electrovoordeel.com Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelde een steelstofzuiger Samsung via Bol.com. Levering ten laatste 01/12/25. Werd niet geleverd op 01/12/25. Dan levering op 03/12/25 en Trac en Trace de avond voor de levering. 09/12/25 nog stee... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een waarschuwing voor iedereen die met deze mensen zaken doet: deze personen zijn onhandig en er is sprake van fraude. Ik zat in een moeilijke situatie, maar wees voorzichtig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dom van mezelf natuurlijk! Ik had vooraf reviews moeten lezen en ik hoop hiermee mensen te behoeden voor dezelfde fout daar iets te bestellen. Via bol.com een goeie aanbieding gevonden voor een... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

107 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Vreemde situatie

Vreemde situatie , word geleverd vanuit Spanje, en hierdoor duurt het tamelijk lang voordat je het bij je hebt in deze tijd

6 de janeiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Niets kopen hier. Oplichters!!!!

WelProduct 3 weken geleden besteld en betaald, geen bevestiging, krijg geen contact met ze, vervolgens hebben zij de bestelling geannuleerd zonder reden en een dag later staat hetzelfde product ineens voor een kleine €100 meer weer op de site. Dus niet leverbaar voor dezelfde prijs maar wel duurder??Tot op heden geen terugbetaling. Geen zaken doen met deze oplichters.

5 de janeiro de 2021
logótipo da electrovoordeel.com

Resposta da electrovoordeel.com

Beste Danny,
Ik vind het vervelend dat u e.e.a. zo ervaart. Ik denk dat het wel zo netjes is de volledige waarheid te vermelden. U hebt op 27-12 besteld, waarna wij u hebben gemeld dat wij dit product niet konden leveren. Binnen 3 werkdagen hebben wij het geld terug gestort op uw rekening. Ik begrijp niet hoe dit oplichting is.

Classificada 3 em 5 estrelas

Inmiddels is mijn geld terug gestort en…

Inmiddels is mijn geld terug gestort en heeft het bedrijf beloofd beter te gaan communiceren.
Hopelijk doen ze dat, dit was niet erg slim.
Van internetshops mag je betere respons verwachten.
Maak waar wat je zegt!

11 de novembro de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

stofzuiger besteld voor €159,00

Stofzuiger besteld voor €153,00. Kreeg wel een bevestigingsmail maar na 5 dagen nog steeds geen verzendbon. Mailde ze dat ik slechte recensies had gelezen en kreeg daar wel antwoord op. Bestelde artikel was niet op voorraad maar wel een ander product. Uiteindelijk nadat mijn mail met de vraag waar het product bleef in hun spam terecht was gekomen kreeg ik de vraag of ik het artikel nog wilde hebben of het geld retour. Heb voor de laatste optie gekozen omdat ik inmiddels al ergens anders de stofzuiger had gekocht. Uiteindelijk zijn ze toch niet zo slecht gebleken als verwacht maar mijn advies aan hun is de klant beter/eerder te informeren om misverstanden te voorkomen en een correct werkend telefoonnummer zou ook een goed idee zijn lijkt me.

30 de outubro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.