Al meerdere keren de hele producten bundel besteld en zo nodig ook losse producten om de voorraad aan te vullen, ik ben heel erg tevreden! Mijn huid oogt minder rood en voelt gehydrateerd. Ik ben he... Ver mais

Zijn echt top producten alleen vindt ik het jammer dat de hydratafie crème van glas is en dus best wat in het flesje blijft zitten ook al zet je hem op zijn kop neer want het komt niet naar beneden to... Ver mais
Goede producten voor een goede prijs! Ook een duidelijke website. Kan gemakkelijk vinden wat bij welke huidtype of klacht past.
Super tevreden van de producten en ook van de tijdige levering. Dat verdient zeker 4 sterren. Wat ik minder vind is dat er producten uit het gamma verdwijnen waar ik ook heel tevreden van ben en nu... Ver mais
Wij streven ernaar om zelfvertrouwen te boosten door speelsheid en positiviteit in alles wat we doen. Van onze producten tot de interactie met onze community: we maken van je dagelijkse beautyritueel een moment van plezier en zelfexpressie.
Duurzaamheid en eerlijkheid staan bij ons centraal. We houden het graag simpel en transparant: onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn volledig vegan en worden nooit getest op dieren, alleen op onszelf! Bovendien wordt alles met trots in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.
Onze reis begon op 23 mei 2019, toen Clay And Glow werd opgericht door Julia Veer (toen 21 jaar oud) en haar partner Randy. Julia kampte zelf met allergische reacties op vrijwel alle huidverzorgingsproducten die ze probeerde. Op advies van haar dermatoloog zocht ze naar biologische en natuurlijke producten, maar ze miste de speelse en stijlvolle uitstraling die ze graag wilde. Daarom besloot ze haar eigen merk te creëren: huidverzorging die zowel effectief als fun is.
Wat begon met één iconisch product, het pink clay mask, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide lijn probleemoplossende skincare. Ons doel? Jou helpen een gezonde, stralende huid te bereiken met de beste ingrediënten en een flinke dosis plezier!
Niet tevreden = geld terug
Prinses Margrietplantsoen 33, 2595AM, Den Haag, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Clay And Glow ®
A-MA-ZING!! Enige skincare merk die doet wat het belooft zonder troep.

Heel snel bezorgd binnen 2 dagen
een gezicht creme dat heel snel in trekt ik had vorig jaar ook besteld
In de aanbieding gekocht anders is het best wel heel duur er zit kokosnoot in is heel goed voor de droge huid maar het is het waard maar hoop dat in de toekomst een beetje goedkoper wordt zo dat iedereen kan kopen want het is een aan rader clay en Glow verkoopt wel heel goeie producten
Echt fijne artikelen voor een gevoelige huid
Mooie verpakking, cool design
Nette klantenservice, snelle verzending! Echt top!

Resposta da Clay And Glow ®
Ik gebruik al ruim 2 jaar Clay & glow en ik ben super tevreden met het merk, maar ik heb laatst de hyaluronic acid serum aangeschaft en ik merk dat hij op mijn huid peeled, met en zonder product eroverheen, ik heb een normale huid dus ik vind het raar dat het product niet aansluit op mijn skincare routine. Voor de rest super tevreden met de alles wat ik van Clay & glow heb, maar dit viel mij erg tegen.
Super fijne producten, ik gebruik ze al een aantal jaar. Hebben mij echt geholpen van m’n acne af te komen!
Daarnaast super snelle verzending, ik heb de producten vaak een dag later al in huis.
Zeker een aanrader!

Resposta da Clay And Glow ®
Snelle levering, heel fijne producten met een mooie glow. En daarbij heb ik nog een extra product gratis meegekregen!

Resposta da Clay And Glow ®
Ik gebruik de producent nu bijna2 jaar en ben echt tevreden. Ik raad het een ieder aan.

Resposta da Clay And Glow ®
Ik kon voorheen nooit de juiste producten vinden, altijd reageerde mijn huid sinds ik deze producten gebruik is mijn huid zoveel rustiger geworden. Ben een groot fan van de producten.
Het pakket was er snel. Was goed verpakt.
Producten zijn fijn in gebruik. Mijn huid reageert er goed op. Ik heb het eerst in de winkel gekocht (IPXL) zodat ik het uit kon proberen. En daarna via de site besteld.
Blijf het zeker gebruiken.
Via socialmedia informatie gevraagd. Ze zijn erg behulpzaam.

Resposta da Clay And Glow ®
Na bezoekjes bij dermatologen , honderden producten van de apotheek die mijn huid letterlijk kapot maakte , uitslag & acné op mijn gezicht .. ben ik 1 jaar geleden zelf begonnen met Clay and Glow en geloof mij.. dit is het beste product dat ik ooit in mijn leven gehad heb. Mijn huid is ZO mooi hiervan!!! Geen enkel plekje meer! Mijn huid is gehydrateerd, zacht , glanst en straalt waardoor mijn make up ook zoveel mooier is na mijn skincare!
Ik ben heel erg dankbaar voor dit product!!
Daarbij ruiken deze producten ook nog eens super lekker & zien ze er zo mooi uit , echt een girly thing 🥰 !!

Resposta da Clay And Glow ®
Voor mijn tienerdochter gekocht die graag wat aan skincare wou doen. Ik ben erg voorzichtig met wat ze aan haar gezicht gaat gaan smeren want weet dat er zoveel op de markt is met ingrediënten die erg gaan irriteren op de huid en haar huid is nog aan het ontwikkelen. Ik hoorde dat de glay and glow voor gevoelige huid was en vroeg raad in Ici Paris Xl en ze zeiden dat het een veilig product is. Eerste uitzicht is mooie roze en leuk voor een meisje. Ook ruikt het heerlijk. Echter na enkele dagen gebruiken al kreeg m'n dochter er een erg jeukende uitslag van. Even gestopt om de huid te laten rusten en opnieuw geprobeerd en opnieuw jeukende uitslag als reactie. Dus een spijtige aankoop en ook voor het geld heel spijtig. Dus is niet voor elke huid geschikt en dus zeker niet voor een gevoelige huid.

Resposta da Clay And Glow ®
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.