Een aantal keer besteld, dit ging altijd goed. Echter in februari 2022 kreeg ik de helft van mijn bestelling niet en was de helft van mijn glas kapot. Een jaar lang geprobeerd contact op te nemen en... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I ordered 3 items at 30/04/2022 who didn’t sent, after long times waiting when I request for refund I received an email because you want cancel your order you are suspicious and we should report yo... Ver mais
Oplichters! Niet bereikbaar en men reageert nergens op (email, whatsapp, telefonisch of via website niet). Net aangifte gedaan bij de politie. Zal wel tevergeefs zijn maar dit is echt op... Ver mais
Nota bene in 2021 een bestelling geplaatst. Dreigen met aangifte en incassobureau, het interesseert dit bedrijf geen ene fluit en ze komen er nog mee weg ook. Evengoed heb ik toch aangifte bij de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Chemische producten in kleinverpakking en bulk gevestigd in zuid limburg
Informações de contacto
Nijverheidsweg, 7, D, 6171AZ, Stein, Holanda
- 0851306920
- sales@deoplosmiddelspecialist.nl
- www.deoplosmiddelspecialist.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Zeer slechte levering.
Zeer slechte levering.
Destijds goede ervaringen, maar sinds vorig jaar nu intussen 2 hele slechte.
1 levering bleef haperen (probleem met leverancier...zeggen ze....en heel druk).
Er werd na collunicatie dan toch deels opgestuurd, maar de rest krijg ik maar niet.
Gaan na communicatie aan om iets anders te kiezen of terug te storten, maar laten niets meer van zich horen.
Reageren intussen ook op geen enkele mail of whatsapp. Nochthans ben ik steeds erg vriendelijk gebleven. Ik plaatste zelfs onlangs en nieuwe bestelling.
2e levering staat nu dus ook al een week 'klaar voor verzending'.
Hiermee kan je geen punten scoren, jongens.
Sorry!
Dit is knoeien en iedereen mag dit het weten.
Interessante prijzen, snelle communicatie, trage verzending
Als particulier kan je hier veel chemicaliën kopen aan interessante prijzen. Op 4/12/2020 heb ik een bestelling geplaatst en twee weken later nog niets ontvangen. Na een mail kreeg ik direct antwoord dat het enorm druk was en ze het onmiddelijk gingen versturen. En ja... wat later is het pakket aangekomen. Hopelijk gaat het verzenden in de toekomst wat sneller.
Goeie ervaringen!
Ik heb enkel prettige ervaringen met dit bedrijf. Jolanda communiceert goed en snel. Prijzen zijn goed. Bij problemen, wordt er een mooie oplossing verzorgd.
Goed bezig!
Nooit mee in zee gaan!
Levering niet compleet en nooit de rest ontvangen. Reageren niet op mail of telefoon... Nooit mee in zee gaan!!!!
Geen nalevering/reactie op klacht
Order op 17/06, enkele items niet op voorraad dus zou nalevering volgen. Deze nooit ontvangen ondanks meerdere keren contact gezocht te hebben via website en telefoon maar krijg geen reactie..
scam
scam. You pay, then don't deliver and never answer any email nor phone call.
Bestelling na een maand nog niet ontvangen.
Ik heb op 27 mei een bestelling geplaatst die ik tot op heden (5 juli) nog niet heb ontvangen. Ik heb inmiddels een mail gestuurd naar de klantenservice en 3 berichten achtergelaten bij mijn bestelling maar daar wordt niet op gereageerd. Nu lijken ze van Google verdwenen te zijn. Daar heb ik een paar weken na mijn aankoop veel negatieve recensies gelezen dus ik weet dat ik niet de enige ben. Producten werden volgens die recensies niet of maanden later pas geleverd. Ik ben benieuwd of ik nog iets ontvang. Het lijkt goedkoop maar je kunt beter ergens anders bestellen!