Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg giver kun 1 stjerne, fordi jeg ikke kan give mindre. Jeg fik mandag en besked om at jeg efterfølgende hverdag ville modtage min forsendelse og fik endda en sms med forventet tidspunkt og at c... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fik en SMS igår om et leveringstidspunkt mellem 12-14 her fredag d.10 april nu er kl snart ti om aftnen har endnu ikke modtaget min levering og intet hørt om den, kæft hvor er det amatøragtigt. STRA... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte to paller sendt fra Danmark for levering så raskt som mulig til Oslo. Pallene ble hentet i Danmark 18 desember. Etter mange purringer får vi nå beskjed om de blir levert 13 januar. Fulls... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fremover vil jeg kun købe produkter online såfremt de ikke sender varen med DSV. Bestilte to tæpper hos Ellos og DSV formåede at levere det ene og glemme det andet. De laver en ny aftale med os og... Ver mais

Informações sobre a empresa

Latterlig service

STRAM OP!

10 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig og uprofessionel service.

Dårlig og uprofessionel service.
Jeg har en pakke, hvor en chauffør ringede mandag og sagde, at han ville levere den nu - men DSV havde ikke orienteret mig på forhånd om, at den kom, og jeg havde ikke modtaget et Track and Trace nummer. Chaufføren sagde til mig, at pakken ville blive leveret tirsdag - der kom den ikke.. Så sagde kundeservice til mig, at den blev leveret onsdag - den kom stadig ikke.. Så sagde kundeservice, at den ville blive leveret torsdag, og at jeg ville få et tidsinterval. Kl. 09 fik jeg et tidsinterval fra 09:37-11:37 - men den kom stadig ikke intervallet blev flyttet en time frem - og så en time mere frem.. Jeg venter stadig

Jeg har brugt 3 dage på at vente på en pakke, og DSV's kundeservice er helt uduelig.. De forslog at sætte den i opgangen, hvor jeg så spurgte, om de havde adgang til at komme ind og jeg fik svaret "det ved du vel bedst selv?"... Så nej...

Tip: Lad vær med at sig, at pakkerne kommer, hvis de ikke gør

26 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en romaskine til levering tirsdag

Bestilte en romaskine der blev sendt mandag og skulle være fremme tirsdag men ingen pakke heller ikke onsdag snakkede med dsv de lovede at den vil blive sendt men ak ingen pakke torsdag ringe til firmaet jeg købte romaskinen af og de lovede firmaet at jeg fik den fredag men ak igen ingen pakke det skal tilføjes at jeg snakkede med DSV Horsens fredag morgen og de lovede at den ville blive leveret fredag eftermiddag. Det er simpelhen for dårligt. Har spildt 4 dage med at sidde og vente på en pakke som aldrig kommer . Det må kunne gøres bedere om ikke andet noget mere information til kunder så man ikke skal spilde 4 fridage .Magen til dårlig service skal man lede længe efter.
Pakken har ligget i Horsens hele ugen

17 de março de 2026

Den ringeste service overhovedet

Jeg giver kun 1 stjerne, fordi jeg ikke kan give mindre.
Jeg fik mandag en besked om at jeg efterfølgende hverdag ville modtage min forsendelse og fik endda en sms med forventet tidspunkt og at chaufføren ville ringe ½time før.
Der kom ikke noget tirsdag.
Onsdag og torsdag har jeg snakket med deres kundeservice, som hver gang har lovet den fremme næste dag. Her fredag har varen stadig ikke forladt lageret i Horsens, hvor den har stået hele ugen.
Så nu er løftet så levering mandag.
Der er ingen troværdighed tilbage.

20 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Fik besked Fredag at de ville komme med…

Fik besked Fredag at de ville komme med min nye seng mandag. Ringede til deres kundeservice fredag og sagde de først kunne levere efter kl.15 da jeg er på arbejde indtil da. Mandag Kl.11:14 ringer de at de er der om 30 min, jeg siger der er aftalt kl.16-21 da jeg er på arbejde. Nu kan jeg se levereing er blevet ændret til onsdag efter kl.16. Det er sku for dårligt. Ville aldrig bruge dem vis jeg kunne slippe

9 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Chauffør har ikke forsøgt levering

Jeg har fået besked om, at chaufføren har været forbi min adresse, men dette stemmer ikke overens med, hvad der reelt er sket. Der er ikke blevet ringet på min dørtelefon – hvilket jeg med sikkerhed kan konstatere, da den både lyser med en gul og rød lampe, når der ringes på, og kameraet samtidig tænder og lyser med en kraftig hvid halo. Ingen af disse tegn var til stede.
Derudover er jeg blevet ringet op fra et skjult nummer, som jeg ikke har haft mulighed for at ringe tilbage til. Opkaldene er ikke gået igennem på en måde, hvor jeg reelt har haft mulighed for at tage telefonen.
Alt peger derfor på, at leveringen ikke er blevet forsøgt korrekt. Det fremstår i stedet som om, at chaufføren har markeret leveringen som mislykket uden reelt at forsøge at kontakte mig.
Konsekvensen er, at jeg nu står uden min seng i flere dage og samtidig er nødt til at tage endnu en hel dag fri fra arbejde for at kunne modtage en ny levering.
Det er simpelthen ikke acceptabelt.

