chefmade Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We had the most wonderful experience with Rafael and his colleague, who created a fantastic Spanish dinner for my birthday celebration. The food was absolutely delicious and made from excelle... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde den fornøjelse, at blive opvartet, forkælet, serviceret etc, af kokken Henrik fra Kokkeriet. Fra start til slut spillede alt max. 4 snacks, appetitvækker og derefter 12 retter, som alle ha... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Chefmade stod for min fødselsdagsfest.Det blev en helt fantastisk dag for mig, Rootless Chefkok Sebastian leverede alt som aftalt, og mere til i form af høj kvalitet og deltagelse/samspil med mine g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Til vores bryllup lørdag d.10/8-19 fik vi den lækreste bryllupsmenu fra NorEvent. Maden, anretningen, serveringen og hele forløbet spillede max. Yderst behageligt personale fra NorEvent, der præsenter... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Serviço de encomenda de comida online

Escrito pela empresa

chefmade er en online bookingplatform for private dining. Her er det muligt at bestille en kvalitetsudvalgt restaurant til madlavning i privaten for dig og dine gæster, så I kan nyde en restaurantoplevelse i eget hjem.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse. Maden var fænomenal! Service var i top.
Vi var en masse familie i stort sommerhus. Børnene blev puttet tidligt og så var der gastronomisk forkælelse til de voksne kl.20. Og ingen opvask bagefter. Skøn oplevelse!

15 de julho de 2020

Hej Maiken :-)

Hvor er det bare dejlig læsning og den måde du beskriver det på er jo lige det vi formidler.
At man kan være tilstede og ikke tænke på andet end og bare nyde nuet med sine gæster, alt imens man bliver forkælet.
Jeg er glad for at i havde en fantastisk aften med Restaurant Fynboen :-)

Igen 1000 tak fordi vi måtte hjælpe :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt fra start til slut

Super førstehåndsindtryk, der varede fra start til slut. Blev ringet op af ejeren allerede dagen efter, jeg havde udfyldt kontaktskemaet. Jakob Bülow var venlig og imødekommende, når jeg ringede med spørgsmål. Kokken fra restaurant Rødder kom som aftalt, og alt spillede hele aftenen.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger dette yderst professionelle firma.

Resposta da chefmade

Sophie, 1000 tak for det flotte skriv.
Hvor sætter vi bare enormt stor pris på det og ikke mindst de fem flotte stjerner :-)
Det er virkelig dejligt.

Sere frem til at vi må hjælpe dig en anden god gang :-)

Suveræn oplevelse

Suveræn oplevelse - igen. Fantastisk mad og virkelig god service.

Hej Claus :-)

1000 tak for fem af de store stjerner.
Vi står altid til tjeneste og ved hvad god service har af effekt.
TILLID - TRYGHED - TROVÆRDIGHED
Men det skal selvfølgelig underbygges af en fantastisk oplevelse i form af en private dining.

Så det er dejligt og læse at MH Dining leverede ( som altid) :-)
Glæder mig til og hjælpe en anden god gang.
Igen stort tak for de fem stjerner :-)

Super lækker mad

Super lækker mad - super koncept

Hej Preben :-)

Mange tak for de fem flotte stjerner, det sætter vi så stor pris på og jeg er virkelig glad for at vi måtte hjælpe :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en god oplevelse med de kokke som…

Altid en god oplevelse med de kokke som chefmade sender ud.

Hej Gitte :-)
1000 tak for din anmeldelse af chefmade og ikke mindst Ris8 som var ude og servere.
Vi sætter stå stor pris på vi må hjælpe dig til din private dining og ikke mindst for de fem stjerner :-)

Ha en fantastisk sommer.

Bh

Super god oplevelse

Super god oplevelse - mad & service i top!
Glæder mig til at benytte denne service igen.

Hej Kenneth,

Hvor er det bare skøn læsning og 1000 tak for de 5 stjerner.
Dem er vi simplethen så glade for og ikke mindst at jeres private dining gik lige som i ønskede.

Ha en fantastisk sommer og igen mange tak :-)

Bh

Classificada 5 em 5 estrelas

Giv dig selv og dine kære en enestående…

Giv dig selv og dine kære en enestående treat!

Det er anden gang jeg benytter Chefmade men ikke sidste. Jeg elsker selv at lave mad men mindst lige så meget at gå ud at spise. Læne mig tilbage og blive ført igennem en menu af en dygtig kok er noget jeg gerne deler med dem jeg holder mest af. Og at kunne tage den sanseoplevelse og ultimative forkælelse et rigtig godt restaurantbesøg kan være, med hjem i trygge rammer er for mig at se en meget særlig kombi af alt hvad der er godt. Oven på dette surealiste halvår fyldt med bekymringer og hudsuldt var der endnu mere at fejre og at være taknemmelig over. Og hvilken bedre måde at afreagere de sidste tre tossede måneder på, end at holde en intim middag med de bedste mennesker uden at løft end finger selv. Vi bor på landet og at sidde under æbletræerne mens hestene græssede på nabomarken var de bedste rammer for en fuldstændig gennemført menu, serveret af en meget talentfuld og overdrevet behagelig kok fra Sax Gastro. Den rimmede kammusling i østerscreme fik gæsterne til at slikke tallerknerne rene...barnligt, men så godt smagte det og hey, vi var jo alligevel bare derhjemme.
Jeg kan stadig smage alle retterne og høre latteren og de gode samtaler for mig når jeg tænker tilbage på den middag. Og så bliver dét at spise til en tredimensional oplevelse for mig. Noget man virkelig husker. Tak og på gensyn.

29 de junho de 2020

Hej Maria :-)

Endnu en gang mange 1000 tak for din maleriske beskrivelse af din oplevelse med SaxGastro.
Den er simpelthen så smuk og velskrevet.
Jeg skal hilse mange gange igen fra teamet bag SaxGastro, det er så glade for i havde en skøn private dining med deres univers.

Din beskrivelse er spot on og det er lige præcis det som chefmade gerne vil stå for.
Jeg ser frem til at vi må hjælpe dig enndu en god gan, så du kan indtage værtinderollen.

Ha en fremragende sommer, og igen mange mange tak for de flotte ord og de 5 stjerner :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk og fuldstændig gennemført…

Fantastisk og fuldstændig gennemført middag fra MellemRum (Det Luksuriøse MellemRum). Meget professionelt - enormt dygtig kok. Kunne læne os helt tilbage og bare nyde en fantastisk middag med vores gæster.

16 de fevereiro de 2020

Kære Mette,

Først og fremmest tusind tak for at du tog dig tiden til at skrive denne anmeldelse! Det betyder meget for os! Dejligt at høre at I havde en lækker private dining oplevelse med Mellemrum. :) Jeg håber at vu kan hjælpe igen en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Udsøgt mad og service fra restaurant Hærværk

Vi havde booket restaurant Hærværk via ChefMade til at stå for et top-lækkert måltid mad herhjemme til 15 gæster til fejring af min mands 60 års fødselsdag. - Og det var virkelig UDSØGT, alt sammen fantastisk lækkert - og blev serveret i det helt rette tempo - og flot præsenteret undervejs af den unge kok Hans. Hans venlige assistent hjalp til, og ALT var vasket flot op og køkkenet rengjort, da de takkede af. (Vinen havde vi selv indkøbt).

Vi kan varmt anbefale restaurant Hærværk og ChefMade..

10 de fevereiro de 2020

Kære Jette,

Først og fremmest tillykke med manden! Og tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi sætter virkelig stor pris på at du tog dig tiden. Dejligt at vi kunne hjælpe med lækre madoplevelser til den specielle anledning. Hærværk er og bliver et gastronomisk kræftværk.

Du må endelig sige til hvis du har brug for hjælp en anden gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk aften med lækker mad og…

Fantastisk aften med lækker mad og service fra IBU - (Chefmade). Chefmade havde matchet mine ønsker til min kærestes runde surprise-fødselsdagsmiddag perfekt. Maden var i topklasse og det var en spændende oplevelse at "være på restaurant" i eget hjem. Jeg anbefaler til alle jeg kender!

10 de fevereiro de 2020

Kære Manisha,

Kæmpe tak for de fine ord, vi nejer og bukker! Det var en fornøjelse at hjælpe dig med en private dining oplevelse til den specielle anledning. Jeg skal sørge for at give de glædelige ord videre til IBU, I må også siges at have været i de bedste gourmet hænder. Det er dejligt at høre at I har haft en chefmade oplevelse, som den skal være, lækker mad i egne omgivelser. :) Vi håber på at kunne være behjælpelige igen en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde Christian fra L'Altro ude til…

Vi havde Christian fra L'Altro ude til en herremiddag. Det var helt perfekt, massere af mad og god stemning.

9 de fevereiro de 2020

Kære Mads,

Tak for din anmeldelse af chefmade. Det sætter vi stor pris på! Det er dejligt at høre at I havde en lækker herremiddag med L'altro! Det var en fornøjelse at hjælpe dig med jeres private dining oplevelse og vi håber at vi kan hjælpe igen en anden god gang.

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse.
Vi havde kokkeriet ude og lave fantastisk mad. Personalet var suveræn :)

8 de fevereiro de 2020

Kære Caroline,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os at du har givet dig tid til at gå ind og lave den. Det er dejligt at høre at I havde en lækker oplevelse med Kokkeriet, I har bestemt været i gode hænder :) Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Fantastisk oplevelse

En super og professionel oplevelse fra start til slut. Vi havde fornøjelsen af Allan Poulsen, der udover at lave fantastisk mad, tog sig tid til at hyggesnakke og svare på spørgsmål om stort og småt. De største anbefalinger herfra.

27 de janeiro de 2020

Kære Mikkel,

Tak for din anmeldelse! Og I har været i kyndige hænder - den gode Allan Poulsen er en populær herre hos os. Jeg skal sørge for at få bragt roserne videre. Jeg håber at vi kan hjælpe igen en anden god gang :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kommunikation og fantastisk mad.

Super kommunikation og fantastisk mad.
Vi bestilte hos Chefmade få dage før, da vores oprindelige planer var blevet aflyst. Men det lykkedes Chefmade at trylle en super aften frem, som matchede alle vores ønsker. Kommunikationen var kanon hele vejen igennem og jeg var meget imponeret over serviceniveauet. Restaurant IBU stod for maden, og det var intet mindre end fantastisk. Kokken forstod den vigtige balance mellem at være tilstede men omvendt ikke fylde for meget. Maden var særklasse, og kan varmt anbefales. Hele selskabet var blæst bagover.
De varmeste anbefalinger til både Chefmade og Restaurant IBU.

27 de janeiro de 2020

Kære Annelise,

Hvor er det bare dejligt at høre! Det lyder til at I har haft lige præcis den slags oplevelser vi ønsker at skabe. Hvor er det fedt at I har overrasket jeres gæster og at det hele faldt i god jord.
Restaurant IBU er en af vores nye fantastiske restauranter, med Jyrk i fronten er man sikret udover det sædvanlige gourmet oplevelser. Jeg håber at vi kan være behjælpelige igen en anden god gang!

Det var 3. gang

Det var 3. gang vi brugte Chef Made og 2. gang L’Altro var kokken. Vi er bare SUPER tilfredse👍 Vi vil vende tilbage næste en begivenhed skal fejres🤗vh Hanne

26 de janeiro de 2020

Kære Hanne,

Først og fremmest tak for din anmeldelse! Hvor er det skønt at høre at I havde en dejlig oplevelse! Vi er også vilde med L´Altro og deres italienske gourmet oplevelser.
Vi glæder os til at kunne være behjælpelige igen :)

Fantastisk positiv oplevelse med Chefamde

Jeg havde en fantastisk middag, hvor jeg via ChefMade havde booket restaurant Marie Louise til at lave middagen til min 60-års pigefødselsdag.
Maden var skøn, kok og betjening helt i top. Alle gæster har meldt tilbage og rost mad og betjening til skyerne. Den måde at have gæster på vil jeg helt sikkert benytte en anden gang igen.

23 de janeiro de 2020

Kære Laila,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi oprigtigt meget pris på! Det var en fornøjelse at hjælpe jer frem til jeres arrangement! Hvor er det dejligt at høre at I havde en uovertruffen oplevelse. Vi glæder os til at kunne være behjælpelige igen :)

Helt fantastisk koncept!

Jeg har brugt Chefmade flere gange både privat og i forbindelse med events i min virksomhed. Hvad end der har været tale om små intime middage eller større arrangementer, har Chefmade altid levet op til forventningerne. Kommunikationen er nem og det er altid til at finde et match, uanset vores ønsker for mad og prisniveau. Jeg kan på det varmeste anbefale Chefmade da deres udvalgte restauranter altid performer til perfektion og sikre dine gæster en fantastisk oplevelse. Vi har aldrig nogensinde været skuffet - tværtimod har de givet os oplevelser ud over det sædvanlige og det er i min optik det bedste private dining koncept der findes på markedet. Høj kvalitet af mad, fremragende service og mange forskellige prisniveauer, som skaber mulighed for at få restauranterne hjem i privaten uanset anledning og omfang. Det er bestemt hverken første eller sidste gang, vi benytter os af Chefmade :)

20 de janeiro de 2020

Kære Christina,

Tusind tak for den fine og detaljeret anmeldelse :) Det værdsætter vi højt! Du rammer hovedet på sømmet angående de forskellige prisniveauer og vores eksekvering af små, som store arrangementer. Det er lige præcis hvad vi knokler for at leverer - en uforglemmelig oplevelse, hver gang, ligemeget størrelsen af arrangementet og prisniveauet. Det er dejligt at høre at du har haft lækre oplevelser! Vi glæder os til at hjælpe med flere kulenariske oplevelser!

Klaes, chefmade

Anbefaler MH Dining

Anbefaler MH Dining. Martin Hylleborg er en erfaren kok med stor ekspertise! Virkelig lækker og smagfuld menu og professionel rolle i køkkenet. Vi nød bare samværet med vores gæster 😍 Alle pengene værd.

19 de janeiro de 2020

Kære Nina,

Vi bliver altid meget beæret over når man vælger at smide en anbefaling vores vej. Så det skal du have et stort tak for! Martin er en af vores nye stærke skud på stammen, og man må sige at du og dine gæster har været i meget kyndige gourmet hænder :) Dejligt at høre at I havde en god aften i selskab med MH Dining! Vi håber at kunne hjælpe igen en anden god gang!

Venlig hilsen,

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde den mest fantsatiske oplevelse…

Vi havde den mest fantsatiske oplevelse ved at vælge Chefmade og Restaurant Marv.
Dialog med Chefmade var meget professionel og der var løbende opfølgning og styr på tingene.
Selve middagen var en stor fornøjelse. Maden helt i top, kokken meget sød og dygtig.
Alt i alt er vi meget tilfredse med vores beslutning om at vælge Chefmade og Restaurant Marv

6 de janeiro de 2020

Kære Morten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi oprigtigt meget pris på! Bag Marv er nogle dygtige mennesker, så der skulle være lagt i støbeskeen til en ovenud dejlig middag! Det er så skønt at høre, at vi har bidraget med at skabe en fantastisk oplevelse. Det er bestemt vores fornøjelse og vi håber, at vi kan assistere jer en anden dag :)

Vi havde en skøn middag fra MH Dining

Vi havde en skøn middag fra MH Dining. Super lækker 3 retter med snacks. Tak for fantastisk mad og service!

21 de dezembro de 2019

Kære Stine,

Først og fremmest tusind tak for din anmeldelse! Det var en fornøjelse at følge din ordre og ønsker til dørs! Vi håber at vi kan være behjælpelige på den ene eller anden måde igen på et andet tidspunkt. :)

Rigtig godt nytår!

Det bedste hilsner,
Kirse, chefmade

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais