Tur med Danski til Les Menuires i 3 dage. Dejligt hotel HO36, fine madrasser, god mad og venligt personale. Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt. Dejligt område at stå på sk... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var en gruppe to 15 fra Spanien som vil prøve noget andet. Så vi valgte Wagrain. Alt super kanon lige fra start. Direkte kommunikation med guiderne (Kenneth) og flot service fra ham. Vi planlægger... Ver mais
A empresa respondeu
Meget fin oplevelse både inden og op til rejsen. Blev ringet op om skileje og tilbud om fly i stedet for bil. Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget... Ver mais
A empresa respondeu
Var på skiferie i uge 9 i Sölden. Både hotel, område og Danski levede op til vores forventninger. En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var... Ver mais
A empresa respondeu
Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.
Vesterbrogade 149, byg 9, 4. sal, 1620, København V, Dinamarca
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Danski opfyldte alle aftaler. Fulgte hurtigt op på vores henvendelser. Guider var kompetente og positive. God App.

Resposta da DANSKI
Boede på Gasthof Widmoos pæne værelser og hyggelig restaurant/bar med venlig og sød betjening.
Vi ankom med transfer bus kl. ca. 21.30 og fik at vide at vi skulle gå de sidste 650 m op til hotellet da bussen ikke kan køre derop, bagagen blev kørt i guidernes bil ad flere omgange. Det er ikke i orden at man skal gå op ad bakke 650 m når man har betalt for transfer fra lufthavnen til hotel.

Resposta da DANSKI
Uge 7.Hotellet af ældre dato og dårlig akustik i spiseområder. Det ville jeg kun give 3 stjerner, men de har stort og billigt udvalg af gode vine.
Træls at man regner med at pool/spa er med i pris, når man nu ligger billeder op på siden af den på hjemmesiden.
150 kr for en times indgang pr. Person - det er for dyrt for 40 kvm pool og lidt sauna og en semi-varm jacuzzi.
Vælg et andet hotel, så slipper du også at gå 600 meter for at hente udlejningsski, hvis du ikke selv medbringer.
Området er mindre men fint til lettere øvede/ begynder+ lidt gode sorte/ røde til øvede.

Resposta da DANSKI
Vi åkte som svenskar med danski och vi möttes med fantastisk service och vi fick hjälp med allt. Vi bodde på Le Refuge i Alpe d'huez, fantastisk för familjer med barn, de tar hand om barnen och det är direkt vid liften. Kunde inte fått en bättre upplevelse.

Resposta da DANSKI
Købte for anden gang i træk en afbudsrejse til en rigtig konkurrencedygtig pris. Oplevede hjælpsom og hurtig service fra kontoret, og på destinationen var guider og hotelpersonalet på Widmoos også sødt og hjælpsomt. Vi har også tidligere rejst med Danski og er tilfredse.

God lokation. Fin lejlighed. Søde guider. Intet at udsætte på bureauet

Resposta da DANSKI
Da vi ankom til destinationen i Les Arcs midt om natten kunne vi ikke komme ind på hotellet. Danski´s guider havde glemt at give os koden til den nøgleboks hvori vores nøgle til lejligheden var. Den kode vi havde fået til døren (ikke nøgleboksen) var også forkert. Vi stod derfor kl. 1 om natten med to børn i minusgrader uden at kunne komme ind på hotellet/lejligheden. Heldigvis kom der en fransk guide fra et andet selskab hjem fra byen, som kunne hjælpe os.
Vi skulle hjem med fly kl. 22.30 fra Lyon. Vi fik besked på at vi skulle afsted kl. 14 fra destinationen. Vi undrede os over at vi skulle afsted så lang tid i forvejen og kontaktede jeres guider. De sagde at det var grundet nødvendig "buffertid" så vi var sikre på at nå flyet. Vi spurgte direkte til om alle på bussen skulle med samme fly som os, hvortil jeres guide svarede ja – alle skal med samme fly. Desværre viste det sig at være helt forkert. Udover tre andre var vi de eneste som skulle med flyet 22.30. De øvrige skulle med et fly ca. to timer før. Vi ankom til lufthavnen mere end 5 timer før vores fly skulle lette, og mere end tre timer før lufthavnens anbefalede ankomst forud for flyrejse. Vi har forståelse for at det er nødvendigt at fylde busserne op, samt have buffertid til transferen, men at jeres guider på stedet direkte giver os forkerte og urigtige oplysninger er direkte uacceptabelt. Da vi i lufthavnen spurgte undrende hvorfor vi skulle bruge fem timer i lufthavnen, blev vi mødt af en guide som grinede og sagde at vi kunne jo sidde der og vente, mens hun henviste os til fire plastikstole.

Resposta da DANSKI
Jeg har rejst med Danski i over 20 år, men i år blev desværre sidste gang.
Vi rejste til Wagrain hen over nytåret og boede på Wiedmoos på pisten.
Den dag vi ankom, og hvor vi havde rejst hele fredagen og været på ski lørdag, blev vi spist af med en portion næsten kogte ris og en gang ratatouille, samt et par rundstykker. Det beskrives på Danskis hjemmeside som enten en enkelt mættende ret eller en buffet.
Danski havde reklameret med et børnevenligt hotel med en særlig børnemenu med servering kl. 18.
Hotellets beliggenhed er god i forhold til ski, men mængden af mad til aften og meget langsommelig servering har desværre ødelagt vores ferie pga af et træt og sultent barn.
Maden til de voksne var lækker, men mængden af mad kunne man desværre ikke blive helt eller halv mæt af. Hotellet sørgede dog for, at der var brød ad libitum......
Den særlige børnemenu bestod hver aften af gulerodsstave/ agurkestave til forret og en kugle is til dessert. Enkelte dage var der en såkaldt børneret, men andre dage fik børnene voksenmenu til aften.
Serveringen var ikke hurtig og vi fik hver aften lov til at sidde til 18.15/18.30 inden der kom nogen og spurgte om drikkevarer. Derefter forret ( gulerodsstave, hvis man var barn) og kl 19 hovedret og efterfølgende dessert. En happening på ca 1,5 time, hvor børnene fik lov at vente til kl 19 på reel mad. Det fungerede ikke ret godt for os, og vi spurgte på hotellet, om min søn kunne få sin hovedret, når jeg fik forret. Det fik vi ikke svar på. Vi gjorde ligeledes opmærksom på portionsstr til værtinden, men det gled hun af på, og ingen dage fik vi tilbudt mere mad, udover brød.
Drikkevarer var der til gengæld masser af. Det fik vi tilbudt flere gange i løbet af måltidet, men det skulle vi jo også betale for - 9,5 Euro for et enkelt glas hvidvin og 3 Euro for en karaffel med vand ( også selv om jeg bestilte vin).
Da vi kom hjem klagede jeg til Danski, men her tager man heller ikke sultne gæster alvorligt, for det skulle vi selv have løst i Østrig med hotellet og guiderne. Ifølge Danski kan gæster altid få mere mad, hvis de ønsker det. Det var desværre ikke vores oplevelse. Desuden mener Danski, at det er en subjektiv vurdering, om der er mad nok. Jeg har efter 1 mdr fået tilsendt en voksenaftenmenu, men endnu ikke fået at vide, hvad børnene skulle have haft som særlig børnemenu. Når man reklamerer med en særlig børnemenu, må man jo også have et dokument liggende med en børnemenu.
Hos Danski lytter man mere til hotellet end til gæsterne/ kunderne, og vil ikke svare på yderligere spørgsmål, heller ikke på, hvad jeg skulle have gjort i Østrig for at få mere mad, når værtinden glider af og tjenerne ikke vender retur på en forespørgsel om en tidligere servering til børnene.
Jeg er skuffet over den måde, man behandler gæsterne på, når man henvender sig om noget, der ikke har været i orden.
Det er simpelthen for tyndt at servere gulerødder, en hovedret og kugle is og samtidig kalde det for en tre retters menu til børn!
Til info har jeg betalt voksenpris for mit barn, da jeg rejste alene med ham. Det kan jeg heller ikke få svar på, hvorfor Danski fastholder en så høj pris for et barn, der bliver spist af med gulerødder og kugleis.
Vi kunne selvfølgelig være gået ned i byen for at spise, men Wiedmoos ligger 500 m oppe på bjerget og 1 km fra nærmeste indkøbsmulighed. Vi var med bus til Østrig, så det ville have været på gåben.
Opdate:
Vi har bedt om mere mad, hvor der blev trukket på skuldrene af hotelmanageren, og vi har forespurgt om barnets hovedret kunne bliver serveret tidligere. Det vendte de ikke tilbage med. Jeg vil gerne vide, hvad vi mere kunne have gjort?
En mættende ret er ikke en skål næsten kogte ris og grøntsager, der er blandet sammen.
I forholder jer, ligesom vores korrespendence på mail, ikke til fakta. I skriver, at vi skulle have kontaktet guiderne. Jeg synes det var mest optimalt, at tage den med hotelpersonalet, men det fik vi ikke noget ud af.
I skriver, at I ikke kan ramme alles smag. Jeg har ikke skrevet noget om, at han ikke kunne lide maden, men om at han var for træt og sulten til at vente til kl 19 med hovedret. Det gik for langsomt, og hotellet var for ufleksibelt til at kunne servere, så det passede til børnene.
I forhold til børnemenuen er det ikke korrekt, at der bliver serveret en mindre portion af voksenmenu. Der var dage, hvor børnene fik noget andet. Det virker ikke til at Danski selv har styr på menuen, men at det er lidt komsi komsa.
Danski tager ikke ansvar for de fejl og mangler, der opstår under rejsen, men tørrer det af på gæsterne, fordi har henvendt sig til de forkerte.
Vi ønsker som vi tidligere på mail har bedt om kompensation for en ødelagt ferie, grundet et hotel, der var oversolgt i forhold til det lovede og det vi fik. Et børnehotel skal helst ikke have børn, der venter til kl 19 på reel mad, fordi der skal serveres ala carte til de voksne.

Resposta da DANSKI
Vi har rejst med Danski flere gange kør selv. Nogenlunde service, blandet kvalitet på hoteller, man skal være efter dem i detaljerne på bestillingen. I år har vi prøvet at flyve med dem, og har nu siddet 1,5 time i bussen i Salzburg for at vente på næste fly helt uden info eller service fra guiderne. Det virker helt tosset!

Resposta da DANSKI
Den bedste service man kan få. Vi ankom kl. 00.30 i Mayrhofen, og de sørgede for at der var et ledig værelse på vores hotel, og kom og tog imod os kl. 00.30:-).

Resposta da DANSKI
St Anton, Østrig veloplagte og super professionelle guider. Skønne piste visninger og skisafari. Virkelig hjælpsomme. Dem rejser vi gerne med igen.

Resposta da DANSKI
Fin pistevisning i Schladming, hvor jeg ved guidernes hjælp hurtigt fandt den sværhedsgrad, som passede til mig. Destinationen er god både til en kort og en lang skiferie. Jeg kunne godt tænke mig at vende tilbage.

Wagrain- hotel Widmoos
Skønne unge mennesker der står for driften - det fungerede bare, så jeg er ikke bekymret for vores unge generation, hvis de ligner de 8 unge mennesker vi har mødt i uge 6 👏
Herudover kongevejr med fuld sol hver dag, nattefrost og god plads på pisterne - det er lidt tungt at skulle igang med hverdagen igen ovenpå sådan en uge…🏂⛷️❄️☀️

Resposta da DANSKI
Vi var i Obertauern i uge 6.
Turen gik fint, guiderne var søde og hjælpsomme.
Hotellet var med halvpension, maden var super lækker og personalet var super søde.
Fint vejr så alt var perfekt.

Superskiferie.
Dejlig sne, sol, hotel og søde guider

Resposta da DANSKI
Vi er netop vendt hjem fra en uge på Hotel Himmelberg i Wagrain. Det har været en super god oplevelse fra start til slut. Servicen har været i top, både hos Danski og personalet på hotellet.
De varmeste anbefalinger 😊

Resposta da DANSKI
Første tur med Danski, kør selv til Mayrhofen.
Last minute tilbud, alt klappede bare fra ankomst til afgang, hjælp fra guiden til at slæbe udstyret ind (Ellen) og altid med et smil på læben. Super forplejning halv/pension og underholdning om aftenen.
Ikke sidste gang vi rejser med Danski.
Ps. Strålende solskin 🌞 hele ugen, ved ikke om Danski har indflydelse på det.
Bh. Steen Poulsen 🤗

Resposta da DANSKI
Jeg oplevede fuld service hos DanSki. Hele vejen fra bestilling til hjemkomst var fuldstændig uproblematisk. Jeg vil helt sikkert anbefale at anvende DanSki som arrangør af skiferien.

Resposta da DANSKI
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.