electrovoordeel.com Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelde een steelstofzuiger Samsung via Bol.com. Levering ten laatste 01/12/25. Werd niet geleverd op 01/12/25. Dan levering op 03/12/25 en Trac en Trace de avond voor de levering. 09/12/25 nog stee... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een waarschuwing voor iedereen die met deze mensen zaken doet: deze personen zijn onhandig en er is sprake van fraude. Ik zat in een moeilijke situatie, maar wees voorzichtig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dom van mezelf natuurlijk! Ik had vooraf reviews moeten lezen en ik hoop hiermee mensen te behoeden voor dezelfde fout daar iets te bestellen. Via bol.com een goeie aanbieding gevonden voor een... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

WelProduct 3 weken geleden besteld en betaald, geen bevestiging, krijg geen contact met ze, vervolgens hebben zij de bestelling geannuleerd zonder reden en een dag later staat hetzelfde product ineens... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

107 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

10-1-2021 Soundbar besteld

10-1-2021 Soundbar besteld, Was ineens uitverkocht en moest wachten op nieuwe levering en op 28-1 zou men het verzenden.
Op mijn vraag of ze een andere hadden als reactie op hun mail kreeg ik een reactie na 4 dagen met een die ik niet wilde.
Op 28-1 via messenger de vraag gesteld of hij al was verzonden met de melding dat ik geen reactie had gekregen op mijn mail. De reactie terug was dat mijn mailtje in de spambox was terecht gekomen( kan niet omdat het een reactie op hun eigen mail was). Verder weer geen reactie gekregen en nu dus maar mijn geld terug gevraagd mede omdat de fabrikant dit model niet meer maakt en niemand anders hem meer kan leveren.
En dan krijg je bericht na 4 dagen dat het geld binnen 48 uur op de rekening staat en dat is er dan niet.
Stuur je een bericht met waar het blijft en dan is het om onverklaarbare wijze geblokkeerd bij de partner. Na 2 dagen weer een bericht dat het is terug betaald en dan duurt het nog 48 uur.

30 de janeiro de 2021

Goed bedrijf voor Elektra

Ik vond de website van Elektrovoordeel.com via Google. De website ziet professioneel uit en is goed werkbaar. Nadat ik een product had besteld had ik een kleine zorg of het wel op tijd aan zou komen. Klantenservice heeft mij uitstekend geholpen en gerustgesteld. Ben erg blij met de tv die ik ontvangen heb

29 de janeiro de 2021

Samsung ue24N4305 gekocht

Samsung ue24N4305 gekocht, deze werd vanuit Spanje geleverd, maar binnen 5 werkdagen, dus dik tevreden. Het installeren lukte me niet goed, maar de helpdesk reageerde snel. Kortom, prima service en dik tevreden. Eindelijk weer fatsoenlijk TV kijken in de keuken.

29 de janeiro de 2021

goede klanten service

het bestellen ging gemakkelijk
de track and trace kwam niet door bij mij maar is door de klantenservice heel snel verholpen
ik ben ben erg tevreden

22 de janeiro de 2021

Een soundbar besteld

Een soundbar besteld en netjes afgeleverd. Ook werd ik ondertussen op de hoogte gehouden van de verzending van mijn pakket 👍👍

22 de janeiro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Goede communicatie, geld netjes terug gekregen

2 januari had ik een tv besteld bij electrovoordeel. Ik kreeg maar geen track and trace dus heb ik hun na anderhalve week ongeveer een berichtje gedaan waar ze al snel op antwoordde. Er bleek een vertraging te zijn dus ik wachtte nog even af. Uiteindelijk toch maar mijn bestelling geannuleerd en netjes mijn geld terug gekregen. De communicatie was goed en ze reageerde snel. Wel rekening mee houden dat als je hier besteld dat je pakket misschien later komt dan verwacht.

21 de janeiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet geleverd, slechte communicatie en aangeboden oplossingen

14-01 besteld, verzendtermijn 4 werkdagen. Telkens zelf geïnformeerd, wordt laat/niet op gereageerd, geen status updates. Week na bestelling, antwoord gekregen dat door de grote vraag deze niet leverbaar is. Wordt een optie aangeboden voor een slechter model, die wel leverbaar is. Graag eerlijke en passende oplossingen bieden, vaker updates geven en veeel sneller reageren. Ik wil graag geld terug, helaas wordt ook hier niet op gereageerd.

21 de janeiro de 2021
logótipo da electrovoordeel.com

Resposta da electrovoordeel.com

Beste Danny,
Hoewel wij het vervelend vinden dat uw originele bestelling iets vertraagd is zijn wij steeds met u in contact geweest. Samen hebben we naar opties gekeken om toch sneller een soundbar in uw bezit te krijgen. Mocht u geen alternatief wensen zullen wij direct uw geld terug storten. Graag vernemen wij van u.

Prachtig product

Prachtig product, ziet er mooi uit. Klemt zich goed vast, mobiel zit er stevig en veilig in. Het opladen gaat prima, en zeer makkelijk.
Ben er zeer tevreden over.

Ik heb een 32 inch smart tv besteld

Ik heb een 32 inch smart tv besteld. Door het hele gedoe met corona had ik al rekening met wat vertraging gehouden, toch nog snel aangekomen en de tv werk naar behoren geen klachten top ik ben zeer tevreden

zeer tevreden

zeer tevreden
allen jammer dat je bij de track and trace geen tijdsvak te zien krijgt

Classificada 4 em 5 estrelas

Tevreden over de levering en het product.

4 jan een crosstrainer besteld en deze binnen 9 dagen al binnen terwijl ik verwachtte dat het wel 14 dagen kon duren. Dik tevreden dus!
Wel heb ik van dit bedrijf een aanbod gehad om een (positieve) review te schrijven voor 15 euro🤔 dat is niet zo netjes eigenlijk en wat mij betreft was het ook niet nodig. Ik click toch de bevestiging aan ondanks dat.

Beeldscherm besteld nooit gekregen

Beeldscherm besteld, nooit aan gekomen. Geen bevestiging en geen reactie op mijn mails en Facebook Messenger. Ik adviseer niemand om hier ooit iets te bestellen.

Ik heb geen mail ontvangen gisteren van jullie. Ook snap ik niet dat als het product op voorraad is dat deze nog niet opgestuurd is en dat ik nog geen track en trace code hebt mogen ontvangen..

Graag ontvang ik daarom het aankoop bedrag terug. Mijn mailadres is mike(punt)hoogstraten(apenstaart)hotmail(punt)\com. Graag verdere bericht afhandeling via bovenstaande mail. Alvast bedankt. De review pas ik aan zodra de zaak is afgewikkeld.

8 de janeiro de 2021
logótipo da electrovoordeel.com

Resposta da electrovoordeel.com

Goedemorgen Mike,

Helaas mochten wij geen reactie ontvangen op ons bericht dat wij u gisteren hebben gestuurd over de oplossing die u wenst. Wel mochten we een slechte review ontvangen. We helpen u graag verder!

Het door u bestelde product is op voorraad en kunnen wij naar u verzenden. Wenst u de bestelling alsnog te ontvangen? Of wilt u liever crediteren?
Graag horen wij van u!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.