We had the most wonderful experience with Rafael and his colleague, who created a fantastic Spanish dinner for my birthday celebration. The food was absolutely delicious and made from excelle... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi havde den fornøjelse, at blive opvartet, forkælet, serviceret etc, af kokken Henrik fra Kokkeriet. Fra start til slut spillede alt max. 4 snacks, appetitvækker og derefter 12 retter, som alle ha... Ver mais
A empresa respondeu
Chefmade stod for min fødselsdagsfest.Det blev en helt fantastisk dag for mig, Rootless Chefkok Sebastian leverede alt som aftalt, og mere til i form af høj kvalitet og deltagelse/samspil med mine g... Ver mais
Til vores bryllup lørdag d.10/8-19 fik vi den lækreste bryllupsmenu fra NorEvent. Maden, anretningen, serveringen og hele forløbet spillede max. Yderst behageligt personale fra NorEvent, der præsenter... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
chefmade er en online bookingplatform for private dining. Her er det muligt at bestille en kvalitetsudvalgt restaurant til madlavning i privaten for dig og dine gæster, så I kan nyde en restaurantoplevelse i eget hjem.
Informações de contacto
Voldbjergvej 24, 8240, Risskov, Dinamarca
- info@chefmade.dk
- www.chefmade.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
MH Dining
Vi var så heldige at få besøg af Martin fra MH dining. Vi fik 4 fantastiske serveringer - virkelig lækker mad og flotte serveringer. Det var en helt særlig oplevelse bare at have tid til at nyde sine gæster og samtidig få serveret vild lækker mad. Chefmade og MH Dining kan klart anbefales - vi vil helt sikkert gøre det igen

Italiensk menu
10 italienske og en vegansk italiensk menu.
Tilberedt serveret og præsenteret af 2 unge italienske gutter.
En virkelig velsmagende menu som samtidig var veltilberedt. Serveret med professionalisme og charme.
Det er ikke sidste gang at L’altro og Chefmade er med når vi skal afholde selskab

Resposta da chefmade
Rune fra Hærværk skabte små mirakler!
Vi var ti til middag og Rune kom ene mand og alt spillede. Vi fik serveret i et meget fint tempo, maden blev introduceret med stor entusiasme og viden og alt smagte fantastisk. Tilmed efterlod han et spotless køkken, da han efter middagen var gået.

Resposta da chefmade
Chefmade og Mortens gastronomi får 5…
Chefmade og Mortens gastronomi får 5 stjerner fra mig. Morten leverede en skøn middag, velsmagende og flot. Vi fik retterne serveret og præsenteret af Morten, men ellers mærkede vi ikke, at han måtte have fuld fart i køkkenet lige ved siden af. Vi følte os alle forkælede og skønt, at man som vært kan være 100% til stede og blot nyde aftenen. Og et opryddet køkken bagefter. Bestemt ikke sidste gang jeg gør det, og jeg tror mange af mine gæster også overvejer det. Chefmade var hele tiden med på sidelinjen og sikrede at det hele forløb planlagt. Tak for en dejlig aften.

Resposta da chefmade
Aftenen kan beskrives med et ord "WAUUUUW"
Jeg elsker at give og ISÆR oplevelser, som man ofte ikke "løber ind i".
Iaftes inviterede min fantastiske kone og jeg mine medarbejdere hjem i privaten til en aften de med sikkerhed ikke havde prøvet før, for at takke dem for deres arrangement i vores projekter som kun kan lykkes med levering og overperformence på mange punkter, hvilket de i høj grad formår-
Jeg har længe fuldt chefmade og har ventet på den perfekte anledning til at give chefmade chancen for at give den fuld smader på hele aftenen.
Aftenen kan beskrives med et ord "WAUUUUW"
Jeres koncept spiller maks og muligheden for at gøre en aften personlig og hyggelig har for mig netop nået nye højder.
Under hele aftenen havde vi en FANTASTISK kok der skænkede vinen der var professionelt udvalgt af en sommelier der passede til den sumplime 9 retters menu, han fortalte om råvare og blendede bare ind i det tempo aftenen udviklede sig.
Jeg elsker at give, og her fik jeg selv en kæmpe en på opleveren...
Tak til Textur for at sende en frisk og meget behagelig medarbejder.

Resposta da chefmade
Vi havde en stor flok venner til middag…
Vi havde en stor flok venner til middag leveret af Textur og alt klappede og maden sad lige i skabet. Kokken kom i god tid og der var fuld styr på det fra start til slut. ChefMade gjorde det let og vi havde en god dialog med dem under hele processen. Ikke sidste gang vi bruger ChefMade.

En stor anbefaling!
Chefmade gjorde et solidt stykke arbejde med at formidle kontakten til restaurant Ris8, der i øvrigt tilberedte en fantastisk middag! Jeg er absolut tilfreds. Serviceniveauet var helt i top. Jeg fik hurtig respons på e-mail, og Chefmade var søde og i mødekommende i hele processen. Derudover var der gæster, der sprang fra i sidste øjeblik, hvilket chefmade håndterede uden problemer. Jeg kan kun anbefale denne virksomhed på det varmeste - det er et godt koncept, maden er lækker og man får det, som man vil have det, OG så slipper man for opvasken (mit køkken var skinnende rent, da kokkene var gået. Tusind tak til Christian og Stefano fra Ris8!)

Gallamiddag
Gallamiddag: 10 mænd, verdens bedst/sjoveste kok - verdensklassemad til en virkelig rimelig pris (500 kr./mand). Kan kun anbefales max!

