Central Møbler Opiniões 36

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service -vejledning, på udkig efter en god unik sofa med løs puf hertil .. Lars guidede os til den helt rigtige model med læderbetræk efter vores behov på en yderst professionel måde. Hvor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin, venlig og hjælpsom betjening i telefonen og ligeså fin, venlig og hjælpsom ved leveringen i Kolding. De leverede lampen uden beregning, helt til døren og som en ekstra service havde chauf... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Escrito pela empresa

Central møbler - design og kvalitet siden 1927 Central møbler blev grundlagt i 1927 af snedkermester A.P. Hansen og har gennem fire generationer leveret stilsikkert design, fuldendt formgivning og perfekt komfort indenfor møbler og boligindretning. Bolighuset på 2.800 m2 i Odense byder på et stort udvalg af designermøbler med fokus på kvalitet, service og for faglig sparring og rådgivning af brancheuddannet personale. Som en naturlig del af vores service bliver alle møbler leveret og samlet i dit hjem. Og vi tager selvfølgelig den tomme emballage med os igen. Erhverv Vores erhvervsafdeling skaber fleksible og individuelle løsninger, der fremmer kreativitet, velvære og øger effektiviteten i din virksomhed.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg oplever at når jeg handler her får…

Jeg oplever at når jeg handler her får jeg en god service og tid til at få svar på spørgsmål. Da jeg bor i Nordjylland blev varen sendt med BFT som gik fint. Dog skal man kunne snakke engelsk da kommunikationen ved leveringen foregik på dette sprog. Men jeg siger ok alt taget i betragtning

19 de março de 2026

Hej Anders,

Mange tak for din fine anmeldelse og dejligt at du har været glade for at handle os med. Dejligt at leveringen med BFT gik godt, på trods af chaufføren snakkede engelsk.

Kundepleje

Jeg har købt et bord ved Central Møbler, som desværre blev leveret i en forkert farve. Det betød at det ikke kunne leveres inden weekenden, hvilket var ret træls. Herefter blev jeg ringet op og fik fortalt, at en sælger trådte til, så mit bord blev leveret med det samme. Det er hvad jeg kalder god service

12 de março de 2026
Opinião espontânea

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse og dejligt at du er tilfreds med vores service. Vi håber at vi får glæden af at handle med dig igen en anden gang.

God service fra bestilling til levering

God service fra bestilling til levering

9 de janeiro de 2026

Hej Birthe,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har været tilfred med at handle med os.

Jeg gir 5 stjerner

Jeg gir 5 stjerner

3 de dezembro de 2025

Hej Mogens,

Tak for dine 5 stjerner, dem er vi glade for.

Katrine, Central Møbler

Classificada 3 em 5 estrelas

Billigst - ukompliceret ordreforløb, men lang leveringstid

Købte meget smuk knagerække. Nemt at handle. Bekræftelse. Men lang leveringstid.

21 de outubro de 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og for at handle hos os. Vi er glade for, at du synes, det var nemt at handle, og at du er tilfreds med din knagerække.
Vi er kede af, at leveringstiden trak ud – desværre oplever vi indimellem forsinkelser fra vores leverandører, som vi desværre ikke altid kan påvirke.
Vi arbejder løbende på at optimere vores leveringsprocesser, så vi kan give en endnu bedre oplevelse fremover :-)

De bedste hilsner
Katrine

Hurtig reaktion på henvendelse

Hurtig reaktion på henvendelse, da vi ikke hørte noget 3 dage efter bestillingen

13 de outubro de 2025

Hej Jens,

Tak for den fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er fuldt tilfreds med at handle med…

Jeg er fuldt tilfreds med at handle med jer. God kvalitet, pris og fin service

6 de outubro de 2025

Hej Anne Marie,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt, at du er glad og tilfreds :-)

Vi glæder os til at handle med dig en anden god gang.

Professionel og venlig service

Professionel og venlig service.

Vi ses igen :-)

22 de setembro de 2025

Hej Dan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den er vi rigtig glade for :-)

Vi ses!

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er bare hamrende god service hele…

Der er bare hamrende god service hele vejen rundt. Vi var ikke hjemme da de leverede bordet, så vi lagde en nøgle - de gik selv ind og satte bordet op uden nogle problemer overhovedet :-)

17 de setembro de 2025

Hej Emil,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både bord og service :-)

Rigtog god weekend!

GOD service…

GOD service… kan varmt anbefales. Informerer under hele proces fra bestilling til levering👍

7 de julho de 2025

Hej Sonny,

Tak for din anmelde! Vi er så glade for at læse, at du har været glad og tilfreds med hele processen :-)

Super fin service ifm

Super fin service ifm. levering

20 de junho de 2025

Hej Yvonne,

Tusind tak for den fine anmeldelse - den er vi meget glade for :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Lang leveringstid

4 stjerner pga. langsom levering

20 de maio de 2025

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse. Vi gør altid vores bedste ift. leveringstiden, men nogle gange kan det desværre være svært, da det ofte afhænger af leverandører. Det beklager vi selvfølgelig.

Vi håber alligevel, at se dig igen i butikken eller på vores hjemmeside :-)

29 de abril de 2025

Hej Henriette,

Tusind tak for den fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

De bedste hilsner
Katrine, Central Møbler

11 de janeiro de 2025

Hej Inga,

Mange tak for din anmeldelse og dejligt at du har været tilfreds til vores service.

De bedste hilsner Katrine // Central Møbler

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering lige før Jul og til den…

Hurtig levering lige før Jul og til den rigtige pris
Jeg vil helt sikker bruge den igen

18 de dezembro de 2024

Hej Jesper,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at leveringen og prisen levede op til dine forventninger.

De bedste hilsner Central Møbler.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais