Stickers zijn top. En snel verzonden. Alleen jammer dat ze als brievenbus pakket verzonden zijn in een gewone A4 enveloppe, hierdoor zijn ze gekreukt. Ik heb gelukkig pas volgende week nodig dus ze l... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Topservice en kwaliteit! Ik had last-minute een traktatie nodig voor mijn kind en heb pas vlak voor het weekend besteld, terwijl ik het al op woensdag nodig had. Toch heeft deze mevrouw het supergoed... Ver mais
Zoals elk jaar zien de traktaties er super leuk uit! Hele goede service, bij vragen krijg ik altijd eerlijk antwoord en advies als ik ergens over twijfel. Snelle levering, zeker niet duur! Nogmaals... Ver mais
Prachtige traktaties mogen ontvangen voor de verjaardag van mijn dochter. Tijdens de levering was iets niet helemaal goed gegaan en dat is echt heel netjes opgelost! Bij het openen van de doos zaten e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij maken traktaties voor iedere gelegenheid in ieder thema. Wij staan voor kwaliteit, snelle service en betaalbare traktaties.
Informações de contacto
Holanda
- www.feestgemak-traktaties.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Topservice en kwaliteit!
Topservice en kwaliteit!
Ik had last-minute een traktatie nodig voor mijn kind en heb pas vlak voor het weekend besteld, terwijl ik het al op woensdag nodig had. Toch heeft deze mevrouw het supergoed geregeld: alles op tijd binnen én perfect verzorgd! De traktaties zagen er geweldig uit, waren van goede kwaliteit, makkelijk te vullen en handig om uit te delen. Echt een aanrader — ik bestel zeker nog een keer!

Resposta da Feestgemak Traktaties
Super leuke bekers echt het ideale idee…
Super leuke bekers echt het ideale idee voor je kind om te trakteren op school of op kinderdag verblijf

Topservice!
Ik had een spoedbestelling aangevraagd omdat we door privé omstandigheden de traktaties vergeten waren te regelen. Het werd meteen geregeld en het werd dezelfde dag opgestuurd. Wat een topservice en een meelevende en vriendelijke medewerkster. Ik zal hier de volgende keer weer bestellen.

Super!
Bekers besteld om zelf te vullen. Goede kwaliteit en mooie stickers erop. Mijn dochter is helemaal blij met haar mooie traktatie! Bedankt!

Super snelle service
Super snelle service, extra stickers meekregen en een potje klei voor de kleine. Super attent!

Helemaal super
Helemaal super! Snelle levering lekker optijd en de stickers die over zijn krijg je er zelfs bij! Echt heel lief en een presentje voor de jarige jobjes hoe lief is dit?!!! Super bedankt❤️

Superleuke traktaties
Prachtige, persoonlijke traktaties, veel keuze, zeer snelle verzending en heel vriendelijke communicatie. Ik had twee zeer blije, trotse jarige dochters hier! Echt een aanrader!

Geweldige service en traktatie
Geweldige service en traktatie, helemaal top en zeer aan te bevelen! Dank!

Mooi & nauwkeurig!
Ik zocht last minute een traktatie voor mijn zoontje zijn verjaardag. Ik kreeg direct antwoord en ze ging gelijk aan de slag. Een fijne manier van communiceren en een erg vriendelijke vrouw die ideeën met je deelt en oplossingen bedenkt. De traktaties kwamen ruim op tijd binnen. Iedereen was er ontzettend blij mee!

Resposta da Feestgemak Traktaties
Een hele nette mooie traktatie gehad…
Een hele nette mooie traktatie gehad voor myn 3 jarige zoontje zijn verjaardag! Snel geleverd en netjes verpakt!

Super service
Super service!
Zelf kwam ik er niet helemaal uit, hulp gevraagd via messenger en binnen no-time een reactie gehad. Bestelling kwam binnen 2 dagen🫶🏼