Ett fantastiskt smycke, tack! Men leveransen fungerade dåligt, jag fick ingen avisering om att det fanns att hämta, så det höll på att bli returnerat till er!
Leia as opiniões dos outros
Virkelig fin service da jeg kom i butikken med et par ældre smykker til reparation og genforgyldning. Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde overset man kun bestiller én ørering afgangen. Så bestilte over to omgange med 12 timers mellemrum. Det søde personale som behandlede min ordre var heldigvis så venlige at pakke dem sammen... Ver mais
Har købt de smukkeste guld øreringe med sorte diamanter, online. Har smykker hos Carré siden 90’erne. De smykker som er belagte, holder flot. Har fået ny guldbelægning på de første øreringe, og de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
High Quality Jewellery
Informações de contacto
Læderstræde 18, 1201, København K, Dinamarca
- carre@carre.dk
- www.carre.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig forsendelse og meget fine…
Hurtig forsendelse og meget fine øreringe.

Flot service
Fantastisk service -sødt og hjælpsomt personale -.stor anbefaling herfra - og så har de så smukke smykker / designs .

Resposta da Carré Jewellery
Min datter får et sæt øreringe af sit…
Min datter får et sæt øreringe af sit praktiksted - de ligger på omtrent 900 kr i Vejl. Udsalgspris.
2 måneder efter de går i stykker. De knækker simpelthen midtover i selve metallet.
Vi spørger ydmygt om det kan være en fejl i selve smykket - da det er et underligt brud.
De siger de vil ta et kik på det.
De vender tilbage at vi kan betale 180 kr for at få de repareret og så vil forgyldningen forsvinde.
Vi kommer ikke til at handle der - trods at vi stiftede bekendtskab med et ellers, for os nyt og pænt univers.
Kvalitet og pris - og kundeservice hænger simpelthen ikke sammen.
Særligt at man sender en sms omkring beslutningen og ikke ringer os op som kunde.

Hurtig betjening.
Øreringene er meget små.
De skal "vrides" meget, for at få dem på.
De er ellers meget pæne.

Flotte ting i sælger
Flotte ting i sælger.
God service. Jeg har ting købt hos jer som er ca 22 år gamle, stadig lige flot. Der er tale om value for money, tidløs elegance.
Jeg fik anvisning i returnering af en halskæde.
Det virker fint. En helt tilfreds kunde.

Hurtig betjening
Hurtig betjening, flot leveret og fine smykker til rimelige priser:-)

Resposta da Carré Jewellery
Super hurtig levering af de smukkeste…
Super hurtig levering af de smukkeste smykker. Fin indpakning.

Resposta da Carré Jewellery
Altid smukke smykker i høj kvalitet
Altid smukke smykker i høj kvalitet, hurtig levering og hvis man handler i butikken er personalet super søde og professionelle. Hvis man returnerer et produkt i webshoppen, så refunderes pengene hurtigt. Jeg køber næsten alle mine smykker hos Carre

Resposta da Carré Jewellery
Altid fine smykker og hurtig levering
Altid fine smykker og hurtig levering. Jeg savner en tydeligere beskrivelse af halskædernes længde i forhold til foto på de forskellige produkter. Havde forstået at den ene af de to kæder jeg købte ville være længere.

Elsker Carre smykker
Elsker Carre smykker
Altid spændende design og hurtig levering

Resposta da Carré Jewellery
Fine smykker og hurtig levering
Fine smykker og hurtig levering. Dejligt med flotte farverige ædelstene.

Resposta da Carré Jewellery
Er dansker men bor i Italien og har bestilt online. Det var rigtig god service og super hurtigt !
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice!
Jeg modtog min ring i julegave, desværre havde min mama bestilt en forkert størrelse.
Men søde Emilie klarede returneringen, på trods af min mama havde glemt at markere den som julegave.

Resposta da Carré Jewellery
Skulle bytte 2 ringe jeg havde fået i…
Skulle bytte 2 ringe jeg havde fået i julegave til en anden størrelse.
Desværre kunne jeg kun få den ene ring, i den rigtige størrelse , men valgte så at købe et par øreringe.
Men fordi ringene var købt på tilbud, kom jeg til at betale fuld pris for den ring jeg byttede til den rigtige størrelse.

Resposta da Carré Jewellery
Fint halsband som motsvarade bilden på…
Fint halsband som motsvarade bilden på nätet. Kom i en fin ask väl förpackad. Jag har tidigare köpt örhängen som jag också tycker mycket om
Altid smukke smykker
Altid smukke smykker, hide priser og hurtig levering. Jeg bruger selv smykkerne og elsker at give dem i gave til mine veninder.

Resposta da Carré Jewellery
Hyggelig butik med en meget hjælpsom og…
Hyggelig butik med en meget hjælpsom og venlig betjening

Resposta da Carré Jewellery
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.