2 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vildt at DSV kan fu… så meget op!

Bestilte to tæpper hos Ellos og DSV formåede at levere det ene og glemme det andet. De laver en ny aftale med os og vi venter endnu engang på at de kommer med det manglende tæppe. Chaufføren kommer sent…..og har glemt tæppet igen - vildt at selskabet overhovedet fungerer. Der går en måned mens de forsøger at lokalisere tæppet på deres lager og pludselig en dag får vi en sms om at de vil levere tæppet inden kl 16. Nu er klokken 21.48 og de er stadig ikke kommet.

26 de fevereiro de 2026

Altid top ringe

Dårlige chauffører der er parat til at smide tingene af i vejkanten.
Melder ikke tilbage som aftalt.
Aldrig fået en levering til tiden

20 de fevereiro de 2026

They failed 5 times and they simply don’t care

After failing the first delivery date on 9/2, they booked the delivery 4 times more (11, 13, 18 and 19/2) by sending an sms with date and time frame. Every single time I made arrangements with my employer, changed personal appointments and waited for them the whole day. They simply did not show up and they did not even bother to send a notification, make a call or provide any explanation. On the phone they acted surprised and said “I do not know why we failed. I will make sure it will work next time”. And they failed again, again and again. It is unbelievable… i never experienced that before in Denmark. I had to cancel the purchase and give up buying the product. So frustrating and disrespectful.

19 de fevereiro de 2026

Blottet for kundeservice

Har købt en stor massage stol som skal leveres.
Pakken vejer 60 kg og fylder en del. Havde bestilt så den skulle komme i min friuge, men grundet forsinkelser har DSV meldt at den kommer i morgen, hvor min arbejdsuge starter. Jeg arbejder 12 timers vagter.

Jeg ringede til dem og forklarede at jeg ikke er hjemme i morgen og først kan modtage den sidst i næste uge.
Det er de bedøvende ligeglade med, og gad ikke lave om på det. Så den kommer i morgen og så må de køre retur med den.
Det er ret vildt, alle andre firmaer kan man aftale leveringsdag. Men ikke DSV.

18 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en røgovn der skulle fra…

Bestilte en røgovn der skulle fra tyskland til kalundborg og leveres den 2/2 først den 4/2 ankommer den til københavn og der har den nu stået i 9 dage har kontaktet dem flere gange uden at der sker noget kan absolut ikke anbefale dette firma
idag den 16/2 ser det endelig ud til de er på vej til at levere efter den har stået stille i 12 dage i kbh den stod til ude for levering den 16/2 men ikke modtaget i dag heller så kom den endelig til kalundborg efter og have stået i transit i københavn i 13 dage så modtog den 15 dage senere end den skulle komme

13 de fevereiro de 2026

Forfærdelig rode butik!...

Forfærdelig rode butik!...
Forsøg nr 1: afmelder levering på sms 1 time før på de skulle komme med varen .
Forsøg nr 2: chaufføren kommer forbi mig men har ikke varen i bilen (et tæppe på 2x3 m) hvordan kan det blive væk....bilen ligner at en bombe er sprunget i den og chaufføren smider rundt med de vare der er på ladet.....da jeg ringer og rykker for om de har fundet mit tæppe bliver jeg oplyst at Ellos vil sende mig et nyt hvilket er løgen , da Ellos afventer om tæppet skulle dukke op inden de afsender et nyt.
Jeg har fået mine penge tilbage af Ellos og må bare advare andre om IKKE at benytte DSV som må stå for desværre ikke i stand til at levere.
De lyver,de sviner firmaet de køre for til .
Synd at Ellos benytter det uprofessionelle firma.

23 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Meget frustrerende at man ikke kan give…

Meget frustrerende at man ikke kan give nul stjerner

Fået 5 aftaler om levering og chaufføren kommer eller ringer ikke som aftalt.

Hvis man så ringer 112 til DSVs vagt telefon så bliver man bare mødt af en mobilsvar?

Mest useriøse virksomhed skal man lede efter!

6 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ham der står for ansættelser skulle…

Ham der står for ansættelser skulle genoverveje sit job, fuldstændig latterlig måde at håndtere mennesker på.
Ikke overraskende deres score ligger på 1.6 stjerner i forvejen. Et firma er ikke stærkere end deres svageste led.
Mere har jeg ikke at sige.

3 de fevereiro de 2026

Laaaannnggg leveringstid

Den 23. januar hentede de en palle hos en leverandør i Tyskland og dagen efter stillede de den på et lager i Osnabrück og siden er der intet sket. Har rykket dem via telefon flere gange, men de er åbenbart ligeglade, for pallen står stadig samme sted.
Og som jeg kan se, så er det efterhånden en generel oplevelse med DSV at tingene ikke kommer frem

23 de janeiro de 2026

Useriøst leveringsfirma

Useriøst leveringsfirma!
Når man bestiller en pakke til den 28. Skal den ikke komme den 30. På grund sygdom. Det er jo dybt useriøst når man tager fri, fordi man skal være hjemme for at tage imod pakke….

29 de janeiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais