Jeg købte i 2023 4stk plissegardiner Up/Down til en pris af 8329 kr. af Debel som reklamer med Dansk kvalitet. Det må jeg så erfare at det bestemt ikke er kvalitet jeg har købt. Det første gardin g... Ver mais
A empresa respondeu
Nemt at booke. Selvom tidsperioden var 4 timer så var det rart at vide at der blev givet besked om det præcise tidspunkt. Jeg følte mig mindre låst og det gav mig mulighed for at afslutte min i... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde Christopher ude for at finde den bedste løsning til et stort vinduesparti. Generelt en super behagelig oplevelse. Vi kom omkring alle mulighederne, og han tog sig god tid til både visuelt og... Ver mais
A empresa respondeu
Nemt at bestille gennem jysk. Sød og behagelig konsulent. Dygtig og behagelig montor. Lidt lang vente tid fra bestilling til færdig resultat. Men der kom lige en masse helligdage og gardinerne skulle... Ver mais
A empresa respondeu
DEBEL er Danmarks førende full service leverandørvirksomhed inden for gardiner og markiser, siden 1979. Vi lever efter princippet om, at kunden skal kunne mærke både kvalitet, service som såvel fleksibilitet, når valget falder på et af vores produkter eller ydelser. DEBELs produkter sælges kun gennem professionelle og dedikerede forhandlere. Har du almene spørgsmål, kontakt gerne vores kundeservice
Bronzevej 8, 8940, Randers SV, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Rolig og tillidsvækkende rådgivning

Resposta da DEBEL AS
Venlig og kompetent betjening af konsulenten.

Resposta da DEBEL AS
Tak for hjælpen, så håber jeg mine nye gardiner bliver fine. Tak for tilbud om hjælp/assistance til ophængning.

Resposta da DEBEL AS
Sælgeren gav et hav af muligheder, og virkede meget oprigtigt og ikke ude på hverken mer -eller oversalg. Super behagelig oplevelse alt i alt

Resposta da DEBEL AS
The consultant from the curtain bus was knowledgeable and professional. He advised me on the best solution within my budget. He was courteous, friendly, and helpful. I highly recommend!

Resposta da DEBEL AS
Aftalen blev udført som aftalt. Flink montør.

Resposta da DEBEL AS
En fantastisk oplevelse og et virkelig flot stykke arbejde. Vil varmt anbefale jer💪💪

Resposta da DEBEL AS
Super god og kompetent service - Stor anbefaling herfra .

Resposta da DEBEL AS
Det var en flink og dygtig medarbejder der stod for opmåling og vejledning. De blev leveret indenfor 3 uger og ophængt af endnu en kompetent medarbejder.

Resposta da DEBEL AS
Det hele fungerede bare godt
Opmåling, bestilling og ophængning.

Resposta da DEBEL AS
Det var en meget venlig montør der var her.

Resposta da DEBEL AS
Super god og dygtig montør som hed Danny Madsen.
Der var intet at klage på så 10 ⭐️ herfra.

Resposta da DEBEL AS
Kan godt lide, at man kan booke bussen og få vejledning uden pligt til at købe, samtidig er det gratis med besøget, hvilket er fantastisk

Resposta da DEBEL AS
Great experience, professional advice from the consultant and efficient installation. I’ll recommend to friends.

Resposta da DEBEL AS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.