Ett fantastiskt smycke, tack! Men leveransen fungerade dåligt, jag fick ingen avisering om att det fanns att hämta, så det höll på att bli returnerat till er!
Leia as opiniões dos outros
Virkelig fin service da jeg kom i butikken med et par ældre smykker til reparation og genforgyldning. Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde overset man kun bestiller én ørering afgangen. Så bestilte over to omgange med 12 timers mellemrum. Det søde personale som behandlede min ordre var heldigvis så venlige at pakke dem sammen... Ver mais
Har købt de smukkeste guld øreringe med sorte diamanter, online. Har smykker hos Carré siden 90’erne. De smykker som er belagte, holder flot. Har fået ny guldbelægning på de første øreringe, og de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
High Quality Jewellery
Informações de contacto
Læderstræde 18, 1201, København K, Dinamarca
- carre@carre.dk
- www.carre.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
venlig betjening
Super flotte smykker
Super flotte smykker. Og meget at vælge imellem
Super søde og venlige når man får beskeder og skal i kontakt med dem
Skriver pænt tilbage vedr ombytning af ring str
Rigtig god oplevelse.
Super god oplevelse!
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Der var en enkelt ting i min bestilling som ikke var på lager alligevel, men det tog Carré fint hånd om og vi fik justeret min bestilling.
Anbefales- fineste smykker.
Anbefales- fineste smykker.
Hurtig levering af gave og så var den pakket fint ind.
Nem bestilling og hurtig levering af…
Nem bestilling og hurtig levering af korrekt vare.
Meget søde og dygtigt personale
Meget søde og dygtigt personale, når man besøger butikken i Læder stræde i København.
Bad om at få det pakket ind
Bad om at få det pakket ind, som I tilbød mig, men da jeg åbnede pakken var dette ikke sket.

Resposta da Carré Jewellery
Altid en fornøjelse at handle med…
Altid en fornøjelse at handle med Carre. Super service og hurtig levering.

Resposta da Carré Jewellery
Smukke smykker i super kvalitet
Smukke smykker i super kvalitet. God, grundig og hurtig service både på web og i butikkerne. Fik mine hoops inden for tre dage fra online køb. Har købt carré i tyve år og er fast kunde af samme årsag. Har givet arven videre til mine døtre.

Resposta da Carré Jewellery
Dejligt let at handle online og hente i…
Dejligt let at handle online og hente i butikken(Århus ). God betjening

God kundeservice
Hurtig levering af varen. Flot indpakning. Sød betjening ved kontakt til kundeservice. :)

Resposta da Carré Jewellery
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering , flot

Resposta da Carré Jewellery
Altid god service og hurtigt levering.

Resposta da Carré Jewellery
Kære Carré og Anna, privat og meget professionel service!!!
Kære Carré, og især Anna i Lyngby!
Jeg har aldrig før fået så god service!
Pga. hofte operationen, kunne jeg ikke besøge jeres forretning.
Jeg ville så gerne købe en kæde,- og et vedhæng.
Vedhænget skulle være Tourmalin,- i en helt speciel rød nuance!
Anna fra Carré, sendte mig billeder at sten, og kæder....
Jeg tog en beslutning, og glædede mig til at posten skulle komme!
Da jeg åbnede pakken, blev jeg så ked af at farven ikke var helt som på billedet.
Jeg skrev til Anna, hun fandt en anden, og sendte den til mig med det samme!!!!
Jeg returnerede selvfølgelig også med det samme.
Under alt det her ballade med mig, var alt alligevel så let!
Troværdigheden udvist af Carré og Anna mod mig, var så professionel og privat!
Dette er hovedårsagen til, at jeg nu køber endnu en ring, eller et par øreringe om lidt!!!
Carré, Anna skal der sættes pris på!
Hun er en fantastisk sælger!!!

Resposta da Carré Jewellery
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.