eCykler a/s Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wow - min cykel er i trygge hænder. Dejligt at blive modtaget af professionelle folk - da jeg kom med min cykle. Super service og perfekt reparation af min ecykel. Ecykel i Islev kan varmt anb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tålmodigt personale. Købte 3 hjulet elcykel. Testede at køre de forskellige cykler 2 gange. Ekstra affjedring, ekstra detaljer med lyd, hvis nogen rører cyklen. Virkelig god service både i butik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var usikker på hvilket batteri jeg skulle købe til min 10+ år gamle elcykel. Jeg fik god vejledning på mail inden køb. Hurtige svar. Da jeg afgav ordre, blev batteri sendt afsted straks :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg købte min Riese & Müller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prøvetur mm. Det gik også fint da jeg skulle købe ekstra tilbehør og igennem en reklamation af sædet. Servicen er også g... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Escrito pela empresa

Vi er Danmarks førende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 Rødovre er sprængfyldt med lækre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. Største mærker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & Müller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & Müller forhandler med et kæmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det størst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kæmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. Prøv os!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

62 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin personlig kontakt til forretningen

Nem og overskuelig hjemmeside, varen kom som lovet. Jeg havde et spørgsmål ang. varen og fik en god personlig betjening, da jeg ringede til dem.

12 de agosto de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Susan. Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det luner hos os. VH Torben, eCykler

Uovertruffen service

Efter endnu et tyveri af min elskede følgesven, gik jeg sorgfuldt ned til Ecykler. Torben udviste både empati, skarp viden og en enorm portion tålmodighed, da jeg prøvede 4 cykler, fordi jeg forelskede mig i en model, der var for stor til mig.
Slutteligt finder han en vidunderlig løsning, som gør, at jeg får købt drømmecyklen.
Har brugt Ecykler de sidste 5 år til både køb/rådgivning og service. Altid mødt med venlighed og stærk viden. Hurtige reparationer og meget fair priser.

15 de agosto de 2024

Hej Katrine,

Tusind tak for din meget positive anmeldelse og stjerne-regnen. Vi håber at du og din fine nye Riese & Muller cykel bliver lykkelige sammen 😜

VH Torben, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev som ny kunde med en elcykel…

Jeg blev som ny kunde med en elcykel købt i den nu konkursramte Ebike Skovlunde modtaget meget positiv hos eCykler i Rødovre. Fik en meget hurtig service og pt ser alt, hvad der er udført på min et år gamle elcykel fint og upåklageligt ud.

7 de agosto de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Hanne. Mange tak for din anmeldelse og de mange stjerner. VH Torben, eCykler

Erfaren rådgivning

Behagelig, venlig, god og erfaren rådgivning i alle spørgsmål vedr. el-cykelkøbet.

1 de agosto de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Finn. Tak for at dele din tilfredshed og uddele stjerner til os. Det betyder meget. VH Torben, eCykler

Hurtig og prof betjening

13 de julho de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Jens. Tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Vi må arbejde på at få den 5 stjerne med også fra dig ;-) VH Torben, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

En fornøjelse at handle hos jer

En fornøjelse at handle hos jer - hjælpsomhed og gode råd krydret med en sjov og kvik bemærkning gør det at køreturen fra Helsingør til jer i Rødovre for at få hjælp ikke betyder noget.

5 de julho de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Helle. Mange tak for din fine anmeldelse. Det luner. VH og god sommer. Torben, eCykler

Mit foretrukne valg

Ecykler er mit foretrukne valg, når jeg skal have min cykel ordnet. Altid imødekommende og dygtige. Og så er det et kæmpe plus, at der er gratis lånecykel i reparationstiden.

24 de junho de 2024

Hej Lise. Skønt at høre. Tak fordi du deler. VH, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg tog min cykel uden tidsbestilling…

Jeg tog min cykel uden tidsbestilling til eCykler a/s. Jeg er blevet orienteret undervejs om status på reparationen. Den er blevet lavet med fuld tilfredshed fra min side.

21 de junho de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Reza. Mange tak for at du gav dig tid til at anmelde os så pænt. VH Torben, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget positiv oplevelse at handle cykel…

Meget positiv oplevelse at handle cykel hos Ecykler på Islevbrovej. Rigtig god og professionel tilgang, med fin forståelse for mig som kunde. Stort udvalg af cykler, og masser af mulighed for prøvekørsel og flere gange hvis ønsket. Så de gør hvad der skal til, for at du har følelsen af at komme hjem med den helt rigtige cykel, og ikke blot den de måtte ønske at sælge dig.

Så alt i alt en meget positiv oplevelse, som jeg bestemt kun kan anbefale andre glade cyklister.

21 de junho de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Jes. Dejligt at læse tak. God fornøjelse med din nye Gudereit cykel og mange tak for "stjernerne". VH Torben, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

God og hurtig service + fair pris

Gearkabel til Enviolo knækkede på vej hjem - skete tæt på eCykler i Rødovre, hvor jeg tidligere har haft blandede oplevelser med rådgivning. Så jeg var lidt splittet og havde egentlig besluttet,at jeg ikke ville bruge dem til reparationen.

Ombestemte mig og tog chancen - fik at vide, at de måske kunne nå det dagen efter, men de kunne ikke love noget.

Dagen efter ved middag tikkede en besked ind, om at cyklen kunne afhentes.

Prisen var ganske overkommelig, men da jeg så, at det var hele geargrebet der var blevet skiftet (det er højst sandsynligt sådan man gør det og nok bare min uvidenhed), virkede prisen bare endnu mere reel.

Det er ikke sidste gang jeg bruger dem - her var det godt, at jeg ikke fulgte min første indskydelse

14 de junho de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Thomas. Det var en dejlig anmeldelse at læse. Mange tak fordi du gav dig tiden og tak for de 5 stjerner. VH Torben, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

Min gamle el-cykel kører igen

Ankom med en ældre el-cykel, hvor forhjulsmotoren var kaput. Jeg havde egentlig opgivet den, men heldigvis havde de en tilsvarende motor liggende. Cyklen blev hurtigt repareret med ny motor og billigere end jeg havde håbet. Nu er jeg kørende igen.

13 de junho de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Jens-Peter. Det var dejligt at det lykkedes. Mange tak for den pæne anmeldelse! VH Torben, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en virkelig fin købsoplevelse

Det var en virkelig fin købsoplevelse. Levering var gratis. Opringning 30 min før og og cykel godt gemt bag hus som aftalt. Alt spillede og fødselar blev super glad

Hej Ulla. Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. VH Torben, eCykler

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var svært at få at vide hvornår jeg…

Det var svært at få at vide hvornår jeg kunne hente min cykel igen. Den var dog færdig næste dag.
Det jeg havde bedt om blev gjort, til stor tilfredshed, at det tager en time at løfte et styr 10cm og rette en sadel 10° , kan undre.
Er finish en inklusservice eller koster det også. Rensede selv styret og stellet for fedtet olie.

Resposta da eCykler a/s

Hej Mette. Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at der åbenbart var efterladt olie/fedt på styrdele - det burde vi selvfølgelig have tørret ordentlig væk. Du har betalt 200.- (inklusive moms) i arbejdsløn for det med styr og sadel. Det er altså ikke for en time ;-) Timeprisen på vores værksted er 600.- Vi håber vi får lov at hjælpe dig en anden gang og vil da gøre hvad vi kan for at opnå den sidste stjerne :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Sjældent har vi oplevet dårligere…

Sjældent har vi oplevet dårligere service. Købte en ny elcykel til 34.000.- som gik i stykker på under et år.
Ny reservedel skulle skaffes hjem. Efter at have ventet 6 uger på den reservedel stadig uden konkret leveringstid, bad vi eCykler om at tage delen fra en udstillingsmodel, hvilket de nægter.
Dårligere kundeservice tror jeg ikke man kan finde.

Resposta da eCykler a/s

Hej Lars. Det er rigtig træls at Shimano har haft så store problemer med at levere reklamationsdele (til deres meget udbredte Nexus gearnav). Det er yderst beklageligt og træls for de kunder der rammes af dette. Shimano har dog lovet at det kommer meget snart. Vi beklager meget. VH Torben, eCykler (PS. din kones cykel kan godt køre/bruges i mellemtiden hvis hun ønsker at bruge den)

Professionelle

Professionelle helt igennem, både før, efter reparationen af elcyklen.

3 de maio de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Jens. Godt at du kom ud og køre igen og du er tilfreds med os. Tak for stjernerne. VH Torben, eCykler

5 år og en lille kvajert

I 2019 købte jeg en cykel der skulle holde og være “vedligeholdelsesfri”.
Her 5 år og mange km senere selvskift af 2 sæt bremseklodser, havde gearkablet sat sig. Jeg skilte mere end jeg kunne samle, og har nu fået alt fixet, gearkabel og skifter, bremser, rettet fælg og betalte en absolut fornuftig pris.
Tror sgu min “GudeReit” cykel tager 5 år til, måske med et enkelt ekstra serviceeftersyn.

26 de abril de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Freddie. Vi er som dig meget tilfredse med Gudereit cyklerne som vi har "fået til Danmark" for 5-6 år siden. Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. VH Torben, eCykler

God og hurtig service

God og hurtig service. Afleverede cykel mandag og kunne hente den dagen efter. Så alt i alt super oplevelse med fornuftige priser

16 de abril de 2024

Hej Betina. Tak for din positive anmeldelse :-) VH Torben, eCykler

Stort udvalg

Service mindet og i møde- kommende betjening.

12 de abril de 2024

Resposta da eCykler a/s

Hej Rebekka. Tak for din anmeldelse og till med din fine nye R&M cykel. Jeg må stramme mig an så vi gør os fortjent til den sidste stjerne ;-)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais