.
På trods af travlhed og sygdom blev en tekniker sat til at finde fejlen, jeg fik lov at låne en anden bil så jeg kunne køre på besøg. Teknikeren arbejdede efter arbejdstid uden at finde fejlen, og jeg endte med at blive kørt til toget igen. Ulrich var glad for at det skete hos dem, så jeg ikke var blevet udfordret på vej til Sjælland. God indstilling fra hele teamet, jeg glæder mig til at komme igen.
Det er ikke ret tit jeg handler bil
Det er ikke ret tit jeg handler bil, men den behandling jeg har fået her er helt i top. Især er jeg imponeret over den tilgang firmaet havde til den bil jeg købte. Det var tydeligt at man ikke bare ønsker at aflevere en bil. Den skal være i topform, så alt var tjekket helt i bund. Helt klart en forhandler jeg vil anbefale
Køb af e-golf forløb helt perfekt.
Køb af e-golf forløb helt perfekt.
Super dialog inden køb og professionelt forløb inden afhentning. Bl.a. fik bilen en ny forrude på sælgers initiativ.
Bedste oplevelse med bilkøb som jeg nogensinde har haft.
Tak til Ulrich - vi kommer tilbage.
Fantastisk værksted
Vi bruger fast Carepoint som værksted til vores to Skoda’ere. - både ifm service og reparationer.
Vi har altid fået en fantastisk service, uanset om der er tale om et planlagt service af bilen, eller om det er en bil som går i stykke juleaften og som Falck kører på værkstedet.
Jeg har kun haft gode oplevelser med Carepoint, så giver hermed mine varmeste anbefalinger, sammen med en tak for god hjælp.
Kenneth
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.