Tur med Danski til Les Menuires i 3 dage. Dejligt hotel HO36, fine madrasser, god mad og venligt personale. Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt. Dejligt område at stå på sk... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var en gruppe to 15 fra Spanien som vil prøve noget andet. Så vi valgte Wagrain. Alt super kanon lige fra start. Direkte kommunikation med guiderne (Kenneth) og flot service fra ham. Vi planlægger... Ver mais
A empresa respondeu
Meget fin oplevelse både inden og op til rejsen. Blev ringet op om skileje og tilbud om fly i stedet for bil. Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget... Ver mais
A empresa respondeu
Var på skiferie i uge 9 i Sölden. Både hotel, område og Danski levede op til vores forventninger. En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var... Ver mais
A empresa respondeu
Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.
Vesterbrogade 149, byg 9, 4. sal, 1620, København V, Dinamarca
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vi har været særdeles tilfredse med både booking af ferie, de løbende informationer/mails, praktikken i Billund Lufthavn og modtagelsen i lufthavnen i Lyon samt indkomne SMS’er omkring stenskred og mulig forsinkelse.
I bussen før afgang får vi information, at der vil blive en forsinkelse på ca. et par timer mod den normale rejsetid på ca. tre timer.
Undervejs i bussen er alt ok indtil vi rammer Albertville, hvor trafikken står helt stille og totalt radiotavshed fra DanSki. Jeg vælger at ringe til guide-telefonnummeret og taler med Jeppe (meget flink og forstående).
Jeg foreslår ham, at DanSki sendte en SMS ud som der blev gjort i senere på dagen, for at undgå utålmodige gæster og hvordan vi skal forholde. Det synes han, at det var en god ide.
Guiderne havde ringet til buschaufføren, men kunne ikke kommunikere med ham, da de ikke talte fransk, hvordan kan man have guider der ikke taler det lokale sprog?
Det virker som om jeres guider er for grønne, ikke særlige proaktive og ikke ordentligt uddannet. Her burde I fra højere sted i DanSki, have taget styringen og ikke lade unge uerfarne guider stå for dette!
I burde have været mere forudseende og have taget jer ordentligt af jeres gæster hele vejen og IKKE kun til lufthavnen i Lyon!
Ikke en god start på en ferie, hvor I ellers lagde godt ud. Selvom det er en ekstern faktor, som har lagt grund for problemet, har det meget indvirkning på jeres arbejde og kundeservice.
Guiderne vælger af god grund at aflyste velkomstmødet – men at man så 55 min før finalen i VM i håndbold starter inviterer de via SMS alle til at overværer finalen. Virker ikke særligt gennemtænkt!
Vedr. hjemrejsen skal vi afsted kl. 6.00 pga. bekymringer med trafikken, alle kunne google og se at vejene var helt perfekte og vi var i lufthavnen kl. 9.30 med afgang kl. 14.25!
Generelt set virker det som om, at Danski tænker mere på egen indtjening end at gæsterne får en god ferie.
Skal dog nævne, at både Hotel og La Plagne levede op til forventningerne.
Ps. Guiderne er jeres ansvar og mener helt klart det alene er Danski’s ansvar – når I ikke formår at give den optimale uddannelse og vælge guider der i det mindste kan det sprog der tales i det land de er ansat!

Resposta da DANSKI
Ærgerligt service niveauet er dalet så meget for det ellers engang så gode ski rejsebureau.
I vores Oprindelige rejseplan (og det vi troede vi betalte for) skulle vi med bus kl.14.30 for at nå vores fly kl 20.50. Når turen gik hjemad.
Dagen før hjemrejsen fik vi at vide, at for at sikre vi nåede vores fly pgr af forrige uges stenskred og den travle skirejse dag om lørdagen, skulle vi i stedet køre med bus kl 06.15! Altså 14,5 timer før vores flyafgang! Vi vidste at vejene igen var farbare og trafikken ikke ville være mere end normalt belastet pgr af stenskredet der havde kostet os hele natten i bus fra Lyon lufthavn til La Plagne på vej frem. Det havde vi undersøgt.
Bussen var proppet og flere af gæsterne -viste det sig- havde flyafgange kl 14.30!
Vi ankom til lufthavnen kl 9.30 med udsigt til 11 timer i Lyon lufthavn dog en kompensation på €45! Men en 1/2 tabt ski dag.
Vi boede på et opgraderet Hotel i La Plagne ‘Vancouver’, fordi der var spa og sauna som så rigtig pænt og lækkert ud. Desværre fuldstændig ubrugelig fordi der var mellem 3 og 6 cm åben luftrum fra sauna ud til pool område hvilket gjorde poolområdet for varmt og saunaen ikke kunne blive rigtig varmt.
Maden er afgjort bedre på de hoteller Danski selv bestyrer.
Hvis vi skulle rejse med Danski igen, ville en mulig god løsning være kør-selv med overnatning frem og tilbage, og booke et hotel som Danski selv bestyrer.
Virkelig en ærgerlig transport oplevelse. Men så er det dejligt at der var masser af sol og sne

Resposta da DANSKI
Kan varmt anbefale at tage til Madonna di Campiglio og ikke mindst Golf Hotel. Dejligt overskueligt skiområde, gode pister og ok lifter (lidt gamle). Super service fra både Danski og ikke mindst fra personalet på Golf Hotel. Maden på hotellet var virkelig lækker og med et stort udvalg både morgen og aften. Kan kun give de bedste anbefalinger til dette hotel. Det eneste minus som var på skiferien var transfertiden fra og til Innsbruk. I må meget gerne overveje at flyve til Bolzano igen ;-). Ankomsttiden på hotellet er også meget sent, kl. 01:30
Mvh Christian

Resposta da DANSKI
Alt fungerede og der var styr på tingene. God service på stedet, hvor guiderne var behjælpelige med svar på spørgsmål.

Resposta da DANSKI
Dansk guiderne i Canazei 2025 skal have så stor ros.

Resposta da DANSKI
Meget hjælpsom medarbejder, Emilie, på Danski kontoret.
Hotelstandard overgår Danskis beskrivelse.
Alt klappede, fly, transfer, hotel osv. Og hjælpsomme guider.
Endnu en fin skitur med Danski.

Resposta da DANSKI
Super hjælpsomme og imødekommende guider. Meget lækker ½ pension - især aftensmaden

Resposta da DANSKI
Rigtig fin service i tiden op til afrejse, samt søde guider og personale på hotellet. (Widmoos i Wagrain).
Absolut et rejseselskab som stadig er med i puljen når der skal bestilles skiferie næste år.
(Der er dog plads til en smule forbedring på appen, der ikke altid var helt opdateret).

Resposta da DANSKI
Jeg har rejst mange gange med DANSKI og jeg har kun haft positive oplevelser. Det er god og professionel service hele vejen igennem - inden, under og efter rejsen.

Resposta da DANSKI
Ikke en finger at sætte på noget. Søde guider, gode arrangementer, god kommunikation.

Resposta da DANSKI
Vi havde en super skøn skiferie i Les Arc 2000.
Fed sne, lækkert område og søde guider.
Kan varmt anbefales ⛷️🌞💪

Godt rejsemål og god indkvartering. La Plagne

Resposta da DANSKI
Fin betjening godt hotel en hyggelig by at være i

De bedste guider!
Super skønt hotel.
Styr på det hele.
Hurtigt svar fra Danski ved henvendelser

Vi var på Heart Hotel Aurora Uge 4 2025
Wauu en oplevelse- fantastiske- meget hjælpsomme guider
Mega god mad på hotellet- og personalet var så imødekommende- stort lækkert værelse
Og sikke et område- Obertaurn- absolut en overset perle

Resposta da DANSKI
Super skiferie vi havde i Livigno. Guiderne var flinke og dygtige.
Tager meget gerne afsted med Danski igen.
Skal faktisk afsted i uge 11 igen . :-)
Tak.

Resposta da DANSKI
fantastisk tur til Alpe d´Huez i år med Danski, for fjerde gang rejst på 4 dags tur med Danski.
altid hjælpesomme guider, helt fantastisk mad, især aftensmaden er højt niveau!
bliver ikke sidste gang vi rejser med Danski

Resposta da DANSKI
Danski Solo Jubilæums tur.
Hotellet var en KATASTROFE
Hotel Heath Nordstern i Mayerhofen udgjorde rammen for Jubilæumsturen, som man med rette kunne forvente var en tur der var gjort noget ekstra ud af.
Desværre var det modsatte tilfældet, for kvaliteten på opholdet var under al kritik😱.
Værelserne var ok, men derudover var der kun ET eneste opholdsrum på hele hotellet.
Det var et kælder lokale som udgjorde kulissen for “restauranten” hvor vi var tvunget til at indtage morgen og aftensmad, samt hygge og socialisere😱
De nøgne vægge, flisegulvet og laminat borde som i en kantine, havde så dårlig akustik, at støjen konstant var på 90-100 dB (96,4 dB målt med min støj app)
For alle 120 gæster var det et så stort støjhelvede, at de fleste forlod restauranten straks efter at maden var spist, fordi de var øre i hovedet og havde hovedpine. Flere sad med ørepropper og jeg brugte mine AirPods, for at minimere støjen.
Vi er rejst til Mayerhofen med Danski for at stå på ski. Liften åbner kl 8, men da “kantinen” først åbner kl 7:30 stod vi i kø på trappen helt op til 3 sal.
Trods mange klager var det svært at få “kantinen” til at åbne tidligere, til stor frustration for alle.
Det lille køkken er kun gearet til at lave morgen mad, men her blev også lavet 3 retters aftensmad. Det stakkels personale kæmpede bravt og de forsøgte at give gæsterne en “gourmet” oplevelse, men uden held, fordi maden enten havde fået for meget eller for lidt.
De unge guider forsøgte at dæmpe støjniveauer ved at bede gæsterne om at tage en tyk uldtrøje på😳men da det ikke hjalp, fik de onsdag hængt 3 tykke tæpper op på væggene og 2 løbere på gulvet. Det hjalp mærkbart for dem som sad i den afdeling, mens resten fortsat måtte lide😱.
5 ud af 6 guider var helt nye og havde ikke været på destinationen før. Disse 6 skulle hver vise 20 gæster rundt på pisterne, hvilket naturligvis er alt for store hold.
Jeg kunne nævne mange andre forhold som var horrible, men vil koge kritikken ned til, at det meste som Danski har stået for var kritisabelt. Hele turen bar præg af at Danski skulle tjene mest muligt, uden hensyn til gæsterne.
Det er naturligvis ikke ok, når nogen har betalt 17000 kr for et enkeltværelse på en “Jubilæumstur”
Det eneste gode ved denne ferie var vejret og pisterne samt selskabet, som var helt i top, men det havde Danski ingen indflydelse på. 🚠⛷️☀️😎

Resposta da DANSKI
Vi kom i går hjem fra vores skiferie i Saalbach (uge 4), og nøj hvor havde vi en god ferie. Servicen var over vores forventning, og de to guider var simpelthen så søde og rare. Tak for jer.

Resposta da DANSKI
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.