eCykler a/s Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wow - min cykel er i trygge hænder. Dejligt at blive modtaget af professionelle folk - da jeg kom med min cykle. Super service og perfekt reparation af min ecykel. Ecykel i Islev kan varmt anb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var usikker på hvilket batteri jeg skulle købe til min 10+ år gamle elcykel. Jeg fik god vejledning på mail inden køb. Hurtige svar. Da jeg afgav ordre, blev batteri sendt afsted straks :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg købte min Riese & Müller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prøvetur mm. Det gik også fint da jeg skulle købe ekstra tilbehør og igennem en reklamation af sædet. Servicen er også g... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Escrito pela empresa

Vi er Danmarks førende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 Rødovre er sprængfyldt med lækre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. Største mærker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & Müller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & Müller forhandler med et kæmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det størst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kæmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. Prøv os!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

62 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fint fint fint

13 de julho de 2026

Resposta da eCykler a/s

Hej Peter. Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Dejligt at høre, at alt har været helt i orden. Med venlig hilsen Torben, eCykler

Wow - sikke god service

Wow - min cykel er i trygge hænder.
Dejligt at blive modtaget af professionelle folk - da jeg kom med min cykle.
Super service og perfekt reparation af min ecykel.
Ecykel i Islev kan varmt anbefales .

17 de julho de 2026

Kære Dorthe
Mange tak for de meget varme ord – det gør os virkelig glade! Vi er stolte af at have et godt værksted med dygtige og meget erfarne mekanikere, og det betyder meget, at du følte dig godt taget imod og trygt efterlod din cykel hos os.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive det, og vi glæder os til at se dig og cyklen igen.
Torben, eCykler

God service inden køb

9 de julho de 2026

Kære Lise
Mange tak for din flotte anmeldelse og de søde ord! Det glæder os meget, at du følte dig godt vejledt, inden du valgte det rigtige batteri til din elcykel – det er netop den slags service, vi gerne vil stå for.
Held og lykke med det nye batteri, og vi håber, din elcykel får mange gode år endnu.
Torben, eCykler

Super tålmodigt personale

Super tålmodigt personale. Købte 3 hjulet elcykel. Testede at køre de forskellige cykler 2 gange. Ekstra affjedring, ekstra detaljer med lyd, hvis nogen rører cyklen. Virkelig god service både i butikken, på mail og via tlf.

10 de julho de 2026

Effektiv og kompetent Service

Afleverede min gamle stationscykel i lørdags sammen med et Max beløb jeg ville ofre på den.
Mandag fik jeg en sms om at cyklen var fixet. Og til 1/3 af mit budget.
Tak for super effektiv og kompetent service 🙏

6 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Sindssygt hurtigt svar på henvendelse…

Sindssygt hurtigt svar på henvendelse via e-mail. Også selvom klokken var mange den pågældende aften jeg sendte mit spørgsmål.
Jeg fik bestilt varen som ankom hurtigt og til en rigtig god pris.
Tip top 🚲🛠️

17 de janeiro de 2026

Resposta da eCykler a/s

Hej Jonas. Mange tak for de 5 stjerner og de pæne ord! Vi forsøger altid at være så hurtige på tasterne som muligt, så det er skønt at høre, at du fik svar med det samme og er glad for handlen. God tur derude! Vh Torben, eCykler

Fin service

Fin service, det er dejligt med professionel der virkelig kan deres kram, det gik lynhurtigt og til den aftalte pris det var virkelig en god oplevelse tusind tak herfra 5 stjerner

15 de junho de 2026

Resposta da eCykler a/s

Hej Tommy. Mange tak for de pæne ord – det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse hos os, både med betjeningen og prisen. Vi ses igen. Vh Torben, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

Lige købt cykel nummer tre i min…

Lige købt cykel nummer tre i min absolute cykel favorit butik.
Altid kompetente folk, både i butikken og på værkstedet, man er i absolut trykke hænder.
Tak for altid god og ikke mindst hurtig service.
A+++++

23 de maio de 2026

Resposta da eCykler a/s

Hej Glenn, vi er meget glade for at have dig som kunde. God fornøjelse med din nyeste cykel. VH Torben, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik lavet min cykel hos eCykler i…

Jeg fik lavet min cykel hos eCykler i dag, og jeg var meget tilfreds med deres service. Der var styr på tingene fra top til tå, og personalet var både professionelle og hjælpsomme. Man føler sig virkelig godt behandlet, og arbejdet blev udført hurtigt og ordentligt. Kan klart anbefales.

19 de maio de 2026

Kære Maria Louisa
Mange tak for din dejlige anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du gik derfra med en god oplevelse. Vi bestræber os altid på at levere ordentligt håndværk og god service, så det er rart at vide, at det mærkes.
Velkommen tilbage, når du får brug for os igen 😊 VH Torben, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

Nyt batteri leveret hurtigt - og hurtig løsning på problem

Nyt batteri leveret hurtigt - og hurtig hjælp da det viste sig at låsesikringen på batteriet ikke passede til vores cykel. En mail til Torben og så landede løsningen (en ny "gavl" til batteriet) hos os via pakkepost 1-1/2 døgn senere, kvit og frit :-)
Tak for superfin service og hjælp.

9 de maio de 2026

Resposta da eCykler a/s

Mange tak for din anmeldelse, Bo! Det er dejligt at høre, at batteriet nåede hurtigt frem til dig. Hurtig levering er noget, vi prioriterer højt. God fornøjelse! 😊 Vh Torben, eCykler

God vejledning i køb af nyt batteri

God vejledning i køb af nyt batteri

8 de maio de 2026

Resposta da eCykler a/s

Mange tak for din flotte anmeldelse, Ole! Det glæder os at høre, at du følte dig godt vejledt i valget af nyt batteri. Vi hjælper altid gerne – god fornøjelse med det nye batteri! 😊 VH Torben, eCykler

Den perfekte cykelhandler!

Blev mødt af super rare, kompetente, og hjælpsomme medarbejdere i butikken. Ingen tidsbestilling - blot en ret hurtigt betjening da jeg afleverede min cykel - kunne hente cyklen igen efter 45min.
Kan VARMT anbefale denne butik til alle cyklister!

1 de maio de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Alt i alt fra bestilling

Alt i alt fra bestilling. Aflevering. Og afhentning Og ikke mindst fair pris. Udmærket tilfreds.
Bh Finn

1 de maio de 2026

Resposta da eCykler a/s

Tusind tak for din anmeldelse, Finn! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med hele forløbet – fra bestilling og levering til afhentning og pris. Vi håber, vi næste gang fortjener den femte stjerne! 😊 VH Torben, eCykler

De er bare super søde

De er bare super søde. Ringende for at fortælle deres chauffør var syg. Så de ville sende min nye cykel med fragtmand. Så meget flinke folk

9 de abril de 2026

Resposta da eCykler a/s

Hej Gitte. Mange tak for din pæne anmeldelse. Det er meget værdsat. Vh Torben, eCykler

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom i butikken og lavede købet med det…

Kom i butikken og lavede købet med det samme, selvom cyklen først skulle bruges en måned senere.
Jeg fik enormt god vejledning af Søren. Prøvekørte min Winther elcykel og udskiftede sadelen med en mere passende. Samtidigt blev den leveret til mig som aftalt. Rigtig god forklaring og service. Jeg vil anbefale andre at købe elcykler her!

26 de março de 2026

Resposta da eCykler a/s

Hej Laura, Mange tak for de pæne ord og anbefaling. Vi håber du bliver glad for cyklen. VH Torben, eCykler

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais