Få varene ut fra lager.¡!!! Hvorfor ska varene bruke 3 veker frå Oslo til utlevering. Å 3 dager fra eg bestiller fra Tyskland til oslo. De er jo heilt tragisk. Slike leverandører burde finne på noke A... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hver eneste gang jeg har brukt DHL (ikke frivillig da det butikker bestemmer post leveranse), har ikke pakken blitt levert hjem. Hver eneste gang står det at de ikke kunne levere pakken siden ingen e... Ver mais
Jeg er fornøyd med leveranse av DHL. De har innfridd mine forventninger og levert pakken til hjemmet mitt begge gangene jeg har brukt dem. Totalt har jeg benyttet DHL to ganger, og begge leveranser ha... Ver mais
Var egentlig fornøyd med levering og alt helt til de satte igang og sendte purregebyr (??) på "frakt gebyr).. handlet en list til bilen på ebay og betalte som vanlig frakt til dem, men DHL fortsetter... Ver mais
As pessoas também visitaram
Nettsiden er ubrukelig for sending av…
Nettsiden er ubrukelig for sending av pakker utenlands. De krever tlf nummer til amazon selgere 😂 og når det skrives inn korrekt så kommer det feil. Totalt ubrukelig
Very slow and very bad service
Very slow and very bad service.
I will never use DHL again !
Styr unna
Jeg hadde bestilt en pakke fra mango, fikk beskjed om at den skulle komme på onsdagen, det gjorde den ikke. Jeg fikk så beskjed om at han skulle komme på torsdagen, jeg satt meg da i sola utenfor inngangsdøra og ventet på leveransen før jeg gikk ut på noe. Plutselig får jeg mail om at pakken er forsøkt levert men ingen var hjemme, pakken er derfor blitt levert litt utleveringssted langt vekke fra der jeg bor. Med andre ord sjåfør er så lat at han ikke engang gidder å prøve å levere pakken, bare skriver at ingen var hjemme og leverer til nærmeste utleveringssted. Helt håpløst. Styr unna DHL
DHL lyver til deg!
Etter mange tilfeller av direkte løgn fra dette selskapet, måtte jeg bare skrive her. Bor innerst i grusvei(ca 2 km) landlig beliggende
Her er det ingen som kan komme og g uten at du blir observert.
Allikevel hver gang dhl skal levere en pakke på døren, har de på mystisk vis funnet ut at jeg ikke er hjemme uten engang å kjørt på grusveien.
Det verste jeg vet er løgn
Det verste jeg vet er løgn!
Dette blir for dumt. Jeg sitter HJEMME og følger med på hvor budet er. Nestemann er meg. Så er oppdatering at de kom til tomt hus og kunne derfor ikke levere! A) Jeg bor ikke i hus!
B) De hadde telefonnummeret mitt!
C) Jeg satt hjemme!
B) De leverte til utleveringssted rett etter jeg valgte dette på oppfordring.
Hva er greia med å lyve?! Bare si at budet ikke gadd å levere hjem, men valgte utleveringssted selv! Fjas!
En uke min pakke reise med noen 1d1ot i…
En uke min pakke reise med noen 1d1ot i Oslo. Aldri skal bruke den firma
Det bare fungerer.
Det bare fungerer.
Ble sendt med DHL på tirsdag og fikk varene på torsdag
Ultra rask levering til dropp point
Ultra rask levering til dropp point. Brukte alternativet siden jeg viste at jeg ikke skulle være hjem for å ta imot.
Anbefales 😁
Dette er ubrukelig frakt firma.
Dette er ubrukelig frakt firma.
Skulle fått en pakke levert den 12.06.25, men det greide de ikke. Den skulle komme neste dag, og det var folk hjemme hele dagen, men pakken kom aldri og fikk beskjed på mail at de kom til tomt hus, noe som ikke er sant.
Det har vært folk her i huset hele tiden. Det var en som var hjemme hele dagen for at evt pakken kom. Det ødelagte dagen til personen.
Ringte kundesenter og mannen som svarte at de ikke pålagt å ringe kunden. Prøvde å si på en hyggelig måte at det var lurt å ringe kunde, men han tok ikke i mot det.
(Flere ganger sa han vi ikke er pålagt å ringe kunde).
Hva er vitsen med å si at dere ringer kunde når pakken skal evt gå i retur til avsender??
Og at vi ikke var helt der med at pakken gikk i retur. De prøver 3 ganger så er det snakk om at pakken går i retur.
Om noe skjer kan det være lurt å ta kontakt med kunden. Ender vel med at pakken ikke kommer frem og at den blir sendt i retur.
Dette er ikke første gang og sikkert ikke siste gang dette skjer hos dere.
Anbefaler ikke dette firmaet..
Hva er vitsen med dette DHL Express??
Katastrofe
Katastrofe! Leverer ikke til avtalt tid, og har en fraværende kundeservice.
Extremely Disappointed with Dishonest Service and Missing delivery
Extremely Disappointed with Dishonest Service
I paid for Express delivery through DHL.no expecting reliable and timely service. Instead, I experienced delays, misinformation, and dishonesty from both customer service and the delivery driver.
Despite receiving confirmation that my package was “out for delivery,” it never arrived. When I followed up, customer service gave me conflicting explanations — none of which aligned with the tracking info or reality. Later, I found out the driver marked the package as attempted delivery without even showing up. No call. No doorbell. Nothing.
What’s worse is that customer service stood by the false driver report, rather than helping resolve the issue. It feels like there’s zero accountability, even when you pay extra for a premium service.
I expected professionalism and transparency from a company like DHL. Unfortunately, I received neither.
Avoid DHL Express if reliability matters to you.
Er DHL nedlagt ? Konkurs ?
Bestilte felger gjennom byttdekk.com og de er elendige nok i seg selv, men felgene som ble sendt fra Gøteborg til Oslo 13. Mai (3 uker etter bestillingsdato på byttdekk.no) har nå ligget der i 10 døgn uten å flytte på seg. Byttdekk sier DHL skal kontakte meg for å avtale levering, noe de ikke har gjort, i tillegg til at leveringsadresse er oppgitt i ordren, så det skal være unødvendig. Jeg har blitt trukket for frakt.
Enorme gebyrer for tollklarering
Enorme gebyrer for tollklarering, med to dagers frist for betaling?
PAKKE IKKE LEVERT!
DHL greier ikke og levere pakke til avtalt tid. Hvorfor? Det lurer jeg også på. Står bare at forsøk på levering ikke lot seg gjøre. Så antar at budet hadde for mange pakker, og ikke fikk levert alle før arbeidsdagen var over. Tragisk. Så nå må jeg vente til Tirsdag igjen, som er 5 dager til... Dette gjelder pakke 3117871993.
grådige svin
Bestiller en 5x10cm stor pakke med solbriller.
koster 1300kr
440 kroner i frakt.
Får beskjed om at jeg må betale enda et gebyr til DHL fordi de har lagt ut for tollen som jeg ikke akkurat har noe valg eller bestemmelse i om de skal eller ikke skal så totalt skal de grådige svinenen ha 660kr for en gjenstand verdt 1300kr... også kommer den forsinket også når en betaler for ekspress.... 10/10 vil aldri bruke igjen om jeg får muligheten. møkka firma
Ingen over og ingen ved siden
Ingen over og ingen ved siden. DHL v/ John-Harry Myhre i Bodø yter suverent det ypperste av service når det gjelder varelevering. Det er bare å ta av seg hatten
Falsely charged a toll
Charged me a toll on goods that were toll exempt, slapped a service fee on top of that. Never responded to my inquiry and instead sent a letter telling that if I don't pay they will send the case to incasators in a week. That's not a service that's a racket.
Hold dere unna DHL.
Hold dere unna DHL.
De har ofte forsinkelser i leveringen og skylder gjerne på kunden i stedet for å ta ansvar. Svarene deres er ofte standardiserte og copy-paste, uten ekte hjelp eller løsning. Det har vært slik i over 20 år – ingen forbedring.
En pakke fra Taiwan til Norge tok bare tre dager, men så brukte DHL nesten tjue dager i Norge, og den ble aldri levert hjem til meg.
Jeg måtte bruke masse tid på å ringe, skrive e-poster og snakke med AI-kundeservice – alt dette for én eneste pakke. Det har vært en veldig frustrerende og utmattende opplevelse.
Deceptive Practices
This is my second experience with DHL, and both times have been disappointing.
This time especially left a really sour taste, as it’s clear the company is not being honest. Like many others have said, they claimed they couldn’t deliver because no one was home or ‘VI KOM TIL TOMT HUS!” which is simply not true. I was purposely home all day to receive it and followed the updates. It never changed to ‘on the way for delivery’. They didn’t call, and no one rang the doorbell. They also said they left a card with details for an alternative pickup — but no card could be found.
Bad service is one thing, but being dishonest is something else entirely. And judging by other reviews, it seems like this is common practice. How is this allowed? Isn’t this against consumer laws?
Denne gangen er jeg skikkelig…
Denne gangen er jeg skikkelig misfornøyd med DHL. Har sittet hjemme hele dagen og ventet på en vare det hastet med å få. Jeg valgte levering med DHL nettopp fordi jeg skulle få varen i dag og nå har det gått i vasken. Den skulle komme «i løpet av dagen» og jeg har fulgt med som en hauk i både vindu og på telefon gjennom dagen. På ettermiddagen oppdager jeg at det står at «leveringen kunne ikke gjennomføres».
Hvorfor? Det står ikke, og heller ikke om den er forsøkt levert. Hvorfor i alle dager ringer de ikke om problemet f.eks. var at ingen åpnet døra? Tidligere har de ringt i forkant av levering og det har aldri vært noe problem.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.