Dhondt leef mooi Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Op zondag bijkomende inlichtingen gevraagd ivm het product dat ik wou bestellen, maandagochtend om 8u30 reeds een mail ontvangen. Stipte levering en mijn ontvangen bestelling voldeed volkomen aan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Dhondt kan je steeds terecht voor een uitgelezen, kwaliteitsvolle collectie van oa geschenken, cookware, alles om gezellig te tafelen, electro, meubelen,... zowel voor indoor als outdoor! De klan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Als Hollander een kamado gekocht bij Dhondt. Scherpe prijs met een mooie winteraanbieding in de vorm van diverse gietijzeren pannen. Zelf afgehaald bij het magazijn in Brugge. Dat was zeker de moeite... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte communicatie en heel vriendelijk personeel! Ik had 2 bestellingen gedaan: 1 voor thuislevering, 1 voor afhalen (dat ik zeker in het weekend nodig had). Afhalen in mijn winkel zou niet tijdig k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer de interiores

Informação fornecida por diversas fontes externas

De go-to voor hoogwaardige kook- en woonartikelen. Webshop en winkels in Brugge, Roeselare en Sint-Martens-Latem.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

173 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Uitstekende service

Stipte levering en mijn ontvangen bestelling voldeed volkomen aan mijn verwachtingen.
Meer dan tevreden. Uitstekende service.

12 de agosto de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en fijne woorden! Graag tot een volgende keer.

Uitstekende service

Uitstekende service: duidelijke communicatie en afspraken worden nageleefd!

26 de maio de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Fijn om te horen dat u onze service waardeert.
Graag tot een volgende keer Hilde!

Classificada 5 em 5 estrelas

Juiste producten voor de juiste prijs

Snelle service, juiste producten voor de juiste prijs. Je krijgt wel degelijk het product dat je bestelde.

28 de julho de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Fijn dat alles naar wens was. Graag tot de volgende keer!

Tevreden klant!!! 😎

Gewoon volledig in orde van bestelling online tot levering thuis.

10 de julho de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Bedankt voor je mooie review. Graag tot de volgende keer!

Aanbeveling

Mooie producten, goede leveringen en zeer nette klantenservice. Online bestelling werd snel geleverd. Had een klein probleem bij de levering, deze werd vriendelijke en snel opgelost.

13 de julho de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

We waarderen je feedback en helpen je graag weer in de toekomst Hans!

Classificada 1 em 5 estrelas

Onaangename sfeer

Vroeger was het aangenaam om naar Dhondt leef mooi te gaan in Latem. Nu erger ik mij dood aan de arrogantie van de man (kort haar, zonder baard) achter de kassa. Altijd kort, geen enkel vriendelijk woord, alles is hem te veel. Dit zorgt ervoor dat ik echt niet graag meer naar deze winkel kom. Een vriendelijke goeiemorgen of hoe kan ik je helpen ipv een kort antwoord die je bij elke vraag afblokt, is voor iedereen veel aangenamer. Echt geen persoon om met mensen in contact te komen. Jammer voor zo een leuke winkel! De andere medewerkers zijn wel super vriendelijk, dit mag ook gezegd worden.

4 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede en snelle service ,het bestelde …

Goede en snelle service ,het bestelde product was deels beschadigd door transport , laten weten en paar dagen later werd correct onbeschadigd product geleverd . Zonder enige discussie Top !!!

24 de junho de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Bedankt voor de mooie review, Marc! Fijn dat we het snel voor u konden oplossen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Klein vervangartikel van Alessi…

Klein vervangartikel van Alessi besteld, alleen bij Dhondt aan een normale prijs te koop en met zeer correcte levering, waarvoor dank

24 de junho de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Bedankt voor de mooie review, Eric. Fijn dat u tevreden bent!

Mooie website

Mooie website! Perfecte en snelle service! Een aanrader!

27 de maio de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Bedankt voor de fijne review Nancy! Fijne dag :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Artikel was niet op voorraad maar was…

Artikel was niet op voorraad maar was op bestelling.
Jammer op site niet te merken, maar we kregen oniddellijk bericht of de aankoop toch nog mocht doorgaan.
Goede communicatie dus.

26 de abril de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Dankjewel voor je aankoop, Jurgen!

Prachtige vazen

Prachtige vazen, snelle levering en op mijn verzoek 1 van de 3 vazen omgewisseld. Heel klantvriendelijk!

29 de março de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Wat fijn om te horen Betty, dankjewel!

vlotjes

alles ging vlotjes

26 de março de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Fijn om te horen dat alles vlotjes is verlopen. Bedankt voor je review!

Perfecte Levering !

Perfect geleverd!

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Dhondt leef mooi

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat alles perfect is geleverd.