Jeg meldte meg inn på tren gratis til juli, mottok faktura på over 500kr for både juli og august (jeg sa opp i mai) i tillegg kommer innmeldingsavgift og admin avgift så er jo ikke verdt det eng... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kjøpte en uke medlemsskap i senteret i Bardu for å trene i ferien. Ikke tilgang til senteret hverken via sms kode eller app. Siden for kundeservice var nede og chatboten var ubrukelig. Ingen mulighete... Ver mais
Jeg var vikar på Elverum ungdomskole. Noen elever hadde egentrening og hadde oppgitt at de skulle trene på dette senteret. Når jeg gikk dit ble jeg møtt av et forferdelig kvinnemenneske som kjefter på... Ver mais
Veldig stor og bra gym hadde ikke høye forventninger pga andre feel 24 jeg har vært på men denne er veldig stor og har alle maskiner du kunne trenge og det er ikke mange folk her
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Feel24 er en av Norges største treningssenterkjeder, med over 100 treningssentre fra nord til sør. Vårt mål er enkelt: å gjøre trening tilgjengelig for alle – uansett nivå, tid på døgnet eller hvor du bor. Hos oss trener du på dine vilkår. De fleste av våre sentre er døgnåpne, slik at du kan trene når det passer deg best. Vi tilbyr moderne treningsutstyr, rene og trivelige lokaler, og et inkluderende miljø hvor alle skal føle seg velkommen – enten du er nybegynner eller erfaren. Med ett medlemskap får du tilgang til alle våre sentre i hele Norge. Dette gir deg fleksibilitet i hverdagen, enten du er hjemme, på jobb eller på reise. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Har du spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@feel24.no . Velkommen til Feel24 💚
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 70% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
REN SVINDEL!
Syntes senteret jeg trente på var relativt ok til prisen og det funket absolutt å trene der så jeg "VAR" relativt fornøyd. Jeg hadde "ingen bindingstid" og skulle idag melde meg ut pga flytting. Tydeligvis viser deg seg at feel24 har et 2mnd langt oppsigelsesgebyr. Ikke nok med dette, men de 2 oppsigelsesmånedene starter den først dagen i påfølgende måned. Det vil si at jeg må betale for denne mnd + 2mnd ekstra bare for å få lov til å slutte! Hva søren skjedde med "ingen bindingstid"??? Jeg har rett og slett blitt rundlurt, nå skal de ha meg til å betale 1500kr, og jeg FÅR ikke trent siden jeg flytter fra området!!! Alle feel24 sentrene i Oslo ligger på de mest obskure plassene, og det passer ikke inn i min daglige agenda å dra på disse så nå må jeg melde meg inn i et nytt treningsstudio og samtidig betale for for feel24 som jeg ikke får dratt til lenger! Styr for svingene unna, dette her burde faktisk ikke ha vært lov å gjøre, og det er jeg litt usikker på om det faktisk er. Utrolig shady opplegg, og de vet hva de gjør. Jeg ser på andre anmeldelser her inne at de fleste har samme opplevelse som meg. Feel24 dere burde skamme dere, dere får aldri en anbefaling av meg dere fortjener null stjerner!
Styr unna!!!
Kundeservice behandler folk helt horribelt. Jeg forsøkte å melde meg ut,og etter mange mail ble det godtatt. Det tok 4 mnd..Anbefaler folk å holde seg langt unna!
Svindel - Selv uten bindings tid
Meldte inn sønnen min på 17 uten bindingstid, tenkte han kan prøve ut litt og se om likte eller ikke... Han bestemte seg for ikke å fortsette. Tenkte siden det var uten bindstids, burde være problemfritt å avslutte abn. Men, neiiiiii da... Her har de andre regler. Sier du opp f.eks. i midten av mai må du betale ut august måned. En gjeng med svindlere. Det er min opplevelse...!
Meldte meg inn i januar
Meldte meg inn i januar, og betalte for den tiden som var igjen av januar og ut februar. Så fikk jeg se at det ble gratis å trene i februar, for nye medlemmer. Meldte da inn min sønn, som da var 1 mnd fra å fylle 15. Så kom jeg i personlige hendelser, og kunne ikke trene. Sendte da inn oppsigelse på abonnementet i februar. Hadde da enda ikke vært en eneste gang på senteret.
Betalte da for mars for oss begge to.
Så sendte jeg en mail til daglig leder for Feel24 på Molde. Og forklarte situasjonen, at jeg var og er forhindret i å trene, pga personlige hendelser. Om jeg da kunne slippe med 1mnd oppsigelse.
Men neida!!!! Dei var liksom en del av ett stort nettverk. Så det gikk ikke. Prøvde en gang til å forklare hvorfor jeg ikke kunne benytte meg av senteret. Uten at det hjalp.
Så her er det ingen medmenneskelighet i det hele tatt. Dei er kun ute etter å få inn mest mulig penger, uansett måte.
Så mitt råd er: STYR UNNA FEEL24.
Dei fortjener deg ikke.....
Prøvde å melde inn en venn fikk bot
Prøvde å melde inn en venn. Henvendte oss til den ansatte. Spurte om å få prøvetime, det koster 190,-.
Pga lang ventetid ba vi om å få trene først. Skulle så melde inn nytt medlem. Det er jo gratis i 2 mnd nå. Måtte ha med mobil for å få meldt henne inn. Sa ifra igjen til den ansatte om at vi måtte hjem for å få logger inn. Gjorde det 20 min senere. Har fått bot på 1.000,- for å ta med et nytt medlem ulovlig. De vil at du melder deg inn før du ser senteret. Skikkelig drittservice.
Ganske villedene markedsføring med…
Ganske villedene markedsføring med "gratis" trening ut mai. Ble i tillegg belastet for administrasjonsgebyr, sa opp abonnement 2 dager etter jeg meldte på. dvs 11.03 viser seg at medlemsskapet går ikke ut før 30.06. Anbefaler ikke senteret til noen.
Villedende markedsføring og uferdig ved åpning
Feel24 skulle åpne på Myrvoll vinteren 2025. Dette ble etter mye frem og tilbake til 22.april. Åpning 10.april ble brått utsatt dagen i forveien grunnet defekt ventilasjon. Til tross for at de dermed «kjøpte seg» 12 ekstra dager, møter man et halvferdig treningssenter 22.april. Flere av apparatene var ikke montert. 8 dager etter åpningsdatoen har svært lite skjedd. Flere apparater er fortsatt ikke montert, det er ingen på jobb til å demonstrere de ulike apparatene, søppelen flyter over i flere av søppelbøttene og det manglet tørkepapir på det ene toalettet. Bemannet
Åpningstid er visstnok 3 timer i uken… Det ene apparatet til bein er defekt/feilmontert, men når ingen er på jobb får man ikke meldt ifra om dette.
Markedsføringen i forkant har vært horribel og trolig lovstridig. I januar var det åpningstilbud på èn måned gratis trening, fri innmelding, PT-konsultasjon og kroppsanalyse for de første 100 medlemmene. Nærmere reel åpningsdato var tilbudet plutselig 2 måneder gratis trening for alle som meldt seg inn før åpning. 2 måneder gratis er i praksis 22-30. april og mai (1 mnd og 8 dager). PT-konsultasjon og kroppsanalyse er helt borte fra vilkårene. Når man har meldt i fra/klaget på dette har tidligere tilbud og poster på sosiale medier blitt slettet…
Useriøst sted
For det første er det ikke mulig å trene her fordi folk stort sett sitter og glaner på mobilen og oppdaterer sosiale medier. For det andre, så forsøker de å belaste kunder som sier opp med betalt oppsigelsestid på to måneder, til tross for at kontrakten sier at det ikke er noen betalt oppsigelsestid. Selv om prisen her er billigere enn andre steder, så ville jeg styrt unna om jeg var deg.
SVINDEL
I annonsen stod det tren til mars, kun 1kr. Jeg sa opp 11.feb. og det skulle etter avtalevilkårene tres i kraft fra 1.mars. og det står at man er bundet i 2 nmd.
Jeg har betalt for mars og april..
Men nå krever de at jeg må betale for mai????!!!! Svindel.
Hold dere unna folkens.
Det blir vel anmeldelser både til Forbruker rådet og til politiet.
Forferdelig markedsføring
Forferdelig markedsføring, "gratis til mars" og begynner å trekke i februar, dårlige vilkår, og uklare betingelser
Viktig advarsel angående Feel24
Viktig advarsel angående Feel24!
Ønsker å gjøre oppmerksom på utfordringer veldig mange har opplevd med Feel24. Det er om mange tilfeller der betalingskort er blitt belastet for beløp som ikke er avtalt. Anbefaler derfor å ikke oppgi kort info til Feel24.
I tillegg samsvarer ikke medlemsbetingelsene med det som er virkelighet, og det er store problemer med adgang – nngangssystemet fungerer i under halvparten av tilfellene. Dette gjør det nødvendig å ha medlemskap et annet sted som backup.
Lokalene, spesielt garderobene, holder ikke ønsket standard når det gjelder renhold, er ekstremt skittent.
Kundeservice er ikke tilgjengelig, med lang svartid på e-post (flere uker) og ingen mulighet for telefonkontakt.
Av disse grunnene anbefales det å vurdere andre alternativer. Et godt alternativ er Evo Fitness.
Misledende markedsføring.
Uprofesjonelt
Medlemskapet ble sagt opp innen en time etter signering og ble aldri benyttet, men har likevel mottatt en faktura for oppsigelsestiden som de nekter å kreditere! Uprofesjonelt, spør du mæ! Og enda reklamerer de for «ingen bindingstid» 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Helt ubrukelig kundeservice
Helt ubrukelig kundeservice. De klarer ikke å svare på enkle spørsmål, og roter med tall. Går man høyere opp i systemet så er de like flinke til å få folk til å miste tilliten helt. Kun ute etter å lure til seg penger. Dette er noe av det verste jeg har vært med på. Skulle ønske jeg kunne gi null stjerner! Meget skuffet over hele opplegget.
OBS OBS LES KONTRAKT NØYE
"Gratis" trening endte opp med å bli ganske kostbart.
Les kontrakten nøye før avtale inngås. Easyfit drev tidligere dette treningssenteret i Mandal, og reklamerte med "ingen bindingstid". Under deres eie stemte dette, men nå er det bindingstid på 2 måneder ved oppsigelse av kontrakt. I tillegg faktureres et "årlig administrasjonsgebyr". Markedsføringen til Feel24 fremstår i beste fall som villedende.
Ut fra et kost/nytte-perspektiv vil de fleste andre treningssentrene i Mandal etter mitt skjønn gi mer verdi for pengene. Senteret er lite, og det skal ikke mange personer til før det blir kø foran apparatene.
De fleste av de positive kundeanmeldelsene kan direkte knyttes til Feel24 gjennom navn. I retningslinjene til Truspilot står det: "You cannot write a review about a business or their products if you or someone in your immediate family owns or works for the business.". Det er rimelig grunn til å tro at alle de positive anmeldelsene stammer fra personer relatert til Feel24. Dette er første gang jeg skriver en negativ anmeldelse, men denne kundebehandlingen er det viktig å informere om. Det er også viktig å være en motvekt mot anmeldelser som stammer fra personer relatert til Feel24.
Elendig service
Elendig service! promotering med gratis trening i en mnd, men med 2 mnd betalt oppsigelsestid som ikke ble godt nok forklart! Endte med å betale 1500kr for noe jeg bare ville teste ut 1 uke..
En av de værste treningssentrene jeg…
En av de værste treningssentrene jeg noen gang har vært på, jeg skul ha en gratis periode men det endte opp med at jeg måtte betale over 1500kr, Feel er det dummeste jeg har vært med på.
Villedende markedsføring om "ingen bindingstid"
Jeg valgte Feel24 på grunn av kampanjen deres om «ingen bindingstid» og "gratis" trening til februar. Dessverre viste det seg at medlemskapet uten binding faktisk innebærer to etterfølgende måneders betalingspliktig oppsigelsestid. For meg oppleves dette som spekulativ dobbeltkommunikasjon og villedende markedsføring, da det i praksis er en økonomisk binding på mellom 2 - 3 måneder. Verken "gratis" eller "ingen bindingstid" er i realiteten mulig. Feel24 hevder på sin side at bindingstid og oppsigelsestid er to forskjellige ting.
Helt håpløst kundeservice.
Helt håpløst service. Umulig å komme i kontakt med på en seriøs måte. Ble utsetengt fra senteret fordi jeg måtte benytte en annen enhet for å åpne døren. Da jeg neste gang brukte opprinnelig enhet, ble jeg utestengt og fikk ingen fornuftig respons fra et kundesenteret, annet enn at abonnementet mitt var i orden? Er fremdeles utestengt på fjerde døgnet. Har brukt timer på venting og mailing, firmaet nåes ikke på telefon.Hele firmaet og forretningsmodellen er en åpenbar sak for forbrukerrådet.
Ikke tren "gratis"
Feel24 reklamerte for "gratis trening frem til mars". Som student er det utrolig bittert å kastet bort 1700 kr helt uten videre. Det de ikke reklamerer for derimot er at det egentlig er 2 måneders oppsigelsestid, som starter 1. dagen i måneden ETTER oppsigelsen er motatt. I tillegg til en årlig administrasjonsgebyr på 200kr.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.