CJ Hvidevareservice Randers Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Den er svær- selve udførslen fejlede ikke noget men blev voldsom overfaktureret i forhold til den pris vi blev oplyst før reparationen. Sørg for at få et skriftligt tilbud inden reparationen starte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service . Jeg havde en rigtig god oplevelse med CJ Hvidevareservice Randers, Teknikeren kom til tiden, var venlig og meget professionel. Problemet med min ovn blev hurtigt fundet og løst, og je... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

På baggrund af fremsendt beskrivelse af E:15 fejl på vores Siemens opvaskemaskine havde vi besøg af Vogn 3. Teknikeren fandt hurtigt fejlen, skiftede en pakning og testede maskinen. Efter en god halv... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst kompetent og behagelig ung mand, der belyste vores problemer yderst professionelt. Tog ligeledes meget hensyn til vores ejendele og efter reparation, fik han sat det hele på plads, præcist s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro

Escrito pela empresa

vi reparerer alt i hvidevarer så som vaskemaskiner opvaskemaskiner tørretumblere køleskabe frysere Micro ovne osv. og sælger varmepumper samt monterer dem

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Tusind tak

Tusind tak! Meget tilfreds med jeres besøg og grundige og kompetente håndtering af udfordringerne! Derfor Max antal stjerner til jer!

21 de maio de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Dina, tak for anmeldelsen, den sætter vi stor pris på. Rigtig god dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Hokuspokus

Hokuspokus - problem fikset 👍
Kom som aftalt, havde reservedele med. Venligt og hurtigt.

17 de maio de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Pia, tak for anmeldelsen, den sætter vi stor pris på. Rigtig god dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig reparation, meget serviceminded tekniker

Havde tilkaldt service til en defekt kogeplade. Fejlen blev fundet og rettet på mindre end en time af en venlig og meget serviceminded tekniker. Fuldt ud tilfreds med servicebesøget.

15 de maio de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Karin, tak for den fine anmeldelse, den sætter vi pris på. Ha' en dejlig dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service. Ankom til aftalt tidspunkt og fiksede fejlen vores ovn meldte, på kort tid. Flink, dygtig og behagelig person som kom ud til os. Vil helt sikkert bruge dem igen hvis vi skulle være så uheldige at noget gik i stykker.

25 de abril de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Louise, mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi pris på. Ha' en dejlig dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var en dygtig og kompetent…

Det var en dygtig og kompetent serviceminded der kom - og det var hurtig løst - var ikke så vild med alt bøvlet med at få aftalen lavet - det var mange klik - og derefter næsten trusselsbreve om at der skulle være noget i vejen - ellers vankede der “bøder” det brød jeg mig ikke om

25 de abril de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Ullakia, jeg giver rosen videre til teknikeren. Jeg beklager at du sad med følelse af trusselbreve om bøder, det er et informationsskriv til kunder, så man er informeret forud for besøget, og vi dermed kan undgå misforståelser for vores medarbejdere i marken, hvis noget ender ud i en regning. Ha' en dejlig dag, mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Og dygtig medarbejder

10 de abril de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Tak for den fine anmeldse, det lader vi gå videre til teknikkeren. Ha' en god dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Super god service

Super god service. Tak for det.

1 de maio de 2024

Tak for anmeldelsen, ha' en dejlig dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 5 em 5 estrelas

En tekniker kom ud, og konstaterede hurtigt fejlen på min vaskemaskine.
30 min senere var min vaskemaskine kørende igen.

23 de abril de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Ann, tak for anmeldelsen. Ha' en dejlig dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 5 em 5 estrelas

God og hurtig service uden for mange…

God og hurtig service uden for mange dikkedar.
Servicemanden kom ud fuldt forberedt, takket være den gode formular på hjemmesiden.
Skilte hurtigt maskinen ad fik styr på havd problemet var og skiftede delene.

17 de abril de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Johannes. Tusind tak for den fine anmeldelse, ha' en dejlig dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

servicen udførte servicen perfekt

servicen udførte servicen perfekt, serviceteknikeren der besøgte mig var en professionel og vidste hvad han skulle gøre. Jeg er tilfreds med den leverede service, og jeg anbefaler denne service.

11 de abril de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Tusind tak for den fine anmeldelse, det bliver vores teknikker glad for at høre. Ha' en dejlig dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik skiftet saltkar i opvaskemaskine

Fik skiftet saltkar i opvaskemaskine, og fejlen blev rettet. Så nu virker den perfekt

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Kirsten. Tusind tak for den fine anmeldelse, ha' en dejlig dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget dygtige og hurtige teknikere. Meget venlig betjening. Stor ros til dem. Nu kører tørretumbleren bare perfekt.

God kundeservice

Jeg har haft besøg af jeres tekniker Marc fra vogn 7.
Han skulle se på vores Blomberg vaskemaskine, som nu er lavet og fungerer igen.
Samtidig spurgte jeg angående vores Blomberg kogeplade som er monteret for 1 1/4 år siden. Marc oplyste, at den er monteret forkert og anbefalede, at vi kontakter Skousen hvor kogepladen er købt for at få en tekniker ud for at monterer korrekt.
Det kalder jeg god kundeservice, mange tak til Marc :-)))

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Susanne, tusind tak for den meget fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Rosen er videregivet til Marc! Rigtig god dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 4 em 5 estrelas

Fejlen på opvaskeren blev rettet, men ...

Fejlen på opvaskeren blev rettet, men vores oplevelse kunne have været bedre. Montøren virkede uvenlig og meget lidt meddelsom.

Jeg forsøgte at lette det lidt ved at række ham lågen, da den skulle monteres igen. Ingen tak, intet smil, men blot et "og så skal jeg have den der", da den sidste yderbeklædning skulle på. Absolut ikke nogen "hyggespreder".

9 de abril de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Eigil, tak for anmeldelsen, vi beklager at vores teknikker var lidt mut i betrækket. Vi drøfter internt, at lidt god stemning ingenting skader! Rigtig god dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Meget tilfreds

Meget tilfreds.
Dygtig teknikker vi fik hjælp af. Behagelig betjening

8 de abril de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Marion, tak for den fine anmeldelse, den sætter vi pris på, videregiver vi til teknikker! Rigtig god dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Super og hurtig service.

Blev ringet op allerede dagen efter anmeldelse om fejl. Aftale om reperatørens besøg blev overholdt til punkt og prikke. Reparatøren var hurtig til fejludbedring, og var meget behagelig. Har kun godt at sige.

5 de abril de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Hans, tak for den fine anmeldelse, den sætter vi pris på! Rigtig god dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 1 em 5 estrelas

Virksomheden er ikke dygtige nok

Virksomheden er for langsom til at udføre en simpel opgave.
Vaskemaskine fejlmeldt 6 marts, " tager ikke vand ind".
15 marts første besøg med 2 biler og 2 mand. Uforrettet sag. skal have nyt print kort. Isættelse af printkort den 26 marts. Ikke afprøvet tilstrækkeligt. Lågen kan ikke åbnes. Fejlmeldt igen. Ny lås monteret den 5 april. maskinen virker stadig ikke.
Tålmodighed opbrugt, beder om ombytning
8 april telefon opkald Hoover giver købsprisen retur.
Dette er ikke service.

8 de abril de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Jørge, efter gennemgang af din sag kan jeg godt se at vi ikke har været gode nok til at konstatere fejlen ved første besøg, og det sammen med lange leveringstider fra leverandøren af reservedele, kom dette desværre til at tage for lang tid, det beklager vi. Jeg kan dog se at fejlen nu skulle være udbedret, og du har fået din nye maskine 9/4-24, jeg håber du er glad for den. Rigtig god dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais