Eyeshot Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben via Eyeschot foto’s laten maken op locatie in Utrecht. Op locatie zijn we ontzettend goed geholpen bij het maken van de 'colission' foto. Het resultaat is heel mooi geworden en we zijn er e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het stond al heel lang op de planning om irisfoto's te laten maken en dit voorjaar was het dan eindelijk zo ver. Het maken van de foto's ging snel en makkelijk en het was fijn dat beide ogen gefotogra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was ontzettend leuk om onze irisfoto te laten maken! Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Een jonge man hielp ons, en hij wist het hele uitje nog leuker te maken. Het is zo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Eyeshot locatie Zwolle een lang gekoesterde wens gerealiseerd. Een irisfoto van mijn dochter haar oog en de mijne. WAUWWW boven verwachting gaaf en wij zijn er superblij mee! Ook een vlotte lever... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fotógrafo

Welkom in de kleurrijke wereld van Eyeshot. Ben jij er klaar voor om jouw iris tot een kunstwerk te laten maken? Ons ervaren team heeft technologie en kunst gecombineerd tot een uniek product. We kunnen de fijnste details en de mooie kleuren van jouw ogen vastleggen. Alle ogen hebben een unieke kleur en kenmerken, wat jouw ogen zo speciaal maakt!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

658 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

78 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Iris fotoshoot en ketting laten maken

Tijdje terug een hele fijne shoot gehad in Utrecht bij Eyeshot/ Iris foto Utrecht. Een bijzonder aandenken voor later. We hebben de iris gefotografeerd van zowel mijn vader als van mijzelf. Vandaag heb ik ook het resultaat mogen ontvangen. Een geweldig mooie ketting met de foto erin! Een geweldig aandenken! Nogmaals dank!!!

6 de novembro de 2025

Aanrader!

Ik was hier met mijn twee kinderen.

Leuk geholpen, mooi eindresultaat en ook de verpakking/verzending was top.

Kortom een aanrader als je eens iets anders wilt dan een standaard foto reportage van het gezin.

27 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wilde al een tijdje graag een…

Ik wilde al een tijdje graag een eyeshot van mij en me zoon en dochter. En nu was een goed moment. Wat een prachtig resultaat voor altijd vastgelegd. De fotograaf was zeer vriendelijk en spontaan. Al met al dus super blij en komt op een mooi plek te hangen.

11 de outubro de 2025

Utrecht

We went to Utrecht! Where there is a lovely woman, who has incredible service.
The pictuere came out great, 100% worth it!

28 de setembro de 2025

Topkeuze!

Blij met de goede hulp die we kregen bij het kiezen en maken van de foto, ik raad het aan om bij dit bedrijf langs te gaan en er zelf een portret op te laten stellen!

17 de outubro de 2025

Super bedrijf en service

Super bedrijf en service, aanrader voor alle mensen die snel en prachtig een irisfoto willen maken en ontvangen. Wij hebben gekozen voor een Arcyl blok en is inmiddels een eye catcher in ons huis 💕

5 de outubro de 2025

Perfect

Werden netjes ontvangen, communicatie was goed met het bedrijf. de foto's pakte mooi en goed uit, ik zou zeker nog een keer terug gaan!

23 de setembro de 2025