Recent heb ik een bestelling geplaatst bij Floorpassion voor een tapijt dat als voorradig op de website werd aangeboden. Ik kon zelf een leveringsdag kiezen, wat ik ook gedaan heb. Hiervoor nam... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Top service, we hadden een rond kleed van 3 meter doorsnede besteld en hij paste uiteindelijk niet zo mooi in onze woonkamer als de zon erop scheen. Was geen probleem om hem terug te sturen. Inmiddels... Ver mais
Een prachtig hoogpolig kleed gekocht bij dit bedrijf.er zouden in het begin wat draadjes uit kunnen komen, oké dan weten we dat. Na anderhalf jaar toch maar contact opgenomen en na het insturen van... Ver mais
Beste floorpassion, ik heb in totaal 4 kleden bij jullie gekocht en heel tevreden mee. Hieronder lees ik hoe jullie een klant onderhoudsadvies hebben gegeven zouden jullie mij dat ook even willen gev... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Sample aanvragen
Heb op aanraden van een vriendin , wat sample's laten komen, wat een prachtige kleden zijn het....nu nog kiezen 😉
fijne ervaring
eerst proefstukjes besteld,snel geleverd daardoor goede keus kunnen maken besteld en ook weer snel geleverd.
Prachtig kleed
Super fijn dat je gratis proef stukjes…
Super fijn dat je gratis proef stukjes kunt bestellen.
Het vloerkleed is heel mooi en goed geprijsd.
Goede kwaliteit prijsverhouding en…
Goede kwaliteit prijsverhouding en snelle levering
Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens.
Opvallend veel keuze. Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens. Belangrijk voor ons was de afwijkende maat . Zij kunnen alles op maat leveren en is nog betaalbaar ook. Vooraf kun je staaltjes bestellen, dat is erg handig . Mooie kwaliteit, stevig en de kleur is precies zoals op de foto. Levering wordt goed door gecommuniceerd en wordt netjes afgeleverd. We zijn er erg blij mee. Zeker een aanrader!!!
Geen reactie op mijn mail.
Geen reactie op mijn mail.
Eerst ingebrekestelling voor een buitenkleed van 430euro blijkt na het samen uitkomen ineens dezelfde afmeting 522 euro te zijn.
Jammer dan word er gezegd.
Terwijl we samen ingesteld wateren om uit te zoeken welk kleed het beste bij ons pasten.
The custom-sized rugs are great
Good quality, free samples to see what the final product will be like, custom dimensions are good. I enjoy it!
KEINE Rücknahme bei Farbbadwechsel…
KEINE Rücknahme bei Farbbadwechsel (siehe unter Garantie)
Das von mir bestellte Muster im Dezember hatte nichts mit dem nach 33 Arbeitstagen gelieferten Teppich gemeinsam. Der Teppich wurde aus einer neu gefärbten Rolle geschnitten, die mit einem sogenannten Farbbad gefärbt wurde.
Farbabweichung nach Wechsel des Farbbades beim Lieferanten fallen aus der Garantie.
Also werden falsche Muster verschickt und der Kunde wird bei der Bestellung nicht informiert wenn ein Wechsel des Farbbades vorgenommen wird.
Bei diesem Vorgehen macht eine Musterbestellung keinen Sinn. Trotz Anerkennung der Farbabweichung wurde die Rücknahme verweigert. In den Garantiebedingungen findet man den Passus, dass bei Farbbadwechsel der Umtausch ausgeschlossen ist. Ein Nachlass von 15% beim nächsten Kauf eines neuen Teppich macht die Sache auch nicht besser. Bei Floorpassion kann ich nicht sicher sein, dass auch der neue Teppich ein Farbbad erleben wird. Eine durch meinen Anwalt außergerichtlich angestrebte Einigung wurde verweigert. Alles sehr enttäuschend für so ein Unternehmen wie Floorpassion. Leider konnte ich nichts von der Leidenschaft zu Bodenbelägen und Kundenzufriedenheit bei Floorpassion erfahren.Nun habe ich einen Teppich der nicht zum Interieur passt.
Snel, makkelijk en kwaliteit
Snelle levering, op maat gemaakt. Prijs kwaliteit erg goed
Bestelling ging prima de rest tot nu nog niet
Bestelling ging prima, maar ik wacht nu op bezorging. Telefoonnummers zijn niet bereikbaar, terwijl op de site vermeld stat van wel, chatfuntie geen geen oplossing. Morgen zou het kleed dan uiteindelijk bezord worden, maar ik heb geen nieuwe verzendbevestiging en ook geen bericht dat het kleed gereed is om te verzenden.
Kleur van het vloerkleed kwam niet…
Kleur van het vloerkleed kwam niet overeen met hoe het op de website stond. Ze hebben een slechte klantenservice en het was bijna onmogelijke om het kleed te retourneren.
Perfecte kwaliteit!
Wij hebben meerdere vloerkleden besteld, de levering was netjes volgens afspraak en de kwaliteit is echt perfect!
Super snel en kwalitatief 3 topkleden…
Super snel en kwalitatief 3 topkleden ontvangen
Zeer vriendelijke en snelle service
Zeer vriendelijke en snelle service, meerdere staaltjes besteld en heel snel geholpen uiteindelijk keuze gemaakt vlotte bestelling, betaling en levering.
Tapijt zeer goed verpakt en van topkwaliteit.
Kopen de volgende tapijt zeker bij jullie !!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.