Wauw Mieke wat heb je prachtige foto's gemaakt van onze familie. Wij zijn er oprecht super blij mee. Prachtige locatie het beerzerveld. Je nam ook alle tijd voor ons dat was erg fijn. Alle settings... Ver mais
StudioMieke legt waardevolle momenten op een ongedwongen en spontane manier vast. Gewoon zoals je bent. Van Newborn shoots tot aan familie shoots op een prachtige locatie. Coevorden en omgeving.
Stieltjeskanaal 104, 7756PG, Stieltjeskanaal, Holanda
Sem histórico de convites para avaliação
Een week van tevoren vroegen we Mieke of ze langer wilde blijven op onze trouwdag om extra foto’s te maken. Hier reageerde ze direct enthousiast op. Haar ervaring zie je terug in de prachtige, spontane foto’s en haar oog voor de mooiste plekjes. We zijn ontzettend blij met het resultaat.

Resposta da Miekeleemans
Wauw Mieke wat heb je prachtige foto's gemaakt van onze familie.
Wij zijn er oprecht super blij mee.
Prachtige locatie het beerzerveld.
Je nam ook alle tijd voor ons dat was erg fijn. Alle settings konden worden gefotografeerd. En het weer zat natuurlijk ook erg mee. Nogmaals heel erg bedankt. Groetjes Familie Sieben

Resposta da Miekeleemans
Mieke heeft zowel onze trouwceremonie vastgelegd als de fotoshoot met onze gasten verzorgd. De foto's zijn prachtig geworden, we zijn ervan onder de indruk hoeveel momenten en emoties zij heeft weten vast te leggen! En dat terwijl we amper doorhadden dat ze erbij aanwezig was. Heel waardevol.

Resposta da Miekeleemans
Mieke neemt de tijd en straalt rust uit, ideaal als kersverse ouder die een newbornshoot komt doen!
Daarnaast denkt ze in mogelijkheden en poses mee om het product tot een uniek eindresultaat te brengen.

Resposta da Miekeleemans
Super fijne ervaring. Super vertrouwd gevoel en heel enthousiast. Goede kwaliteit foto's ook.

Resposta da Miekeleemans
Het was het een erg goede ervaring omdat allereerst de communicatie perfect verliep. Vervolgens nam Mieke initiatief zodat er structuur was gedurende de shoot. Hierdoor hebben we foto's van zowel het gezin, koppels, de mannen, de vrouwen en ze had zelfs oog voor de hond ! Daarnaast zijn de foto's netjes afgewerkt.
Kortom een goede ervaring

Resposta da Miekeleemans
Wij hebben een newborn shoot gehad met onze pasgeboren tweeling! Wat een fijne, rustige en liefdevolle sfeer! Zeker een aanrader!! En de foto’s…. Wauw, prachtig 😍

Resposta da Miekeleemans
Wij zijn erg blij met de prachtige foto’s van Mieke! Mieke is een hele aardige dame en heeft een fijne manier van werken waardoor de shoot heel vlot en ontspannen verliep met veel mooie foto’s om uit te kiezen. We konden veel verschillende poses doen binnen een half uur en de foto’s waren er ook snel. Zeker een aanrader!

Resposta da Miekeleemans
De communicatie met Mieke verliep er soepel zowel via de mail als tijdens de family fotoshoot. in Pand OKO Mieke is vriendelijk en rustig en neemt initiatief tijdens de fotoshoot, maar houdt ook ruimte voor eigen inbreng. Het eindresultaat was precies zoals we gehoopt hadden. Zeker een aanrader!

Resposta da Miekeleemans
We zijn met ons hele gezin, opa en oma, broers, aanhang en kleine meid van 9 maanden prachtig op de foto gezet. Het was koud, maar dat zie je niet terug op de foto's. Mieke hield overal rekening mee en was supergeduldig. Foto's zijn prachtig geworden! Snel aangeleverd. Helemaal blij mee.

Resposta da Miekeleemans
Ik had een mini fotoshoot geboekt bij Mieke omdat ik mijn man wilde verassen met prachtige foto's van onze 2 kinderen, en dat is super goed gelukt! Mieke stelde de kinderen op hun gemak en ging snel te werk, rekening houdend met een korte concentratieboog van kinderen. Bleef ook super chill tijdens de shoot, ondanks dat mijn kinderen best wel ondernemend en enthousiast zijn, ze kwamen zelf ook met poses en Mieke ging daar super leuk op in. De foto's zijn ons heel dierbaar. Deze professionele fotograaf is zeker een aanrader! En helemaal wanneer je je kinderen graag op de foto wil hebben, precies zoals ze zijn 🩷

Resposta da Miekeleemans
We hebben een hele leuke fotoshoot gehad. We waren met 12 personen , wat geen probleem was. Heel ongedwongen en relaxt. Hele gevarieerde foto's . We zijn dik tevreden

Resposta da Miekeleemans
Erg fijne ervaring gehad. Lekker rustig aangedaan tijdens de shoot zelf. Aangezien ons dochtertje een beetje jammerig was. En het eindresultaat zijn we echt super blij mee! Erg mooie foto’s geworden. De communicatie verliep ook vlekkeloos.

Resposta da Miekeleemans
Met de familie hebben wij op de heide een super ontspannen fotoshoot mogen doen met Mieke. Mieke is heel erg prettig in het contact online maar ook op de locatie wat heel fijn is. Daarbij zijn de resultaten ook prachtig!

Resposta da Miekeleemans
Wij hebben een mini shoot gehad in pand oko met ons gezin. Wat een prachtige foto’s zijn het geworden en onze kinderen voelden zich helemaal op hun gemak bij Mieke.

Resposta da Miekeleemans
Wat een prachtige fotoshoot hebben wij mogen beleven. Mieke stelt zich erg ontspannen, geduldig en flexibel op en heeft creatieve ingeving in de te maken foto’s. Het eindresultaat is adembenemend mooi. Herinneringen voor de rest van ons leven…! Zó veel dank aan Studio Mieke Leemans 🫶🏻

Resposta da Miekeleemans
wij hebben ook de newbornshoot laten doen bij mieke, we zijn hier ook zo ontzettend blij mee!
de foto's zijn zo mooi geworden allemaal!
mieke laat ook ruimte over voor eigen ideeën.

Resposta da Miekeleemans
Super blij met het eind resultaat. Onze zoon was wat dwars tijdens de shoot maar mieke heeft hem toch super mooi op de foto gekregen.

Resposta da Miekeleemans
Wij hebben voor het eerst een newbornshoot bij Mieke in de studio gehad. De kinderen waren direct op hun gemak. (Vooral de snoepjes waren interessant ) haha
Het was ontspannen maar vooral leuk. We hebben prachtige resultaten van Karel en ons gezin. Blij dat we deze eerste momenten door Mieke hebben laten vastleggen. Zo blij met alle foto's. Alsnog heel erg bedankt dat je de tijd voor ons nam. Tot een volgende keer!
Lieve groet,
Dennis, Marijke,
Guus, Cato en Karel.

Resposta da Miekeleemans
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.