Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel
  2. Concessionário auto
  3. Concessionário de carros usados

Informação fornecida por diversas fontes externas

Forside

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en super fin bil af Ulrich

Jeg købte en super fin bil af Ulrich, og fik en rigtig fin behandling - ringede og aftalte tid til prøvetur og bilen stod klar 2-3 dage senere
Ulrich er meget imødekommen, rar at tale med - super venlig og forstående med et glimt i øjet - kommer helt sikkert gerne forbi igen hvis behovet skulle opstå

17 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en Golf VIII GTE og gennem hele…

Købte en Golf VIII GTE og gennem hele forløbet følte jeg, at der blev taget godt imod mig som førstegangskøber.

Ulrich er super venlig og forstående, og jeg blev mødt med oprigtighed, da jeg selv valgte at være ærlig og ligetil fra starten af. Der var ingen sælgertricks eller pres fra hans side af. En helt nede på jorden person.

1 de fevereiro de 2023

Super service! Positive medarbejdere

Købte en Mercedes hos Bache Biler i slutningen af 2016. Besluttede mig for at få tjekket bilen igennem inden udløb af garantiperioden. Mercedes fandt lidt småfejl hist og her. Jeg kontaktede Bache biler med henblik på udbedringen, hvilket udelukkende var en postitiv oplevelse! Både værkstedschef og mekaniker var involverende og proaktive i deres tilgang til at få tingene udbedret. Jeg har sjældent oplevet så professionel og positiv en behandling. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

15 de maio de 2017
Classificada 2 em 5 estrelas

god start pr. tlf,dårlig sælger uden hukommelse

Finder bil som man er interesseret i, sender mail sent aften og ringer næste dag til sælger - han noterer min interesse - jeg oplyser at vi kommer og ser på bilen sammen uge/3 dage senere.
Dette ringer jeg dagen efter og bekræfter hvorved sælgeren oplyser bilener solgt til anden side - uden at give mig besked eller chance for at nå at købe da jeg havde henvendt mig meget tidligt efter annoncen.
Sælgeren trænger til at parkerer sin metoder og lære ordentlig kundebehandling.
lover at ringe tilbage,men intet sker - rykker efter svar og for bekræftet ovennævnte salg.
Ærgerlig er jeg, da jeg fik det fineste indtryk og superservice ved et andet firma der har haft bilen til service.
En skam man ikke bruger mere tid på den første kunde (jeg) men blot sælger til den næste som var mere interessant for firmaet.

6 de maio de 2015
Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke helt okay.

Gode/flotte biler og venlig betjening.
Gav tror det var 15000 kr, for en gammel slidt 405'er, så det er bestemt en god ting.
Det er sådan set også det eneste positive ved min oplevelse af denne bilforhandler.

der har været nogle små-fejl ved bilen (Skoda fra 07) jeg købte:
sele-alarmen ved førersædet virkede ikke ordenligt, den kunne ikke rigtig registrere at man havde selen på og vi ku ikke rigtig få den skiftet så til sidst blev vi enige om at den skulle slukkes.
bilen vi gav med i bytte tog ham evigheder at omregistrere. og kostede os 1200 kr. i afgift.
Bremser/skiver skulle også skiftes, mindre end en måned efter vi købte bilen.

det skal dog også siges, at min onkel også købte en VW hos ham, som der absolut ingen problemer har været med, og han er super glad for den.

så jeg skal ikke kunne sige at man skal holde sig væk fra dem, MIN oplevelse kunne bare godt havde været bedre.

16 de fevereiro de 2012
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er den heldige ejer af en brugt Mercedes E220 2.2 cdi, årgang 2004, købt ved Bache Biler A/S, Edwin Rahrs Vej 84 i Århus.

Bilen blev købt i maj 2010, og de fejl og mangler der var ved bilen (et Mercedes værksted i Århus gennemgik bilen inden jeg købte den) blev udbedret, som en del af handlen.

Efter ca. 3 måneder skulle bilen til første serviceeftersyn hos et andet aut. mercedesværksted, og der viste sig desværre nogle alvorlige mangler ved bilen: Bremseslangerne i bag var møre, utæt indsprøjtningsdyse, styrekugler færdige, kilerem slidt, ude af sporing osv.: Samlet ca. 20.000 kr. i reparationer iht. tilbud fra Mercedes værkstedet.
Jeg kontaktede Bache Biler og forelagde dem værkstedets rapport: Jeg indrømmer, at jeg var forberedt på et langt tovtrækkeri, for jeg har ikke hørt om bilforhandlere, der uden kamp accepterer reklamationer - og slet ikke i det omfang, der var tale om på min bil.

Men, men: ALLE mine bekymringer blev gjort til skamme. Ikke nok med, at Bache Biler uden tøven udbedrede manglerne - de fandt yderligere defekter på bilen (alm. slitage), som de også lavede uden at det kostede mig en øre.

Nogle ville nok påstå, at Bache Biler forsøgte at sælge mig katten i sækken; men det mener jeg på ingen måde er tilfældet, for så ville de ikke have serviceret mig som beskrevet. Der er tale om en frikørt taxa, så der vil være en masse slid på bilen, som havde kørt 326.000 km. da jeg købte den, og man finder ikke alle fejl første gang, med mindre man kører på et FDM værksted, hvilket jeg ikke gjorde.

Jeg giver mine allerbedste anbefalinger videre. Bache Biler er en seriøs og yderst reel bilforhandler (og så er de tilmed konkurrencedygtige). Som de selv udtrykte det over for mig: "Vi kan ikke leve af at have utilfredse kunder".

3 de junho de 2011
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais