Informações sobre a empresa

2. Piscina interior
  3. Piscina pública
  4. Piscina
  5. Reparação de piscinas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos Dreampool hjælper vi dig med at realisere din drøm om swimmingpool eller spa. Ring på 60153186 og få en snak om dine drømme og tanker og lad os hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot renovering af 50 år gammel beton pool.

Jimmi fra Dreampool har været en fantastisk partner og leverandør i forbindelse med en total renovering af vores betonpool. Resultatet overgår vores forventninger, og vi er så glade og tilfredse.
Vi kan varmt anbefale Dreampool.

27 de junho de 2025

Resposta da Dreampool

Tusind tak for de flotte ord Jan det sætter jeg stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Når du vil være sikker på et godt resultat

Jimmi var primusmotor da vi fik anlagt vores swimming pool september 2002. Jeg tror på, at vi mødte alle de uforudsigelige forhindringer man kan tænke sig undervejs. Jeg husker, at det var Jimmi der bevarede roen og viljen til, at projektet skulle lykkes. Det gjorde det, med et hav af udfordringer. Hatten af for Jimmi. Vi oplever stadig Jimmi som kompetent, hjælpsom og med et smil på læben. Jeg håber, at vi har Jimmi de næste 30 år.

27 de junho de 2020

Resposta da Dreampool

Tak Lars for de pæne ord, ja det var et projekt med et par udfordringer. 😁

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, reel forretningsmand og et perfekt resultat!

11 de outubro de 2019

Resposta da Dreampool

Tak for de pæne ord mikkel. 🙏☀️🏊🏼‍♂️🌴

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan på det varmeste anbefale Dreampool

Vi kan på det varmeste anbefale Dreampool.
Vi har fået renoveret vores gamle swimmingpool, og vi er bare så glade for det flotte arbejde, Jimmi har udført.

11 de outubro de 2019

Tusind tak for de pæne ord Rasmus. 😁🌴☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Allerbedste poolfirma / uden tvivl.

Jeg har været kunde hos Dreampool i mange år og det er klart den bedste service man kan tænkte sig. Jimmie svarer altid og kommer med det samme, man har et problem med sin pool eller spa. De er virkelig` fagligt dygtige og ved alt om det at have pool. Man kan være fuldstændig sikker på, at alt bliver udført med stor præcision og stor dygtighed. Så hvis man skal vælge en leverandør til alt omkring pool og spa, SÅ er det Dreampool man skal vælge. Priserne er fornuftige og kvaliteten er fuldstændig i top. KÆMPE anbefaling fra en glad poolkunde.

14 de janeiro de 2019

Tusind tak for de flotte ord Charlotte. 🙏☀️🌴🏊🏼‍♂️

Classificada 5 em 5 estrelas

Super renovering - nu er der liv i poolen igen!

Dreampool har renoveret vores gamle pool til et rent 12 tal. Jimmy, ejer og indehaver, bruger de bedste materialer og har gode leverandør aftaler. Hertil kommer at Jimmy aldrig er mere end et opkald væk hvis vores system ikke er helt tunet. Rigtigt god service!! Tak Jimmy

16 de julho de 2018

Resposta da Dreampool

Tusind tak for de pæne ord Kirsten, og tak for et godt samarbejde. 😊☀️🏊🏼‍♂️🏊🏻‍♀️ Håber I kommer til at nyde poolen i mange år frem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dreampool er det bedste pool-firma der…

Dreampool er det bedste pool-firma der findes i Danmark. Når man ringer til indehaveren Jimmi, så er alt på plads kort tid efter. Kan kraftigt anbefales, hvis poolen skal ordnes.

25 de maio de 2018

Tak Henning for de fine ord. Godt I er tilfredse

Outstanding kort fortalt

Outstanding kort fortalt! Alt var perfekt super service og leverance til tiden!! Kan kun anbefale Jimmi! Vi fik leveret en 4,5*13 meters pool.

24 de maio de 2018

Tak Niels for de pæne ord, glad for I er tilfredse. ☀️☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Dreampool er et godt og sikkert valg

Altid super service fra Jimmi. Han har bygget vores pool og kommer et par gange om året og holder service på den.. hvis der er problemer med poolen kommer han hurtigt og har en løsning på problemet 😀. Kan kun anbefale ham

24 de maio de 2018

Tak Peter 👍☀️
Glad for at I er tilfredse.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais