Duidelijke webshop en eenvoudig bestellen. Correcte levering. Prima producten voor een eerlijke prijs. Tutti Frutti is heerlijk en gezond. Pindakaas is top. Noten zijn goed verpakt in handige plastic... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Al jaren klant bij De Notenshop en eigenlijk bevestigt iedere bestelling, of ieder contactmoment, wel weer waarom. Een bestelling uitpakken is altijd een feestje. En als er eens iets mis is met een pr... Ver mais
Wat ik zo fijn vind aan De Notenshop is dat ze, naast de online winkel, ook persoonlijk bereikbaar zijn. Het assortiment is uitgebreid, betaalbaar én geeft volop inspiratie om gezond eten ook echt lek... Ver mais
Ik kocht psylliumvezels, maar helaas waren de houdbaarheidsdatums erg kort. Toen ik het product ging gebruiken, was de datum al verstreken. Ik kreeg helaas geen compensatie voor mijn twee producten en... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Nut store
- também em
- Fornecedor de produtos alimentares
- Loja de chocolates
- Loja de comida natural
- Mercearia
- Serviço de entrega de alimentos ao domicílio
De Notenshop: Al 60 jaar dé specialist in noten en lekkers De Notenshop staat al meer dan 60 jaar voor verse noten, pinda’s en gedroogd fruit. Waar we ooit op markten begonnen, vind je ons nu online met een groot en gevarieerd assortiment. Van amandelen en walnoten tot knapperige cashews en macadamia’s: altijd supervers en scherp geprijsd. Ook hebben we een fysieke winkel: Simon Stevinstraat 27, 3291 CA in het dorp Strijen. Altijd vers gebrand en verpakt Alle noten worden dagelijks zelf gebrand of geroosterd en direct verpakt. Zo smaakt het altijd zo vers mogelijk. Naast noten zijn er ook biologische producten, superfoods, pitten & zaden, muesli, granen en bakproducten. Ook maken we zelf onze heerlijke chocolade in allerlei vormen en maten! Kwaliteit gegarandeerd Vers is bij ons echt vers. Dankzij het SKAL-certificaat zijn biologische producten gegarandeerd veilig en van de hoogste kwaliteit. Biologisch is bij ons ook écht 100% biologisch. Voor iedereen wat lekkers Niet alleen noten en superfoods, maar ook chocolade, cacao en verantwoorde snacks. Of je nu kiest voor gezond of gewoon iets lekkers: er is altijd genoeg keuze. Voordeel door groot inkopen Doordat we groot inkopen en veel producten zelf verpakken, kunnen we scherpe prijzen bieden. Horeca en restaurants bestellen bij ons, maar ook voor thuis profiteer je van dat voordeel. Service zoals je het verwacht Snelle levering, duidelijke communicatie en een klantenservice die altijd klaarstaat. Zo maken we het jou makkelijk en lekker.
Informações de contacto
Simon Stevinstraat 27, 3291 CA, Strijen, Holanda
- 085-773-1163
- info@denotenshop.nl
- www.denotenshop.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 69% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Bio walnoten, bio dadels en paranoten gekocht
Bestelling is snel geleverd. Goed verpakt.
De paranoten zijn heerlijk knapperig.
De biologische walnoten uit Oekraine zijn ook lekker. Wel wat aan de donkere kant en ik heb wat wormpjes gevonden.
De biologische dadels hebben helaas veel wormpjes erin.

Resposta da De Notenshop
Leuke webshop met scherpe acties!
Leuke webshop met wekelijks scherpe acties.
Ik bestel minimaal één keer per maand en ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.
Goede kwaliteit noten
Goede kwaliteit noten, vers, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Toppie!
Gebrande noten ongezouten is erg lekker…
Gebrande noten ongezouten is erg lekker en gezond
Fijne producten
Fijne producten, snelle levering en veel variatie
Goede producten en prima prijs
Producten waren top, prijzen die ik zag ook en haal vaker wat.
Ik vind de notenshop fantastisch
Ik vind de notenshop fantastisch. Goed en veel biologische producten voor een fatsoenlijke prijs. Super dienstverlening. Veel keuze.
Top producten?
Goede aanbiedingen, fijne producten, snelle levering!
Zeer tevreden
Nog steeds zeer tevreden, hier meerdere keren besteld.
Ruim assortiment. Alles was goed verpakt, goede kwaliteit en vers. Snelle bezorging, de prijzen zijn ook top!
Heerlijke noten in alle soorten en nog…
Heerlijke noten in alle soorten en nog veel meer.
Aanrader
Goede kwaliteit producten, goede prijs - kwaliteitverhouding, snel bezorgd en gratis spaarpunten voor cadeaus.
Kwaliteit, al jarenlang..
Al heel wat jaren bestel ik noten, gedroogde vruchten en bio meel bij de Notenshop. En niet te vergeten de goudeerlijke pindakaas. Allemaal producten van topkwaliteit.
Ik woon in Duitsland en toch is de verzendtijd altijd supersnel. Ik ben en blijf een tevreden klant.
Veel keuze
Veel keuze, overzichtelijk website.
Snelle levering en heerlijke noten.
Heerlijk genoten
Goede producten, dezelfde week geleverd, goede prijs voor de kwaliteit en hoeveelheid.
Prima webwinkel
Prima webwinkel. Jammer van de vele plastic verpakkingen. En bij de gemengde zoute noten vind ik in verhouding teveel pinda's.
Dit even als feedback.

Komt altijd keurig aan
Komt altijd keurig aan. Goed in gepakt en kwaliteit is top
Veel keuze, goede prijskwaliteit 👍
Too much marketing tricks
They stared sending me emails about price reductions etc on articles I did not want.
When I asked them to stop his, they could not, so I withdrew my name from their database to prevent unwanted emails.
But now they keep no record of my previous purchases, which I use to make new orders.
Marketing before customer relations!!

Resposta da De Notenshop
Noten bestel ik alleen nog maar bij de notenshop
Noten bestel ik alleen nog maar bij de notenshop, lekker, grote keuze, vers en makkelijk thuisbezorgd.
Ruime sortering
De Notenshop is een webshop met een ruime sortering. Ik kies altijd voor de biologische versie en die is er volop. Dat vind ik top!