Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde bestilt nogle lækre sandaler og blev dagen efter ringet op om de desværre var udsolgt men at de var store i størrelsen og jeg kunne få tilsendt størrelsen mindre med en gratis returseddel og ku... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig flot service…. Pakke kommer altid dagen efter bestilling 👌 rigtig flot gaveindpakning. Hjælpsom og dygtig ekspedition. Bor i Ringkøbing, kigger ALTID ind når jeg er i Middelfart. Virkelig e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en stor fornøjelse at besøge Como Shoes. Altid et stort udvalg i det mærke sko som jeg helst vil købe og altid superfin betjening. Selv når man har købt på nettet og det ikke lige var det man... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordentlig retur ret og det fungerer, så tør’ man godt handle på nettet😉 Varerne er af god kvalitet og ting der er svære at finde andre steder, flotte produkter, nyheder der overgår meget andet….God... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de malas

Escrito pela empresa

Como shoes har butik på Torvet 1, 5500 Middelfart. Du kan også handle på webshoppen - www.comoshoes.dk med fri fragt. Vi har et godt udvalg af komfortable og smarte sko, sandaler og støvler til kvinder og mænd fra bla. Bubetti, Airstep, Lofina, Paul Green, VIBAe, Wonders, Lloyd og mange flere. Vi henvender os til den kvalitetsbevidste kunde der lægger vægt på en ærlig og serviceminded betjening :)

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle på…

Altid en fornøjelse at handle på webshoppen. Har handlet der gennem flere år, også besøgt butikken.
Har fået mange gode og vejledende råd af Susanne. Min bedste anbefaling.👍

7 de maio de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Lene ! Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. jeg håber, at vi fortsat vil handles ved i enten butik eller på webshoppen ;-) V.h. Susanne

Femstjernet betjening 🌟

Mine sko kom super hurtigt. Desværre passede de ikke, så jeg returnerede dem personligt i butikken. Super sød betjening og pengene var retur med det samme.
Handler der gerne igen 😀

29 de abril de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Trine ! Tusinde tak for en meget fin anmeldelse og hele 5 stjerner. Vi håber at du kigger ind til os i butikken igen, så vi bedre kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige par sko ;-) V.h. Susanne

Super butik at handle i

Super butik at handle i. Jeg har handlet i Como Shoes siden den lå i Assens.

17 de abril de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Bente ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Tak for din trofasthed. Håber også at se dig i butikken i Middelfart ;-) V.h. Susanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Handlet hos Comoshoes.dk for første gang

...men besøger hjemmesiden helt klart igen. 😊 Hurtig forsendelse, fantastiske sko.

2 de abril de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Janka ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber, at vi handles ved en anden god gang ;-) V.h. Susanne

Hurtigt, perfekt i orden 👏🏼

Bestilte den ene dag og dagen efter igen var mine sko fremme og ChiMehara’s sko er fantastiske 👍🏽

8 de abril de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Ditte ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber, at du bliver glad for dine nye Chie Mihara sko og ja... de er helt fantastiske at gå med og kigge på ;-) V.h. Susanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Como Shoes gør det attraktivt at købe…

Como Shoes gør det attraktivt at købe deres varer på nettet pga grundig og relevant produkt-info, som er vigtig for kundens beslutning 😊

25 de março de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Lise ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er dejligt at du sætter pris på vores beskrivelser af de enkelte varer. Vi prøver altid selv alt vores fodtøj og gør os umage med at beskrive pasformen. V.h. Susanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Sikke en service 🙂 prøvede støvlette i…

Sikke en service 🙂 prøvede støvlette i butik. 🙂 købte efterfølgende støvlette på hjemmesiden 🙂🙂🙂🙂 da jeg var kommet hjem uden køb af dem

14 de março de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Cille ! Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Ja, det er smart, hvis man fortryder, at man ikke fik købt en vare i den fysiske butik, at webshoppen er en mulighed, når man ikke lige bor i nærheden ;-) God påske ! V.h. Susanne

Guldstøvle

Lever helt op til forventningerne👍 Meget tilfreds, god komfort i støvlen, og vanvittig fed look🤩

7 de março de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Lene ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Du var en af de heldige der fik fingrene i de flotte guldstøvler ;-) Der er ikke mange tilbage nu. God påske til dig ! V.h. Susanne

Lækre sko

Lækre sko. Hurtig levering

14 de março de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Ann ! Tak fordi at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse og tak for de 5 stjerner. Vi håber, at du har lyst til at handle hos os en anden god gang ;-) God påske ! V.h. Susanne

Varmeste anbefalinger herfra

Varmeste anbefalinger herfra.
Produktet var som beskrevet, med hurtigt super levering, og fantastisk service med GRATIS, flot indpakning

11 de março de 2024

Resposta da Como Shoes

Kære Susie ! Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at du er tilfreds med det hele ;-) v.h. Susanne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais