Banner for Clay And Glow ®

Clay And Glow ® Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere keren de hele producten bundel besteld en zo nodig ook losse producten om de voorraad aan te vullen, ik ben heel erg tevreden! Mijn huid oogt minder rood en voelt gehydrateerd. Ik ben he... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zijn echt top producten alleen vindt ik het jammer dat de hydratafie crème van glas is en dus best wat in het flesje blijft zitten ook al zet je hem op zijn kop neer want het komt niet naar beneden to... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede producten voor een goede prijs! Ook een duidelijke website. Kan gemakkelijk vinden wat bij welke huidtype of klacht past.

Classificada 3 em 5 estrelas

Super tevreden van de producten en ook van de tijdige levering. Dat verdient zeker 4 sterren. Wat ik minder vind is dat er producten uit het gamma verdwijnen waar ik ook heel tevreden van ben en nu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de dermatologia

Sobre Clay And Glow ®

Bij Clay And Glow geloven we dat huidverzorging eenvoudig, leuk en effectief moet zijn. Daarom creëren we cosmetica die niet alleen betaalbaar en cute is, maar ook echte huidproblemen aanpakt, voor elk huidtype. Onze producten zijn ontworpen om vreugde te brengen en je de kracht te geven om je zelfverzekerd te voelen en elke dag stralend voor de dag te komen.

Wij streven ernaar om zelfvertrouwen te boosten door speelsheid en positiviteit in alles wat we doen. Van onze producten tot de interactie met onze community: we maken van je dagelijkse beautyritueel een moment van plezier en zelfexpressie.

Duurzaamheid en eerlijkheid staan bij ons centraal. We houden het graag simpel en transparant: onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn volledig vegan en worden nooit getest op dieren, alleen op onszelf! Bovendien wordt alles met trots in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.

Onze reis begon op 23 mei 2019, toen Clay And Glow werd opgericht door Julia Veer (toen 21 jaar oud) en haar partner Randy. Julia kampte zelf met allergische reacties op vrijwel alle huidverzorgingsproducten die ze probeerde. Op advies van haar dermatoloog zocht ze naar biologische en natuurlijke producten, maar ze miste de speelse en stijlvolle uitstraling die ze graag wilde. Daarom besloot ze haar eigen merk te creëren: huidverzorging die zowel effectief als fun is.

Wat begon met één iconisch product, het pink clay mask, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide lijn probleemoplossende skincare. Ons doel? Jou helpen een gezonde, stralende huid te bereiken met de beste ingrediënten en een flinke dosis plezier!

60 dagen geld terug garantie

Niet tevreden = geld terug

Je kunt elk Clay And Glow product binnen 60 dagen retourneren, zelfs als het is gebruikt. We willen dat je tevreden bent met je aankoop, maar het product moet voor minimaal 50% gevuld zijn.

Informações de contacto

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Doe onze huidtest en krijg 10% korting!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

152 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb vorig jaar november 2025 een…

Ik heb vorig jaar november 2025 een hele pakket van Clay and glow gehaald en deze zomer is de retinol van mij kapot gevallen (dopje met glas) waardoor ik geen product meer eruit kon krijgen. Ik heb ze netjes een mail gestuurd en ze hebben me gewoon een nieuwe potjes gegeven dat vind ik dus echt een goeie service ben der echt heel blij mee. Ik heb ook gelijk de nieuwe 2% hyaluronic serum gehaald bij de ICI Paris Xl blijft een top merk. Ik raad veel mensen dit merk zeker aan!!

1 de outubro de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hoi, Superleuk om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed producten voor tiener huid

Heerlijke producten voor de huid van mijn tiener. Ze is er super blij mee want je ziet al zichtbare resultaat. En het product ziet er ook nog eens super gezellig uit. Wij hebben een starterspakket gekocht.

26 de setembro de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Deborah. Wat fijn om te horen dat je dochter zo blij is met het starterspakket en dat jullie al resultaat zien! Heel leuk ook dat je de uitstraling van de producten gezellig vindt. Bedankt voor het delen! 😊️

Snelle levering.

Snelle levering.
Super leuk de kaart in het pakket

26 de setembro de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi mevrouw Fukkink! Wat leuk om te horen! 😊 Fijn dat je zo blij bent met de snelle levering en de kaart in je pakket! ✨

Mijn favoriete skincare producten

Ik houd van de producten van Clay and Glow. Het zijn erg fijne producten. Ik heb nooit ergens last van en ze voelen goed aan. Mijn huid ziet er ook goed uit als ik het gebruik. Ik vind het niet mega duur als je naar de prijs van losse producten kijkt maar als je veel producten gebruikt in je routine is het ook niet mega goedkoop. Daarom verstop ik de producten voor mijn puber omdat het anders 6 x zo snel op is :-). Ook mijn dochter is weg van Clay and Glow.

29 de maio de 2025

Hi Kristel,

Wat ontzettend leuk om te lezen! 🥰 We vinden het geweldig dat jij zo blij bent met de producten van Clay And Glow en dat ze zo goed passen bij je huid. Extra leuk dat ook je dochter er fan van is, al begrijpen we heel goed dat je de producten soms moet verstoppen 😉. Dankjewel dat je je ervaring met ons deelt dat waarderen we enorm! 💖✨

Snelle levering goede adviezen

Snelle levering goede adviezen,

Maar ook als niet goed ging snelle actie

2 de setembro de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Hermien. Wat fijn om te horen, bedankt voor je lieve woorden! 💕 We doen ons best om altijd snel te leveren én snel te helpen als er iets misgaat!

Classificada 4 em 5 estrelas

👍👍👍👍

19 de setembro de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Samantha. Wat fijn om te horen dat onze producten zo goed op je huid reageren! 🥰✨ Thanks for sharing! 💖

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd goed en ultra snel geleverd!

Altijd goed en ultra snel geleverd!

26 de agosto de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Laura. Super fijn om te horen! We doen ons best om altijd snel te leveren en ervoor te zorgen dat de producten van goede kwaliteit zijn. Bedankt voor je lieve woorden! 🙌

Classificada 4 em 5 estrelas

De tanning drops gaan heel snel op

De tanning drops geven een mooi effect ALS je veel gebruikt. Ik gebruikte soms 3/4 hele pipetjes, dan gaf die echt een mooie egale kleur af maar het flesje is ook echt zo leeg (binnen een maand). Als die sterker zou zijn zodat je minder nodig hebt zou dat echt top zij!

3 de setembro de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Isa. Fijn om te horen dat je het effect mooi vindt! We nemen je feedback over de gebruiksduur zeker mee. Thanks voor het delen!

Aanrader!

De producten van Clay and glow zijn echt mega goed! Zeker een aanrader

12 de agosto de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Nikky. Daar doen we het voor! Heel erg bedankt voor de lieve woorden en je enthousiasme! 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne producten en heel leuk en fijn…

Fijne producten en heel leuk en fijn dat je er cadeau(tjes) bij krijgt boven een bepaalde prijs.
De levering is supersnel en de klantenservice reageert snel.

21 de agosto de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Mendy. Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de producten! 💖 En superfijn dat je ook tevreden bent over de snelle levering en klantenservice. Dankjewel voor je fijne feedback! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede en fijne producten voor een…

Goede en fijne producten voor een betaalbare prijs

16 de fevereiro de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Lune. Wat leuk om te horen! 💖 We doen ons best om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren. Super dat je daar blij mee bent!

Geen onzuiverheden meer

De enige zonnebrand voor m’n gezicht tot nu toe waar ik geen puistjes van krijg. Ook de hydraterende creme is heerlijk! En de nieuwe blushes ook 💖

13 de agosto de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Lieke. Wat fijn om te horen dat onze zonnebrand en hydraterende crème zo goed voor je werken! En die blushes zijn inderdaad een feestje, hè? Dankjewel voor je lieve reactie!

Mijn eerste ervaring met Clay and Glow Hydrating Set

Ik heb de producten van Clay and Glow voor het eerst gebruikt en ik ben echt blij verrast. Ze zijn licht en niet te sterk. Ik heb al bijna tien keer van huidverzorging gewisseld omdat ik een droge huid heb, maar dit is echt de beste keuze. Geen spijt dat ik het gekocht heb. De Hydrating Set werkt super voor mij. Complimenten aan Clay and Glow en veel succes verder!

30 de agosto de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Nat Vinci Le Lemery. Wat fijn om te horen dat de Hydrating Set zo goed voor je werkt! Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Clay And Glow!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel een kadootje nodig, top!…

Supersnel geleverd en hele fijne producten.

20 de agosto de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Mevr. Dekker. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering en producten! Bedankt voor je leuke reactie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks ik mijn pakketje nooit heb…

Ondanks ik mijn pakketje nooit heb ontvangen door de pakketbezorger heeft clay and glow zeker een super service geboden maar helaas deze niet voor mij van toepassing omdat ik voor 4 maanden in het buitenland zit voor werk dus hebben we in goed overleg besloten dat het geld terug gestort werd naar mij. Super service en een snelle top afhandeling.

Gr marloes

30 de julho de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Marloes. Nogmaals heel jammer dat je je pakketje niet hebt mogen ontvangen, maar fijn om te horen dat we je toch goed hebben kunnen helpen!
Dankjewel voor je begrip en het delen van je ervaring. Veel succes en plezier tijdens je verblijf in het buitenland!

Super snelle levering

Super snelle levering, natuurlijk zijn de producten perfect

25 de julho de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Astrid. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de snelle levering en onze producten! Bedankt voor de lieve woorden! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Clay&Glow is mijn favoriete skincare…

Clay&Glow is mijn favoriete skincare merk. Heb er al heel wat geprobeerd waarbij is vaak acne uitbarstingen kreeg, maar dankzij dit merk ben ik daar eindelijk vanaf.

13 de março de 2025

Resposta da Clay And Glow ®

Hi Nicole. We blij om te horen dat onze producten je echt geholpen hebben. Dankjewel dat je dit met ons deelt!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.