Fijn bedrijf met een mooie webshop en artikelen voor je huisdieren. De medewerkers denken met je mee en helpen je een juiste keuze te maken. Zijn vriendelijk en behulpzaam via de mail. We hebben on... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een fantastische ervaring! Ik ben ontzettend. Fijn geholpen door een aardige medewerker die uitgebreid de tijd nam om te helpen de maten en het juiste advies te geven,geen enkele vraag was... Ver mais
Het hartje van Teun klopte niet. Reanimatie was ook geen optie meer. Contact opgenomen met dierenoppas Amersfoort en zij stelde een harttransplantatie voor. De volgende dag kwam het nieuwe hart al... Ver mais
Fijne site, overzichtelijk en duidelijk. En ik vind het contact supervriendelijk. Voor luna hele mooie halsband in 2 kleuren met naam en telnr laten maken. Mooie en stevige kwaliteit. Gelijk ook... Ver mais
Informações sobre a empresa
Unieke producten voor jouw viervoeter! Van Yakstaaf tot prachtige gevoerde Y-tuigjes, van Biothane riemen tot hondenbadjas. Check onze webshop!
Informações de contacto
(Langskomen alleen op afspraak!) Databankweg 3-A, 3821 AL, Amersfoort, Holanda
- info@dierenoppasamersfoort.nl
- www.dierenoppasamersfoort.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Behulpzaam
Ik had een slaapzak besteld voor ons hondje en ze kon er niet goed mee overweg. Ik geb gemaild en kreeg goede tips. Fijne service!
Prima tuigje in maat xxs gekocht
Prima tuigje in maat xxs gekocht. Goed verstelbaar en past zelfs mijn hondje van 1,7 kg terwijl zij ook nog eens heel tenger gebouwd is. Prettig contact ook.
Erg kwalitatief mooie spullen voor je…
Erg kwalitatief mooie spullen voor je favoriete huisdier. Ik heb hier o.a. een badjas en regenjassen voor mijn Jack Russell besteld. Bij twijfel over de maat kan je altijd even een foto opsturen en krijg je snel bericht terug met advies. Erg fijn :). De regenjas lente/herfst zit erg mooi en het belangrijkste mijn hondje bleef er tijdens een flinke bui onder de jas kurkdroog.
Top service
Super fijn geholpen en advies gekregen voor tuigje voor mijn chihuahua van 2 kilo. Past en zit perfect . Heel blij mee
Fijne webshop!
Fijne webshop, snelle levering en top producten.
Al meerdere Anny-X tuigen besteld hier welke zeer goed bevallen.
Duidelijk beschreven welke maat je nodig zou hebben en van zeer goede kwaliteit.
Ik vind ze met name zo fijn omdat ze de honden veel schouder vrijheid geven en de buik/borst band zit voor mijn honden vergenoeg naar achteren zodat ze achter het diepste gedeelte van de borstkas zitten zodat ze niet steeds naar voren schuiven zoals bij andere tuigen.
Ook na herhaaldelijk wassen zien ze er nog uit als nieuw.
tuigje van Anny X limited Okergeel gestreept
Gisteravond het tuigje van Anny X binnen gekregen. Limited Okergeel gestreept.
Dit is maat S met korte rug.
Heel blij mee. Kleur past ook heel mooi bij Jacky. is een Black and tan Jack Russell.
Fijne uitleg over de producten op de…
Fijne uitleg over de producten op de website.
Vragen via mail worden ook snel beantwoord.
Het tuigje en regenjas wat wij hebben is erg mooi en stevig. Zit goed en ziet er nog mooi uit ook.
Anny- X Open Fun tuigje
Ik heb hier een Anny-X Open Fun tuigje gekocht met naamtag en WAW schokdemper en daarbij ook de 3 meter lange biothane riem. Ik loop nu veel relaxter met mijn flatcoated retriever en zei vind het tuigje ook niet erg. De levering was ook erg snel en netjes.
Een bedrijf wat goed met je meedenkt!!
Ik had 2 tuigjes voor m'n teckels besteld. 1 teckel zat echt tussen 2 maten in. Het tuigje was iets te groot. Mail gestuurd en ik kreeg het advies om even langs te komen, zodat ik daar kon passen. Zo gezegd, zo gedaan. Daar kwamen ze er achter dat het tuigje voor de andere hond ook niet goed zat. Heb beide om kunnen ruilen voor de juiste maat! Super dus. Goede service, bij dit bedrijf denken ze echt met je mee.
Volgende tuig, riem of andere producten ga ik zeker daar aanschaffen.
Goed advies gekregen over welk maat…
Goed advies gekregen over welk maat tuigje we moesten hebben. En hij zit perfect!
Snelle levering (na 1 werkdag) top!
Heel fijn bedrijf
Een heel fijn bedrijf met mooie en kwalitatief goede producten.
Top service en tuigjes zijn geweldig
Rosé had een halsband maar ze begon daar van te kuchen. Tuigje besteld maar binnenkomst was het niet de kleur die ik gehoopt had, gemaild en mocht het terug sturen en ben gegaan voor de Lila/paars. Dit staat mijn doodle super. Ook lampje erbij gedaan zodat ze zichtbaar is in het donker. Ze trekt veel minder en loopt erbij als een fotomodel. Zeker een aanrader!
Bestel graag de 100 procent vlees…
Bestel graag de 100 procent vlees snacks voor onze hond waar we heel tevreden over zijn ivm zin allergie.
Pas ook een prachtig y tuig gekocht wat niet over het hoofd heen hoeft waar onze hond erg blij van wordt,
Altijd snelle en attente levering .
Top!
Heb ze al bij vele hondeneigenaren aanbevolen! Sinds mijn nieuwe pup ben ik veel bewuster gaan kijken wat het beste voor haar is,op alle vlakken. Niet alleen hebben ze topproducten (voeding, kauwsnack, tuigjes, etc) maar ook de service is top. Er staat al heel veel nuttige info en blogs op hun site maar als je nog vragen hebt, kan je altijd bij ze terecht, je krijgt binnen een dag antwoord.
Onnodig te zeggen dat ik in het afgelopen jaar al vele malen een bestelling heb gedaan. Levering is altijd super snel.
prima bedrijf...snelle levering
prima bedrijf...snelle levering. kralentekenband is top...
Top kwaliteit bot voor langer kauwplezier
We hebben al vaker de eland kauwbotten gegeven aan onze Kenzo, een Berner Sennen, die kreeg werkelijk alles snel op gekauwd maar met deze botten was hij wel even zoet!
Ze zijn het geld meer dan waard!
Prima product en service
Prima product, snel geleverd. Goede persoonlijke service. Tip is dat het bestelproces voor de riem met naam en nummer wel ietwat onduidelijk is. Dat proces kan duidelijker en overzichtelijker!
Top producten, snelle levering!
Wat ik tot nu toe gekocht heb is tot volle tevredenheid, zowel waarvoor de producten bedoeld zijn als de snelle bezorging!
Super!
Snelle verzending. Fijne klantenservice. Ze hebben mij goed geholpen met de maat van het tuigje!
Zeker een aanrader om hier te bestellen. Buiten de webshop om kan je ook heel veel informatie vinden voor je hond, dat is erg fijn.
Eenn zeer fijne en uitgebreide site
Een zeer fijne en uitgebreide site, veel keuzes en voor elk ras de juiste maat en kleur. Fijn en snel contact met de medewerkers en super service als je vragen hebt. Helemaal blij met onze 2 annyx tuigen, zeer stevig en solide. Vele kleuren om uit te kiezen. Kortom helemaal blij met dierenoppasamersfoort!
Mvg. Katja & Kenzie