Meget fin service. God og klar besked via hjemmesiden og hurtig tilbagemelding om levering. Præcis aflevering som aftalt. De leverede møbler (stole) er af høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds.
Leia as opiniões dos outros
Den flinkeste chauffør/ møbelsamler kom med mit bord, det regn og stormet vildt meget og han blev ikke slået ud af han skulle samle et havebord, vildt og super service hele vejen igennem. Vil selv fr... Ver mais
Købt 2 stk. Kartell Componibili Classic - 4 rum til den billigste pris fundet på nettet. Bestilte 19. august og kunne hente ved pakkeshoppen den 21. august 2025 Fin hjemmeside, problemfri bet... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
DESIGNMØBLER & BOLIGINTERIØR Eames - Hans J. Wegner - Panton - Piet Hein - Arne Jacobsen - Montana - Poul Kjærholm - Erik Jørgensen - Label - Mogens Hansen - Paustian - Bruno Mathsson - Søren Lund - Cassina - Fritz Hansen - Carl Hansen & Søn - Fredericia Furniture
Informações de contacto
Albanigade 27, 5000, Odense C, Dinamarca
- 66 12 70 35
- info@schiang-living.dk
- www.schiang-living.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Meget fin service
Præcis aflevering som aftalt.
De leverede møbler (stole) er af høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds.
Hurtig og god service
Fin og venlig levering
Fin og venlig levering .
Stole påsat beskyttelse som vi havde købt 👍. Hurtig levering
God service og lynhurtig levering
Rigtig god kundeservice. Skrev til Schiang Living ift. returmuligheder for gaver. Jeg fik meget hurtigt svar, at det var ikke noget problem. Jeg bestilte produktet, som jeg modtog allerede dagen efter. Jeg kunne ikke være mere tilfreds :D
Superservice og gode priser
Fantastisk service
Fantastisk service både i forretningen og ved
levering og montering.
Hilsen Pia og Peter
God service på telefonen og hurtig…
God service på telefonen og hurtig ordrebehandling.
Kvalitet og hastighed
Superflotte varer og lynhurtig levering
Gode tilbud på kvalitets produkter.
For anden gang i løbet af få måneder, har jeg købt småmøbler hos Schiang Living og er absolut tilfreds med produkternes pris, gode kvalitet og den service og hurtige levering butikken har ydet ved begge ordrer.
Super god og venlig vejledning
Varen fejler ikke noget
Varen fejler ikke noget, men en leveringstid på over en uge er for længe for mig.
Schiang Living hjalp med et produkt der ikke virkede :)
Jeg købte en lampe i december, som en julegave til min kæreste, desværre kom lampen frem og gad ikke at oplade. Efter 2 måneder kunne jeg endelig komme hjem og selv prøve at fikse lampen, men det gik desværre ikke. Schiang Living i Odense var utrolig høflige og fandt min faktura frem, samt hjalp mig med reklamationsagen :) Tusind tak til Nicolaj for god service.
Hurtig ekspedition og levering.
Hurtig ekspedition og levering.
Super fin og høflig levering
Kan klar anbefales
Fin vejledning og hurtig levering alt…
Fin vejledning og hurtig levering alt ialt god service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.