Resposta da chefmade
Endnu engang gjorde chefmade og denne…
Endnu engang gjorde chefmade og denne gang sammen med restaurant Textur fra Ålborg vores aften i sommerhuset på Fur til en helt fantastisk oplevelse. Professionelt fra start til slut. Super service og engagerede medarbejdere, som man kan høre mener det, når de ønsker os en god aften. Kan kun anbefales og det er ikke sidste gang vi benytter os af Chefmade.

Resposta da chefmade
05.10.19 blev min mand og jeg kirkelig…
05.10.19 blev min mand og jeg kirkelig velsignet på vores 6 års bryllupsdag. Vi ynder at nyde vores tosomhed med lækker gastronomi, hvorfor maden til brylluppet var ekstra vigtig for os. Vi faldt hurtigt over Mortens Gastronomi og var alene ud fra anretningen og tallerken valget ikke et sekund i tvivl - det var lige os. Vi fik sammen sammensat en menu efter vores ønsker. Hele teamet på dagen gjorde det til en sublim oplevelse for os alle, og vores smagløs blev i den grad forkælet fra start til slut. Vi er fans !

Resposta da chefmade
Min varmeste anbefaling til både…
Min varmeste anbefaling til både chefmade og Niclas fra støvlet Katrines hus. Kundeservicen fra chef made har været helt sublim og absolut mere end man kan forvente. Oplevelsen med kokken Niclas var også helt uovertruffen. Han var utrolig venlig og behagelig og sørgede for alt. Maden var vanvittig lækker og blev præsenteret så fint. Det var alt i alt helt perfekt at vi blot kunne koncentrere os om vores gæster og nyde den gode mad

Helt fantastisk aften
Helt fantastisk aften ! Wauuu både os og vores gæster er vilde med det. Sikke en fantastisk lækker mad vi fik serveret igår fra restaurant Ros. Og servicen hele vejen igennem fra bestilling til festen var 100 procent i orden. Det er ikke sidste gang vi bruger jer.

Resposta da chefmade
Kan kun give mine allerbedste…
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger til ChefMade. De sørgede for ALT til festen, så jeg nærmest var "gæst til egen fest".
Sammensætning af restaurant, menu, vin og bartender fik de ansvaret for og kan uden tøven sige, at det var den bedste fest jeg nogensinde har afholdt.
Der skal lyde et KÆMPE TAK til ChefMade. Har allerede booket dem igen til endnu et arrangement.

Resposta da chefmade
En oplevelse ud over det Noorrmale!
Vi kan kun give Chefmade og Allan Poulsen fra restaurant Noorrm vores allerbedste anbefaling. Det var ikke blot et måltid, men en oplevelse i topklasse.
Fra snacks til forret, hovedret, dessert og til petit fours var maden gennemført lækker og smagfuld såvel som en visuel fornøjelse. Alt blev præsenteret med et personligt touch og Allan fortalte gerne om dette og hint imens. Jeg tror ikke, det er det sidste vi ser til Allan, og vi vil ikke tøve med at bruge Chefmade igen!

Resposta da chefmade
Super oplevelse og stor værdi for pengene!
Genialt koncept! Havde fornøjelse af at få L’altro teamet på besøg til at lave mad til min fødselsdag. Alt var i orden og kan ikke anbefale det nok 👏👌 Især skal Chefmade have stor ros for sublim kundeservice!

Kan klart anbefales
Vi havde i forbindelse med en fødselsdag booket restaurant Metier via chefmade. Det var en virkelig god oplevelse. Fantastisk mad! Kokken var utrolig professionel og efterlod køkkenet pletfrit. Vi kunne som værter læne os tilbage og slappe af. Vi fik endda tilføjet en ekstra gæst 3 timer inden ankomst uden problemer. Utrolig god service også af chefmade. Vi glæder os til næste gang.

Resposta da chefmade
Gastronomisk restaurant i vores egen stue!
Vi havde besøg af restaurant Hærværk til min fødselsdag. Rigtig god kommunikation med ChefMade op til middagen og super professionelt arbejde fra Hærværk på dagen.
En flink kok, der havde fuldstændig tjek på alt fra start til slut.
Maden var virkelig fremragende og det var dejligt at kunne slappe af og koncentrere sig om sine gæster, mens vi spiste så god mad hjemme hos os selv.
Kokken efterlod et fuldstændig pletfrit rengjort køkken.
Dejlig oplevelse, der får min varmeste anbefaling!

FANTASTISK KONCEPT!
FANTASTISK KONCEPT!
Vi havde læst og hørt om ChefMade igennem flere medier og tænkte, at det var oplagt at prøve i anledningen af en 30 års fødselsdag, hvor vi ialt var 13 personer. Og vi blev bestemt ikke skuffet!
Vi havde booket restauranten "Ris8", hvor 3 energiske fuldblods italienere sørgerede for at diske op med den ene lækre ret efter den anden, imens de charmerede gæsterne med deres opmærksomme blikke og italienske accent. De sørgerede for alt og ryddede op efter endt servering. Køkkenet var fuldstændig rent og ryddet, og man kunne på ingen måder se, at de havde været 3 kokke, og der var blevet serveret 4 retter.
ChefMade og Ris8 får den absolut bedste anbefaling herfra, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi vælger at inviterer restauranten indenfor i eget hjem. Genialt koncept!

Resposta da chefmade
Vi havde Propria ude at lave pizza til…
Vi havde Propria ude at lave pizza til vores fest - og pizzaerne var bare super lækre! Alle gæster incl. os selv var super begejstrede - kan varmt anbefales:-)

Resposta da chefmade
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.