Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde bestilt nogle lækre sandaler og blev dagen efter ringet op om de desværre var udsolgt men at de var store i størrelsen og jeg kunne få tilsendt størrelsen mindre med en gratis returseddel og ku... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig flot service…. Pakke kommer altid dagen efter bestilling 👌 rigtig flot gaveindpakning. Hjælpsom og dygtig ekspedition. Bor i Ringkøbing, kigger ALTID ind når jeg er i Middelfart. Virkelig e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en stor fornøjelse at besøge Como Shoes. Altid et stort udvalg i det mærke sko som jeg helst vil købe og altid superfin betjening. Selv når man har købt på nettet og det ikke lige var det man... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordentlig retur ret og det fungerer, så tør’ man godt handle på nettet😉 Varerne er af god kvalitet og ting der er svære at finde andre steder, flotte produkter, nyheder der overgår meget andet….God... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de malas

Escrito pela empresa

Como shoes har butik på Torvet 1, 5500 Middelfart. Du kan også handle på webshoppen - www.comoshoes.dk med fri fragt. Vi har et godt udvalg af komfortable og smarte sko, sandaler og støvler til kvinder og mænd fra bla. Bubetti, Airstep, Lofina, Paul Green, VIBAe, Wonders, Lloyd og mange flere. Vi henvender os til den kvalitetsbevidste kunde der lægger vægt på en ærlig og serviceminded betjening :)

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter og altid super hurtig…

Lækre produkter og altid super hurtig levering. Kan varmt anbefales 😊

30 de setembro de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Pia ! Tusinde tak for din anbefaling og de 5 stjerner. Vi håber, at du handler igen, i enten den fysiske butik eller på webshoppen ;-) V.h. Susanne

Fin vare og hurtig levering

Fin vare og hurtig levering

30 de setembro de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Karina ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ;-) Vi håber at du har lyst til at vende tilbage en anden god gang. V.h. Susanne

Hurtig levering, fine støvler

26 de setembro de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Rikke ! Tusinde tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Vi håber at du bliver glad for de flotte støvler ;-) V.h. Susanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefales at handle her

Lækre varer, super hurtig levering og let at returnere. Her handler jeg gerne igen

17 de setembro de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Janne ! Tusinde tak for den fine anmeldelse. Dejligt at du har lyst til, at vende tilbage til os en anden god gang ;-) V.h. Susanne

Lækre sandaler

Lækre sandaler. og uanset hvor mange timer jeg har skoen på er de stadig behagelige at have på :)

25 de julho de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Karina ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Jeg er glad for at du er tilfreds med dine sandaler. Airstep er helt fantastisk at gå med ;-) v.h. Susanne

Resposta da Como Shoes

Kære Inge ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at se dig i enten den fysiske butik eller på webshoppen en anden god gang ;-) V.h. Susanne

Meget tilfreds

Meget tilfreds, godt tilbud, hurtig levering, altid en fornøjelse😊

12 de agosto de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Karin ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at du er tilfreds med både vare og levering. Vi håber at se dig igen ;-) V.h. Susanne

Resposta da Como Shoes

Kære Ann ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi bestræber os altid på at få ordrer afsendt samme dag som de bestilles. Dejligt at du sætter pris på det ;-) V.h. Susanne

Classificada 4 em 5 estrelas

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt at handle på hjemmesiden.
Ingen problemer med returnering af forkert str.

29 de julho de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Annette ! Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Vi kunne dog rigtigt godt tænke os at vide, hvad du synes der skal forbedres, hvis du skulle give os 5 stjerner ;-) V.h. Susanne

Kvalitet

Hurtig levering , kvalitetsvarer og en rigtig god pris👌🏻

26 de julho de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Annette ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt med tilfredse kunder ;-) V.h. Susanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot butik med spændende udvalg

Mega fin service og hurtig levering. Skoene passede desværre ikke som forventet og blev sendt retur. Pengene kom tilbage straks. Kan varmt anbefales.

2 de agosto de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Anna ! Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at du finder noget andet på vores webshop en dag ;-) V.h. Susanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre kvalitetssko hos Como og god service

Lækre kvalitetssko hos Como og virkelig god rådgivning. Jeg kører gerne fra Kolding til Middelfart for at handle hos Como Shoes.

2 de julho de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Susanne ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi vil glæde os til dit besøg i butikken en anden god gang ;-) V.h. Susanne

Mange gode sko

Havde de sko, jeg søgte

24 de junho de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Marianne ! Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det var dejligt at vi lige havde det du skulle bruge ;-) God sommer ! V.h. Susanne

Hurtigt

Hurtigt, effektiv og supersød betjening⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 de junho de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Lillie ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at se dig en anden god gang i enten butik eller på webshop. V.h. Susanne

Fede Mærker

Fede Mærker, gode priser og super service.
Og hurtig afsending 🤩

4 de junho de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Jane ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at se dig igen i enten den fysiske butik eller på webshoppen ;-) God sommer ! v.h. Susanne

Perfekt som altid

Perfekt som altid. Hurtig levering og også ombytning til anden størrelse. Kan kun anbefale Como Shoes på det varmeste. Køber alle mine sko der😃👏

13 de maio de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Vibeke ! Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi elsker glade og trofaste kunder ;-) v.h. Susanne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais