Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

2 and a half months after the traffic accident they finaly send an expert. 1 month later and still no money for the damage caused. The exscuse is there are only 2 part time employees included a team... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf.. Krijgt een mail om een afspraak te maken, helaas dit werkt niet (sorry alle afspraken zijn volgeboekt)..bellen dan maar. Helaas niemand aan de lijn te krijgen..daar zit je da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik begrijp de slechte recensies totaal niet. Ik heb alle benodigde facturen en de precieze gang van zaken ingediend. Deze zijn door Remco adequaat opgevolgd en op korte termijn doorgestuurd naar Uni... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb in oktober een schade gemeld, heb vervolgens 3x een bezoek gehad van een zgn expert van CED welke de schade kwam opnemen iov Unigarant. Die bezoeken vonden plaats in januari april en mei, na een t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de seguros
  2. Companhia de seguros

Informação fornecida por diversas fontes externas

CED beschermt en behoudt wat van waarde is in iemands leven. Denk aan bezit, mobiliteit en vitaliteit. Wat van waarde is, moet van waarde blijven.

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

171 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

2,0

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Belachelijk bedrijf

Belachelijk bedrijf.
Toen ik op vakantie was heeft er iemand tegen me auto aangezeten. Ik ben nu al een jaar lang bezig met de schade. Meerdere malen me auto bij de garage gezet, en meerdere malen geannuleerd door de expert. 2 april is deze eindelijk geweest en heeft de schade opgenomen. Nu zes weken verder, niks meer gehoord. Als je belt wordt er meerder malen beloofd dat er terug gebeld gaat worden. Tot op heden niet gebeurd. Je wordt nog afgesnauwd ook. Niet te geloven dat dit bedrijf bestaat.

10 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zelfs een ster is teveel mijn auto is…

Zelfs een ster is teveel mijn auto is total loss verklaard komen ze met een belachelijk bedrag en en dat de tegenpartij hier voor aansprakelijk is ik ga ook bijn mijn verzekering weg ced maakt een deal met de opkoper win win situatie en de klant is hier van de dupe onbetrouwbaar bedrijf !! schandalig

4 de maio de 2024

Een waarde loos bedrijf

Een waarde loos bedrijf
Al een half jaar bezig met een klacht over mijn bruynzeel vloer. Tot twee keer toe de afspraak afgezegd, 1 maal dag van te voren andere dag de dag zelf nog. Persoon die de schade kwam bekijken vertelde dat ik nou eenmaal te ver woon dit is geen service. In het rapport wordt geschreven dat er te weinig afstand is gehouden tussen de muur en vloer, deze vloer blijft uit zetten en hierdoor komt alles los op de naden. Wij hebben de geadviseerde afstand gehouden tussen muur en vloer, alleen nu ligt de vloer strak tegen de muur door het vele uitzetten. Dus het is ons eigen probleem want wij hebben het niet goed gelegd.

11 de março de 2024

Schoftelijk gewoon

Schoftelijk gewoon. Ik heb waterschade gehad en heb daarbij allemaal fotos inclusief warmte camera beelden waar de schade vandaan is gekomen. Vervolgens zeggen zij dat er onvoldoende materiaal is geleverd en ben ik niet verzekerd. Dit is gewoon pure oplichterij. Deze mensen moeten zich schamen voor wat zij doen.

14 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

gewoon verdienmodel en niet klant gericht

Zij zijn gewoon een kostenmakende tussenpersoon die zich het afhandelen van schade met slachtoffers onnodig lastig en langdurig maken. Zij verdienen hier zelf aan want waarom kan een onafhankelijk schadebedrijf niet de schade opnemen. Nu ben je de hele dag je auto kwijt om te wachten tot er eens een schade adviseur langs komt. Ben buiten mijn schuld aangereden en ben nu ook nog hele dag auto kwijt zonder vervangend vervoer. Nogmaals pure oplichting en gewoon extra verdienmodel voor CED. Helaas heb je met ze te maken

12 de março de 2024

minder dan 1*.

minder dan 1*.

De expert heeft geen vaste mening.
Dit kan op een andere moment, na dialoog met wederpartijen drastisch veranderen.
Nooit vertrouwen. Hoe erg is dat !

14 de novembro de 2023

Een ster is al te veel

Een ster is al te veel. Al maanden bezig voor een schademelding. We hebben last van een waterlekkage in huis, en gezien het nog steeds enorm kan regenen blijft het nog steeds lekken. De “expert” die is gekoppeld aan ons dossier is niet bereikbaar. Maar ook CED zelf reageerd niet op berichten of telefoontjes. Super, maar dan ook super slecht bedrijf.

4 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Eigenlijk is 1* nog teveel voor dit…

Eigenlijk is 1* nog teveel voor dit bedrijf.
De medewerker van CED is hier geweest naar aanleiding van een klacht over Bruynzeel Laminaat. Planken lijken krom, naden gaan steeds verder openstaan, erg krasgevoelig en er is midden in de kamer een hoek uit een plank gebroken.
De medewerker heeft hier keurig foto's van gemaakt. Volgens het rapport zitten er snoeren klem tussen het laminaat (die liggen los op het laminaat omdat wij ivm de klach nog geen plinten geplakt hebben) en het laminaat zou volgens het rapport klem liggen tegen de poten van de keuken, ook dit is niet correct. Beetje jammer dat ze de gemaakte foto's niet aan het rapport toevoegen...maarja dat is begrijpelijk als je een rapport vol onwaarheden maakt.

23 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Focus CED is innen en afromen schadevergoedingen

Bedrijf werkt alleen maar om verzekeringsgelden te innen en af te romen en is niet gericht op belang van verzekerde en/of goede afhandeling van de schade voor verzekerde. Door hun directe relatie met de verzekeraars (die afhankelijk zijn geworden), innen ze gelden (schade-uitkeringen) vroegtijdig, zonder uitvoering van reparaties en/of akkoord van de verzekerde.

14 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een waardeloos slecht bedrijf

Wat een waardeloos slecht bedrijf ! Laten je 3 uur wachten en komen nog niet opdagen, reageren nergens op en gaan er maar vanuit dat je een nieuwe afspraak maakt om de schade aan je auto op te laten meten. Waardeloze service ! Mag hopen dat ik nooit meer schade aan mijn auto krijg en met dit bedrijf van doen krijg !!!

5 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Dit bedrijf werkt voor en wordt betaald door…

Dit bedrijf werkt voor en wordt betaald door de verzekeraar !
Die zijn bestaansrecht al vele tientallen jaren ( vroeger CED Bergweg) ontleent aan oplichting en bedrog in het voordeel van de verzekeraar.
Gewoon ook een criminele organisatie.
Veelal wordt de dagwaarde van de auto te laag aangehouden of andere vormen van mangelen.
Heeft u schade en dus een expert nodig, gewoon voor uw eigen gemoedsrust dan accepteert u dus niet CED.
Het nieuwe wapen is knappe dames als expert op pad sturen om de garage houders om de tuin te leiden.

19 de janeiro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Hier prima gegaan

Na alle slechte reviews zag ik de bui al hangen.
Maar mijn ervaring is positief. Ik heb idd wel lang aan de lijn gehangen en vervolgens via de chat probeert.je moet erbij blijven en elke paar minuten op OK drukken. Na 45min iemand op de chat. Minpuntje
Maar deze dame heeft mij prima geholpen. De taxatie afspraak is ook goed verlopen,een datum gekregen, paar dagen eerder gebeld. Op de dag van de afspraak een 30min van te voren gebeld geworden. En de taxateur was er ook binnen deze tijd.
Taxatie ging snel, Misschien iets TE snel. Maar in de avond een fatsoenlijk taxatie rapport en duidelijke indicatie van de schade. Ik ben hier tevreden over. Bereikbaarheid in het begin stadium mag beter daarom 4sterren

15 de janeiro de 2024

Bedrijf is onbereikbaar

Bedrijf is onbereikbaar, uren aan de lijn en nog krijg je niemand aan de lijn. Zeggen dat er een schade expert langskomt maar komen niet opdagen en geven ze jou de schuld. Waarom blijven verzekeringsbedrijven met deze oplichters samenwerken, onaanvaardbaar.

10 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Extreem lange wachtrijen telefonisch en…

Extreem lange wachtrijen telefonisch en via Chat.

Al meer dan een uur in de wacht en nog immer geen contact. "Wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk te helpen". "Wij zijn ook bereikbaar via de Chat."

Nou niet dus!!

Absoluut onaanvaardbare wachttijden, waarbij ze ook nog slechts tijdens beperkte kantoortijden bereikbaar zijn. Het betekent dus dat je veelal tijdens eigen werktijd contact moet trachten op te nemen, waarbij de service graad onaanvaardbaar laag is.

En wie weet dat zijn/haar verzekeraar gebruik maakt van deze organisatie wanneer je een verzekering afsluit??
LET HIER OP !!!!!!!!!!!!

4 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

lange lange wachttijden aan de telefoon…

ik heb vanmorgen 1uur in de wacht gestaan, geen contact. Vanmiddag 45 min in de wacht, nog geen medewerker.
Via een ander nummer gebeld 40 min in de wacht, en ik ben nog steeds de eerst volgende.
En dan zegt het bandje vooraf "Wij proberen u zo spoedig mogelijk te helpen".
Triest dat dit kan.

3 de janeiro de 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Twee keer afspraak gemaakt om de schade te taxeren echter zijn ze niet op komen dagen omdat de taxateur ziek is. Vervolgens bel ik hun sta ik 5 kwartier in de wacht wordt er opgehangen tot twee keer toe

22 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

0% klantgericht er wordt 0% best gedaan…

0% klantgericht er wordt 0% best gedaan om ons te helpen anders moet je niet iedere keer 1 uur wachten tot je iemand kan spreken . En iedere keer is er geen oplossing . Ze blijven liegen en ze voeren niks door in het systeem 3 maanden ben ik bezig met een expertise afhandeling. Bel ik vandaag weer om te vragen hoever ze zijn krijg ik een Ingrid aan de lijn uit belgie die niet in het systeem kan meekijken en vraagt ze me om opnieuw een expertise langs te laten komen toen werd ik pissig en hangt ze vervolgends op in me gezicht nadat ik zolang heb gewacht . bedrijf schande

20 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Expertise zonder contact met eigenaarNa herstel van een dakschade door…

Na herstel van een dakschade door contact met dakgoot.Heb ik week later boven de camera en het remlicht 2 scheurtjes ontdekt die veroorzaakt waren door indeuken bovenzijde achterwand veroorzaakt door de metalen camera.Ced heeft op verzoek van Camperverzekerd expertise gedaan.Kreeg mail dat Ced contact zou opnemen. Nee dus camper stond nog bij schadeherstelbedrijf.Schade viel niet onder contact met dakgoot maar ten gevolge van een ongeval.Vraag mij af hoe ontstaan door een ongeval 2 scheurtjes op achterzijde dak achter het remlicht en camera…Dus de schade wordt nu gerekend als nieuwe schade met alle gevolgen van dien…
Contact met Ced meerdere keren onmogelijk,meer dan 45 gewacht toen maar opgehangen.

16 de outubro de 2023

É esta a sua empresa?