Jeg købte de fineste Wooden snedkers i web shoppen. Beskrivelse af størrelser var meget hjælpsomt, så de passede bare perfekt. Jeg fandt den sødeste skjorte bluse - til rimelige penge så den kom ogs... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Altid et skønt og stort udvalg af muligheder/mærker. Fantastisk information under live salg og i butikken, samt Super god og professionel service
Fik hurtigt min kjole leveret, men efter første vask tabte den farve. Jeg skrev og spurgte, hvad jeg skulle gøre. Fik gratis retur fragt og mega hurtig behandling af reklamationen. Perfekt service ✨
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Er du til silkekjoler, festkjoler, lange kjoler, blondekjoler, cocktail kjoler eller bare sorte eller røde kjoler? Så smut ind på DressLab.dk. Der er gratis fragt ved køb over 399 kr. og hurtig levering på 1-2 hverdage, 14 dages returret og gratis indpakning.
Informações de contacto
Christian 8.s vej 6A, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- hl@dresslab.eu
- www.dresslab.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Jeg er virkelig glad for at handle…
Jeg er virkelig glad for at handle online hos jer. Jeg er vild med jeres lives. Den måde styles præsenteres er i top og jeg sender sjældent noget retur. Jeg er do mere vild med at handle i butikken. Super hjælp og service. Desværre sjældent jeg besøger butikken pga afstand.
Jeg købte de fineste Wooden snedkers i…
Jeg fandt den sødeste skjorte bluse - til rimelige penge så den kom også med hjem.
Jeg elsker at kigge på tøj sko smykker i butikken, den er spændende og lækkert indrettet. Jeg har fået den bedste service i butikken og så er der hurtig levering.
Altid et skønt og stort udvalg af…
Smilende, kompetente og med lækre varer
Jeg startede med at følge Dresslab.dk lives på fb. Imponerede viden og gode tips der deles ud af. Og så er der altid gode tilbud at få. Skønt med en butik, som har varer til os som er over 30 uden det er konet og fra mærker som laver tøj i en pasform til rigtige mennesker. I butikken har jeg mødt Merete, som gav virkelig fin og behagelig service. Min nye yndlingsbutik.
Hurtig levering - fantastisk behandling af reklamation
Yderst professionel og god service
Yderst professionel og god service. Kvaliteten er i top og altid god og ærlig information. Her handler det ikke om mersalg men om godt køb.
Har aldrig været i butikken men har…
Har aldrig været i butikken men har købt meget online og har fået en god behandling
Hurtig levering. Fin betjening i butik ved afhentning.👍🥰
God service og rigtig god kvalitet på varer
Hurtig levering og god kvalitet køber har kun købt fra deres webshop .da jeg bor for langt væk fra den fysiske butik. Altid god kvalitet og hvis noget skal byttes bliver det . Gjort hurtigt .

Køber primært ved Live streaming
Har aldrig været i deres fysiske butik (i Silkeborg - jeg bor på Sjælland), men har købt online flere gange, end jeg kan tælle. Altid i kølvandet på Live streaming eller i forbindelse med kampagner via nyhedsbrev.
Nem bestilling og problemfri levering. Gratis ved køb over 499 kr.

Resposta da DressLab
Fantastiske live med god energi og…
Fantastiske live med god energi og stemning. Når man kommer i butikken er der en let uformel stemning og vigtigst af alt, får man professionel hjælp af høj kvalitet. Personalet er ærlige og meget dygtige til at vejlede.

Resposta da DressLab
Hurtig og nem bestilling/ levering/ retur
Er vild med liveshows - der vises tøjet på og man får gode råd til sammensætning.
Pakker modtages hurtigt og hvis noget skal retur så er det mega nemt.

Hurtig og effektiv service
Altid en fornøjelse at handle hos jer, god service både hurtig og effektiv, hurtig service på returnering også,klar anbefaling herfra 😊😊

Resposta da DressLab
Har sendt retur for nu 12 dage siden og…
Har sendt retur for nu 12 dage siden og intet hørt. Har fået kontakt til dem pr. Tlf 2 x m svar på de har travlt og ikke fået set på om retur er kommet tilbage , fået set dere sms , mail ….
At have travlt det er da et luksus problem.
Syntes ikke det er god still ikke at få svaret og bekræfte at ens retur er modtaget så man ikke går rundt og er nervøs for om den er kommet frem,
Øv for jer,

Resposta da DressLab
Dejlig personlig betjening i en flot…
Dejlig personlig betjening i en flot butik. Indehaveren er selv i butikken og brænder for den gode kundekontakt. Mit første, men helt sikkert ikke sidste køb her.

Resposta da DressLab
Reklamerede over et par sko som blev…
Reklamerede over et par sko som blev købt i starten af 2024. Talte med ejer Helle og returnerede dem. Hun var enig i at det var en reklamation og meget kort tid efter fik jeg tilsendt et par nye sko. Hurtig svar både på e-mail og telefon - og ingen udgifter til forsendelse.
Fantastisk kundeservice 👍❤️

Resposta da DressLab
Opmærksom på fragt ved retur
Man skal lige være opmærksom på, at hvis man køber noget som ikke lever op til forventningerne, og man sender det retur så skal man betale fragt igen.
Det det kostede mig så 80 kr at prøve/se tøjet. Det er ikke for at diskutere om det er rimeligt, men det er da mange penge, at bruge på fragt, fordi man handler online.
Så det skal man lige være opmærksom på.

Resposta da DressLab
Modtog et par sko hvor spænden desværre…
Modtog et par sko hvor spænden desværre gik i stykker.
Modtog samme uge et nyt par😊
Alt er gået rigtig hurtig uden nogen problemer🤩

Kundepleje eller hvad?
Jeg har købt Wooden støvet blå gummistøvler på Live shopping, altså til nedsat pris. De bliver leveret til mig i sort og jeg ringer til Dresslab. De ser på deres lager, at der ikke er en støvet blå i min størrelse, men vil undersøge om de kan skaffe den hjem. Jeg siger, at ellers beholder jeg bare den sorte, men får at vide, at det kan jeg ikke uden at betale differencen, da de er dyrere. Da det er dem der har lavet fejlen, mener jeg ikke det er rimeligt. Lyn hurtigt bliver tonen skarp og jeg får at vide, at “så kan jeg jo overveje, om jeg vil handle hos dem”, og “at den slags kunder ønsker de ikke at have” - direkte citeret.
De ringer tilbage, at de kan skaffe den blå, og vil sende den til mig - og jeg så skal sende de sorte retur.
Så som tak for min ærlighed og to ekstra ture til pakkeudleveringsstedet var meldingen altså, at sådan en kunde som mig ønsker de ikke at have. Jeg har ellers handlet en del der, både i butikken og på liveshopping.
Ubehagelig oplevelse. Tak for den - det kom helt bag på mig.

Resposta da DressLab
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.