dierenoppasamersfoort.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn bedrijf met een mooie webshop en artikelen voor je huisdieren. De medewerkers denken met je mee en helpen je een juiste keuze te maken. Zijn vriendelijk en behulpzaam via de mail. We hebben on... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fantastische ervaring! Ik ben ontzettend. Fijn geholpen door een aardige medewerker die uitgebreid de tijd nam om te helpen de maten en het juiste advies te geven,geen enkele vraag was... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het hartje van Teun klopte niet. Reanimatie was ook geen optie meer. Contact opgenomen met dierenoppas Amersfoort en zij stelde een harttransplantatie voor. De volgende dag kwam het nieuwe hart al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne site, overzichtelijk en duidelijk. En ik vind het contact supervriendelijk. Voor luna hele mooie halsband in 2 kleuren met naam en telnr laten maken. Mooie en stevige kwaliteit. Gelijk ook... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Unieke producten voor jouw viervoeter! Van Yakstaaf tot prachtige gevoerde Y-tuigjes, van Biothane riemen tot hondenbadjas. Check onze webshop!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

734 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

107 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Wat een mooie slaapzak

Wat een mooie slaapzak, print Mandela, Joost en Jessie hadden snel door waar er in te duiken en ze vinden het heerlijk!!
Het geeft ze vooral nu met toch al veel vuurwerk in de wijk een rustig gevoel!!
De levering was ook super snel, we zijn er erg blij mee !!!!!

31 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Website voor de échte hondenliefhebbers

Ik ben zo'n fan van deze website! Ik ben er jaren geleden op terecht gekomen toen ik op zoek was naar een goed harnas. Inmiddels heb ik er al heel wat producten gekocht, zoals lange lijnen, verlichting en naamtags. Dé website voor de hondeneigenaar die de hond graag hond laat zijn.

31 de dezembro de 2025

vuurwerkangst

ik heb na het lezen van de vuurwerkangstrollerrevieuws er eentje besteld voor mijn rescue hondje uit Cyprus, die altijd zo bang is voor het geknal.
Ik heb haar eerst aan de geur laten wennen en rol nu een paar keer per dag haar oortjes en voorhoofdje in met de roller en wonder boven wonder is ze veel minder angstig geworden voor het geknal.
Ze kijkt nog even op als ze wat hoort en slaapt dan weer verder.
Ook heb ik het gebruikt toen we naar de dierenarts gingen. Normaal is ze zo bang, maar nu was het een heel stuk minder!

26 de dezembro de 2025

Tuigje

Het is niet de 1e keer dat ik iets bestel bij dierenoppas Amersfoort.
En altijd positieve ervaring.
Op tijd met levering, juiste levering, enz……
Niets negatiefs op aan te merken.
Heel blij met snacks, tuigje,…..
Een echte aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn honden zijn super tevreden!

Voor de eerste keer besteld bij dierenoppas Amersfoort en ontzettend tevreden!
Voor mijn honden (Cane corso x Boxer en Boxer) voor het eerst 100% natuurlijke snacks besteld en ze zijn er razend op! Goede afleiding voor het vuurwerk wat op dit moment veel afgestoken word.
Ondertussen al aan het kijken voor de tweede bestelling omdat het zo goed in de smaak valt!
Kortom echt een aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een van de beste aankoop.

Na lang wachten eindelijk de stap genomen.
Anti stress druppels gekocht voor mijn hondje ❤️ hij was zo bang geluiden, vuurwerk regen onweer.
Heel zielig.
De eerste keer gebruik en gelijk resultaat, niet meer zo vaak meer gestrest en heel de nacht lekker doorslapen heerlijk ( ook voor mij ).
Overdag gebruik ik het niet alleen als het donker begin te worden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer mooie en kwalitatieve slaapzak

Zeer mooie en kwalitatieve slaapzak! Luipaardprint. Onmiddellijk zeer geliefd hier bij de diertjes, zowel hondjes als poes. Wat snacks mee besteld en ook heel kwalitatief en lekker bevonden. Enkel ontevreden over Postnl, niet voor het eerst. Dit gemeld bij deze site, vriendelijk en begripvol antwoord gekregen. Zeer tevreden klant!

16 de dezembro de 2025

Blij

De bestellingen worden snel geleverd en in dit geval de halsband, is echt zo mooi en lekker zacht.
Wij zijn blij met dierenoppas Amersfoort

11 de dezembro de 2025

Topservice en kwaliteit! Aanrader

Ik wist niet zeker of ik er goed aan deed een slaapzak te bestellen, dus mailde ik. Ik kreeg telkens netjes en vooral vlot antwoord. Uiteindelijk eentje besteld, was de kleur die ik wilde niet meer beschikbaar. Ook hierover kreeg ik netjes een mail. Andere kleur besteld, veel verschil zat er niet. Het werd netjes geleverd, mijn hond moest er even aan wennen maar tegenwoordig kruipt ze er lekker in weg. Kwaliteit is echt heeeeel goed. Goed en stevig materiaal, mooie stoffen. Echt geweldig! Ik heb de fluffy besteld, heerlijk zacht van buiten en van binnen een lekkere fleece. Zeker een aanrader! En topservice, ook heel belangrijk.

4 de dezembro de 2025

Slaapzak

De webshop geeft goede informatie waar ik ook steeds weer mee geholpen ben. En de spullen zijn ook echt van goede kwaliteit! Nu zijn we voor een slaapzak gegaan. Daar kruipt hij helemaal in. Goede stevige stof, en mooie kleuren. Mijn kleine monster is weer blij! 🐶

1 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Tuig snack en stress mix

We hebben hier een Anny tuig besteld voor onze hond met naam tag . Echt super mooi. En de yakstaaf voor haar verjaardag... En tja het toppertje de stress mix voor angst en vuurwerk zo blij mee ze reageert er zo goed op.

17 de novembro de 2025

Top winkel!

Regelmatig bestellen we producten en supplementen voor onze honden bij de Amersfoortse dierenoppas. Alles word snel geleverd en de producten zijn top!

5 de novembro de 2025

Hartslagknuffel Teun

Een ontzettende fijne winkel om je producten te bestellen. Heel veel uitzoek en snelle levering !
Ik heb voor mijn doodle de hartslagknuffel Teun aangeschaft en mijn pup kan niet zonder. Een geweldige aankoop🩵

12 de novembro de 2025

Aanrader!

Hele fijne en uitgebreide webshop met veel informatie over de producten! Onze Nova is een stevige kauwer en hier vonden we de geschikte snacks waar ze enorm van geniet en lang mee bezig is alsook smakelijke supplementen voor haar rauwe voeding. Een snelle levering naar België ook. Een echte aanrader. Wij komen snel opnieuw kijken!

5 de novembro de 2025

Mooie keuze aan tuigjes

Mooie keuze aan tuigjes en bijpassende naamtag. Voor onze pup een tuigje M en L gekocht. M kon hij vrij snel aan. Na een half jaar zijn grote jongenstuigje aan. Helemaal blij. De tuigjes zijn zo mooi. Eigenlijk wil ik er een voor iedere dag van de week:-)

30 de outubro de 2025