Jeg er den heldige ejer af en brugt Mercedes E220 2.2 cdi, årgang 2004, købt ved Bache Biler A/S, Edwin Rahrs Vej 84 i Århus.
Bilen blev købt i maj 2010, og de fejl og mangler der var ved bilen (et Mercedes værksted i Århus gennemgik bilen inden jeg købte den) blev udbedret, som en del af handlen.
Efter ca. 3 måneder skulle bilen til første serviceeftersyn hos et andet aut. mercedesværksted, og der viste sig desværre nogle alvorlige mangler ved bilen: Bremseslangerne i bag var møre, utæt indsprøjtningsdyse, styrekugler færdige, kilerem slidt, ude af sporing osv.: Samlet ca. 20.000 kr. i reparationer iht. tilbud fra Mercedes værkstedet.
Jeg kontaktede Bache Biler og forelagde dem værkstedets rapport: Jeg indrømmer, at jeg var forberedt på et langt tovtrækkeri, for jeg har ikke hørt om bilforhandlere, der uden kamp accepterer reklamationer - og slet ikke i det omfang, der var tale om på min bil.
Men, men: ALLE mine bekymringer blev gjort til skamme. Ikke nok med, at Bache Biler uden tøven udbedrede manglerne - de fandt yderligere defekter på bilen (alm. slitage), som de også lavede uden at det kostede mig en øre.
Nogle ville nok påstå, at Bache Biler forsøgte at sælge mig katten i sækken; men det mener jeg på ingen måde er tilfældet, for så ville de ikke have serviceret mig som beskrevet. Der er tale om en frikørt taxa, så der vil være en masse slid på bilen, som havde kørt 326.000 km. da jeg købte den, og man finder ikke alle fejl første gang, med mindre man kører på et FDM værksted, hvilket jeg ikke gjorde.
Jeg giver mine allerbedste anbefalinger videre. Bache Biler er en seriøs og yderst reel bilforhandler (og så er de tilmed konkurrencedygtige). Som de selv udtrykte det over for mig: "Vi kan ikke leve af at have utilfredse kunder".
3 de junho de 2011
Opinião espontânea